600 Százalékot ugrott a Bittorrent token az ICO óta

-

A BitTorrent token (BTT) ára több mint 600%-ot emelkedett az ICO óta, a CoinMarketCap adatai szerint. Az ICO  megkezdésekor sikeresen elkelt az összes token.

Olvastad már? A Binance vezérigazgatója szerint az Amazonnak saját kriptopénzt kellene indítania

A BitTorrent Peer-to-peer torrentklienssel fájlokat oszthatnak meg egymással a felhasználók. Január elején indították el a Tron-alapú BTT tokent, amely egy decentralizált tartalommegosztó szolgáltatás alapjául szolgálna a jövőben.

A BTT eladása január 28-án indult el, a Binance Launchpad felületén. Összesen 7,1 millió dollárt gyűjtöttek össze és 50 milliárd tokent bocsátottak ki.
Az összeg kevesebb mint negyedóra alatt összejött. Justin Sun, a Tron vezérigazgatója és alapítója hivatalosan is közölte, hogy a 23.76 milliárd BTT token 13 perc és 25 másodperc alatt mind elkelt, 0,00012 dollár/token árfolyamon.

A cikk írásakor egy BTT token körülbelül 0,001 dollárt ér, amely nagyjából 700%-os növekedést jelent az ICO óta. A kriptopénz kereskedelmi volumene kb. 350 millió dollár, a token maximális mennyisége pedig 990 milliárd BTT.

Forrás: coinmarketcap.com

Ez idő alatt a vezető kriptopénzek közül a bitcoin összértéke nagyjából 3%-ot csökkent, az XRP 3,4%-ot emelkedett, az ether 2,8%-ot csökkent, a CoinMarketCap adatai alapján.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estéd!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!