A BitTorrent token (BTT) ára több mint 600%-ot emelkedett az ICO óta, a CoinMarketCap adatai szerint. Az ICO  megkezdésekor sikeresen elkelt az összes token.

Olvastad már? A Binance vezérigazgatója szerint az Amazonnak saját kriptopénzt kellene indítania

A BitTorrent Peer-to-peer torrentklienssel fájlokat oszthatnak meg egymással a felhasználók. Január elején indították el a Tron-alapú BTT tokent, amely egy decentralizált tartalommegosztó szolgáltatás alapjául szolgálna a jövőben.

A BTT eladása január 28-án indult el, a Binance Launchpad felületén. Összesen 7,1 millió dollárt gyűjtöttek össze és 50 milliárd tokent bocsátottak ki.

Az összeg kevesebb mint negyedóra alatt összejött. Justin Sun, a Tron vezérigazgatója és alapítója hivatalosan is közölte, hogy a 23.76 milliárd BTT token 13 perc és 25 másodperc alatt mind elkelt, 0,00012 dollár/token árfolyamon.

A cikk írásakor egy BTT token körülbelül 0,001 dollárt ér, amely nagyjából 700%-os növekedést jelent az ICO óta. A kriptopénz kereskedelmi volumene kb. 350 millió dollár, a token maximális mennyisége pedig 990 milliárd BTT.

Forrás: coinmarketcap.com

Ez idő alatt a vezető kriptopénzek közül a bitcoin összértéke nagyjából 3%-ot csökkent, az XRP 3,4%-ot emelkedett, az ether 2,8%-ot csökkent, a CoinMarketCap adatai alapján.

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estéd!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük