Összesen 5 millió kriptopénzreklámot tiltott le a Bing 2018-ban

-

A Microsoft által birtokolt Bing több, mint 5 millió kriptopénzreklámot tiltott le tavaly, frissen megjelent adataik szerint.

Olvastad már? Kína legújabb kriptoértékelése

A Bing szerint kulcsfontosságú terület a kriptopénzek

A Bing 2018-as reklámminőségi értékelése szerint a kriptopénzek egy „kulcsfontosságú terület”, melyekre mindenképpen figyelmet kell fordítani.

A digitális reklámozás rendkívül nyílt és erős, ezért rossz szándékú emberek is kihasználhatják csalások és megtévesztések népszerűsítésére.
Ártalmatlannak és meggyőzőnek tűnő reklámokkal és linkekkel, melyek valójában adatokat halásznak, vírusokat telepítenek és egyéb csalásokat hajtanak végre.

Számos kritikát kapott a Microsoft a kriptoközösségtől, amiért 2018-ban betiltotta a kriptopénzekkel kapcsolatos reklámokat, a Google a Facebook és a Twitter is hasonlóan döntött akkoriban.

A Facebook és a Google azóta visszavonta ezt a döntést, azonban a Bingen és a Twitteren továbbra sem jelennek meg kriptopénzekkel kapcsolatos reklámok.
A betiltást leginkább az átláthatóság hiánya okozta és az, hogy a kriptopénzek világában elég gyakoriak a különböző csalások.

Az altcoincsalásokra utalhatott a Bing

„2018 során bika piaca volt a kriptopénzeknek, egyesek értéke a sokszorosára emelkedett.
A jó megtérülés és a nagy árfolyamingások miatt sok vállalkozó és spekuláns volt érdekelt az iparban, akik gyors megtérülésben reménykedtek.”

A szabályozás mértéke nem volt megfelelő és a kriptopénzek pszeudo-anonimitása miatt a csalók előnyben részesítették a bitcoint, arra a célra, hogy becsapjanak embereket.
A Bing bika piacként emlegette 2018-at, ez arra utalhat, hogy az egyes altcoinokkal gyűlhetett meg a baja.
A bitcoin árfolyama már 2017 decemberének vége felé esni kezdett, az ezt követő hónapokban azonban egyes altcoinok rendkívüli mértékben szárnyalni kezdtek.

Nem várható változás

A bitcoin démonizálásában azonban magára maradhat a Microsoft, ugyanis Jack Dorsey, a Twitter vezérigazgatója idén nyíltan támogatni kezdte a legnagyobb kriptopénzt.
Egyes hírek szerint bizonyos lassan a Facebook is visszaszáll a kriptopénzek reklámozásába.
Számos hír jelent meg februárban a „Facebook Coin” projektről, egy olyan token, mely a Facebookon kívül a WhatsAppon és az Instagramon is szerepet kapna.

A Microsoft jelentős befektető különböző kriptoprojektben, köztük a Bakkt nevű intézményi befektetői felületbe is nagy összegeket fektetett.

„2019 eleje lehetőséget nyújt számunkra, hogy javítsuk minőségünket és védelmünket.”

Továbbra is machine learning és rendszerfejlesztő szakemberek segítségét fogjuk felhasználni, hogy segítsenek technológiánk javításában.
Emellett folyamatosan szakemberek figyelik rendszereinket, hogy távol tartsák a csalókat.
Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hogyan befolyásolhatja az FTX az ETH jövőbeli ármozgásait?

Az Ethereum (ETH) nemrég átlépte a 3200 dolláros határt, optimizmust keltve a tulajdonosok körében. A kedvező lendület mögött azonban potenciális kihívások lappangtak, az adatok olyan érdekes...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 02.27.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) február 26-án 41%-ot emelkedett, és ezzel az árak átléptek egy kulcsfontosságú ellenállási szintet. Decemberben ez az ellenállás visszaverte a bikákat. Emellett 2023...

A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

Vendégbejegyezés A Pantera Capital, egy vezető blokklánc befektetési cég erős kriptobika piacra számít a következő 18-24 hónapban. Ennek a jóslatnak köszönhetően kulcsfontosságú a Layer 2-es kriptovalutákra összpontosítani,...

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!