Kína legújabb kriptoértékelése

-

Március 22-én megjelent a kínai kormány által is támogatott legfrissebb jelentés, melynek listáján 15. helyen áll a bitcoin, az első helyen az EOS, a TRON a második, és az Ethereum a harmadik.

Olvastad már? Akár 5.000 dollárnyi bitcoin casht is nyerhetsz a Bitcoin.com új oldalán

Tavaly májusban jelent meg először a China’s Information and Industry Development (Kínai Informatikai és piacfejlesztési központ – CCID) értékelése. A frissen megjelent jelentést még mindig az EOS vezeti, mely 2018 júniusa óta listavezető.
Az előző jelentéshez hasonlóan, most is a TRON áll a második helyen.
A 9. jelentésben még az Ethereum volt a második helyen, abban még nem is szerepelt a TRON.

A tizedik kiadásban még a 13. helyre került a bitcoin a 15.-ről, de azóta ismét két helyet esett.
Az EOS körüli munkálatok még mindig folyamatban vannak, mivel számos botrány kerekedett az EOS körül, mivel sokan centralizációval vádolják a kriptopénz irányítását.
A héten a Szingapúri Huobi és a Máltai OKEx kriptotőzsde is bejelentette, hogy támogatni fogják az új Tron-alapú Tether stabilkoint.

A Tron és a Tether a hónap elején jelentette be a Tron rendszerén futó USDT-t.
Nemrég megjelent egy hír, miszerint egy Észak-Koreai disszidens csoport, a Cheollima Civil Defense az Ethereum rendszerén tokenizált vízumokat árul, mellyel elvileg beléphetünk majd az országba, ha egyszer felszabadul.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estéd!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!