Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Pepe (PEPE)

A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből.

A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több kulcsfontosságú mérőszám olyan aktivitás hiányát jelzi, amely jelezheti a közelgő fellendülést.

A Pepe profitban lévő kínálatának elemzése februárban jelentős emelkedést mutatott, körülbelül 19%-ról 100%-ra nőtt. Ennek következtében a kínálat a nyereségben körülbelül 84 billióról 420 billió fölé emelkedett.

Ez a csökkenés folytatódott, a PEPE kínálatának száma a nyereségben csökken. E cikk írásakor a profitban lévő kínálat 78% körül volt, körülbelül 330 billió.

A Pepe 30 napos aktív címeinek elemzése néhány héttel ezelőtt jelentős növekedést mutatott, a számuk mintegy 24.000-ről 126.000 fölé emelkedett.

A 10.000-es küszöb felett egészen április első hetéig sikerült megmaradnia, ezt követően azonban csökkenés kezdődött.

Ez a csökkenés április elejétől egészen a cikkírás idejéig megfigyelhető volt, az aktív címek száma körülbelül 69 000-nél tart.

Emellett a Pepe volumene is jelentősen csökkent az elmúlt hetekben.

Miközben február 28. és március 15. között élte meg a volumen csúcsát, és április 13. és 14. között a volumen meghaladta az 1 milliárd dollárt, azóta visszaesett.

E cikk írásakor a volumen 650 millió dollár körül volt. Az elemzés azt sugallja, hogy nagyobb aktivitásra van szükség ahhoz, hogy az árfolyamot felfelé mozdítsák.

Ennek következtében a profitban lévő kínálat valószínűleg tovább csökken, legalábbis egyelőre.

A Pepe napi grafikonja jelentős árfolyamcsökkenést jelez az elmúlt hét napban. Az elemzés azt mutatta, hogy az április 17-i kereskedés végére több mint 8%-kal csökkent.

A grafikon azt szemlélteti, hogy a trendvonal eltolódott, hogy a csökkenés folytatódása során támaszként szolgáljon.

A cikk írásakor a Pepe, 0,0000050 dollár körüli árfolyamon kereskedett.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!