A Bitcoin.com játékoldala számos lehetőséget kínál kaszinó-jellegű szerencsejátékra, ahol bitcoin cashben tudunk fogadni és nyerni.

Olvastad már? Arthur Hayes szerint a bitcoin árfolyama még idén eléri a 10.000 dollárt

Múlt héten egy szerencsés játékos 5.000 dollárnyi bitcoin cash-t nyert egy progresszív nyerőgépen.

A Cashgames oldal bizonyítottan megbízható, akár 99%-os megtérüléssel, nincs is másra szükségünk a részvételhez, mint egy kis bitcoin cash.

A bitcoin és a fogadás régóta szinonima, a digitális pénz egyik legkorábbi felhasználási területe volt a szerencsejáték, olyan játékokkal, mint a Satoshi Dice.

Még arra is találni bizonyítékokat, hogy Satoshi is egy virtuális pókert szeretett volna építeni a bitcoin kódjába. A Bitcoin.com most folytatja ezt a hagyományt, teljesen átlátható és ellenőrizhető eredményekkel.

Ez a fajta átláthatóság a kriptopénzek egyik alappillére.

Március 18-án egy anonim játékos kipróbálta a Cashgames progresszív nyerőgépét, mellyel 33 bitcoin cash-t, vagyis 5.000 dollárt nyert.

A Cashgames oldal emellett olyan játékokat találunk, mint a video poker, blackjack, rulett, craps és a keno.

Vannak játékautomaták és kockajátékok is, köztük egy az eredeti Satoshi Dicera is hasonlító játék, amivel sok korai bitcointulajdonos játszott.

A játékosok próbát is tehetnek, valódi bitcoin cash kockáztatása nélkül. Ha nem rendelkezek bitcoin cashel, akkor a Sideshift segítségével kriptopénzből válthatsz gyorsan és egyszerűen.

Az oldalnak van egy bitcoin alapú verziója is, mely Bitcoin Games néven fut.

Akár 4.000 bitcoin casht is nyerhetsz egyetlen próbával

Az, hogy kicsiben vagy nagyban szeretnél játszani a te döntésed.

Mivel az oldal bizonyítottan megbízható, a játékosra bízza az oldal összes lapkijátszást, kockadobást, vagy rulettkerék eredményét.

 

Nagyon komoly nyereményeket kaphatókat, ha royal flush-öd van pókerben, akkor egy 4.000 bitcoin cash értékű jackpotot kaparinthatsz meg.

Egyes országok, például az Amerikai Egyesült Államok lakói nem játszhatnak valódi bitconi cash-el, de a Cashgames oldala elérhető olyan országokban, ahol nem illegális a szerencsejáték.

Ha csak az érdekel, hogy is működik egy kriptopénz alapú kaszinó is érdemes megnézni a Cashgames oldalát és kipróbálni magad az akár 99%-os megtérülést is hozó játékokban.

Forrás: news.bitcoin.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:

BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53

KÖSZÖNÖM!

One Comment on “Akár 5.000 dollárnyi bitcoin casht is nyerhetsz a Bitcoin.com új oldalán”

  1. A 99% megtérülés az tulajdonképpen 1% veszteséget jelent, nem igaz? 😀

    Amúgy jók ezek a kaszinók, nem tudom a nemzetállamok meddig tudják fenntartani a tiltásaikat, amíg egy proxyval meg egy kriptowallettel akárki beszállhat a buliba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük