37 altcoin ami 2019-ben, eddig jobban teljesített, mint a bitcoin

-

Az év első negyedéve lassan lezárul és ilyenkor a legtöbb nyílt részvénytársaság betekintést enged a cég teljesítményébe.

Olvastad már? Vitalik Buterin 40 millió dollárnyi ethert adhatott el 2018 elején

Fontos azt is megvizsgálni, hogyan teljesítettek a kriptopénzek az elmúlt három hónapban, a bitcoinhoz képest. Összeszedtünk 37 altcoint, ami felülmúlta a bitcoin 2019-ben.

100 millió dolláros összpiaci érték fölött

Nagyon sok 100 millió dolláros összpiaci érték alatti kriptopénz teljesített jobban, mint bitcoin, de az egyszerűség kedvéért csak az ennél nagyobb kriptopénzekről fog szó esni.
36 kriptopénz teljesített jobban, mint a bitcoin ami a cikk írásakor jelenleg 4.070 dolláron áll, ami 6%-kal magasabb januári indulásánál.

6-10%-os túlteljesítés

A Nano, Bytecoin, OmiseGo, Decred és Lisk, összértéke mind nagyjából 6-10% között emelkedett.
Számos projekt a pozitív híreknek köszönhetően indult meg, köztük a Nano, aminek adományozási rendszere olyan oldalakon vált elérhetővé, mint a Reddit, Twitter, Discord és a Twitch.
Egyes esetekben azonban nehéz megtalálni az emelkedés okát, ilyen például a Bytecoin, az év elején lekerült a Binance és az OKEx oldaláról, ennek ellenére tartotta magát a bitcoin tempójával.

10-20%-os túlteljesítés

A következő csoportban olyan coinokat találunk, melyek 10-20 %-al múlták felül a bitcoin áremelkedését, ezek az Aeternity, NEO, TRON, Monero, Dash és a Qtum.
Talán a legjelentősebb ezek körül a TRON, melynek élén Justin Sun áll. A BitTorrenttel együttműködve a TRON használta először a Binance Launchpadot, a BitTorrent token (BTT) elindítására.

A TRON ezen kívül a decentralizált alkalmazások terén is jelentős sikereket ért el 2019-ben. Eddig az ethereum volt a piacvezető ezen a téren, de úgy tűnik vetélytársa akadt.
A NEO-t, is érdemes megemlíteni. 2019-ben rengeted új fejlesztőt és applikációt szerzett. A NEO 3.0 frissítés rendkívüli skálázhatóságot és fejlesztéseket ígér, amik az árfolyamára is kihathatnak.

20-60%-is túlteljesítés

12 tokent találhatunk ebben a csopotban, nevezetesen a Chainlink, Maker, Basic Attention Token, Pundi X, EOS, ICON, VeChain, Bytom, Komodo, Tezos, Bitshares, Cardano és a DigiByte.
Itt is egy coint érdemes igazán kiemelni, ami mindenképpen az EOS, több mint 40%-kal felülmúlta a bitconi áremelkedését, számos a TRON-hoz hasonló tényező segítette ebben.
Az ethereum monopol helyzete megtörni látszik a decentralizált alkalmazások terén.
Egy másik kriptopénz is hatalmas sikereket hozott a fentiek közül, ez a Basic Attention Tokenm mely a Samsung legújabb okostelefonját is szerepet kapott, ami nagyon megdobta az árfolyamát.
Nem csak az indította, meg a BAT-ot, hogy a Samsung S10-en szerepel, hanem a Brave browser sikerei is.
A BAT integrálva van a Brave böngészőbe, melyen a felhasználók fizetést kapnak azért, ha reklámokat néznek. A BAT 47%-kal múlta felül a bitcoint 2019-ben.

Több, mint 60%-os túlteljesítés

A végére az igazán remekül teljesítő kriptopénzeket hagytuk, ezek közül számos olyat is találunk, mely akár megduplázhatta befektetésünket az elmúlt 3 hónap során.
A 12 legjobban teljesítő kriptopénz az Enjin, ABBC, Crypto.com chain, Ravencoin, THETA, Binance Coin, Holo, Huobi Token, Ontology, Litecoin, Augur és a Steem.
Érdekes megfigyelni mekkora hatása lehet egy olyan mellékes integrációnak, mint annak, hogy az új Samsung S10 az Enjin kriptotárcával jön.
Az Enjin Coin árfolyama több, mint 360%-ot emelkedett az elmúlt három hónapban, összpiaci értéke 30 millió dollárról 144 millió dollárra emelkedett.

Az S10 bejelentésen kívül az is segített az árfolyamán, hogy a Unity game engine is támogatja a kriptopénzt.
Egy másik jelentős token ezek közül a Binance Coin, mellyel nem történt jelentős frissítés vagy javítás, de a Binancenek köszönhetően rendkívül jól szerepelt a kriptopénzük.
A Launchpadjük sikernek mondható, az első három hónapban máris három különböző tokent indítottak rajta, melyek percek alatt megszerezték a szükséges pénzgyűjtést.
Ez jelentős mértékben megdobta a BNB értékét, mely 6 dolláron nyitott januárban, mára 15 dolláron tart, ez egy 151%-os emelkedést jelent.
Forrás: chepicap.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!