Pepe (PEPE) technikai elemzés 05.13.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Pepe (PEPE)

A Pepe (PEPE) ismét reflektorfénybe kerülhet, mivel gyorsan megközelítette történelmi csúcsát.

Tény, hogy egy bikás minta alakult ki a grafikonján, ami azt jelezte, hogy a mém érme, hogy tovább menjen az ATH fölé magasan. Vessünk egy közelebbi pillantást arra, hogy mi is történik.

Korábban arról számoltunk be, hogy a PEPE az ATH-ja felé tart, hogy újra tesztelje ezt a szintet. A trend folytatódott, ahogy a mém érme közelebb került az ATH teszteléséhez.

Valójában Crypto Tony, egy népszerű kriptoelemző is rámutatott erre a fejleményre egy friss tweetben.

Ahogy a mém érme közeledett az ATH teszteléséhez, az elmúlt hét napban több mint 3,6%-kal emelkedett az árfolyama.

A cikk írásakor a meme coin 0,00000887 dolláron kereskedett, több mint 3,67 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

Az elkövetkező napokban valószínűnek tűnt, hogy a PEPE az ATH fölé emelkedik, mivel egy emelkedő, bikás háromszög mintázat alakult ki.

A mém érme árfolyama április 1. óta kezdett konszolidálódni a bikamintán belül. A cikkírás idején a minta kitörésének küszöbén állt. Néhány mérőszám a sikeres kitörésre utalt.

A PEPE árfolyama például a 20 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) felett maradt. A Relative Strength Index (RSI) is emelkedést regisztrált, ami további árfolyam-emelkedésre utal.

Azonban néhány mutató másra utal. A Chaikin Money Flow (CMF) meredek csökkenést regisztrált.

A Money Flow Index (MFI) szintén egy kényelmes emelkedés után kissé lefelé indult, ami korlátozhatja a PEPE-t a minta feletti áttörésben.

Ezután elemeztük a Santiment adatait, hogy lássuk, a mérőszámok alátámasztják-e a PEPE mintázat feletti áttörésének lehetőségét. Megállapítottuk, hogy a PEPE MVRV mutatója pozitív maradt a múlt héten.

A cikk megjelenésekor a metrika közel 15%-os értéket mutatott. A mém érme Open Interest értéke azonban csökkent.

Ráadásul a PEPE körüli hangulat kezdett medvéssé válni, ami a Weighted Sentiment csökkenéséből is látszik.

Ezután megnéztük a Hyblock Capital adatait, hogy kiderítsük, vannak-e útlezárások a mém érme számára az ATH előtt.

Az elemzésünk szerint a PEPE likvidációja meredeken emelkedne 0,0000092 dollár közelében.

A likvidáció növekedése gyakran árfolyamkorrekciót eredményez. Éppen ezért kulcsfontosságú lesz, hogy a mém érme e szint fölé emelkedjen, hogy tesztelje az ATH-ját, és esetleg a fölé menjen.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!