A Binance vezérigazgatója szerint az Amazonnak saját kriptopénzt kellene indítania

-

A kriptopénzipar egyik legismertebb személyisége a Twitteren erősítette meg elképzelését, miszerint az Amazonnak saját altcoint kell majd indítania.

Olvastad már? A Cboe újra beadta ETF-javaslatot, a következő határidő október eleje

Changpeng Zhao, az egyik top kriptotőzsde, a Binance vezérigazgatója. A Twitteren bővebben is kitért az internet üzleti szektorára. Szerinte nem az a helyes kérdés, hogy valóban saját kriptopénzt fog-e kibocsátani az Amazon hanem az, hogy mikor.

Forrás: Twitter.com

A kereskedelmi óriás már számos lépést tett a blokklánctechnológia alkalmazása felé, de a kriptopénzekkel való kapcsolatokról egyelőre csak pletykák szintjén értesültünk.
Számos ilyen pletyka megjelent már a sajtóban: számtalanszor olyanok is, melyek szerint az Amazon integrálni fogja oldalán a bitcoint, mint fizetőeszköz.

„Nem értem miért ne fogadna el minden internetalapú (nem fizikai alapú) üzlet kriptót, mint fizetőeszköz. Egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb bevezetni, mint a hagyományos fizetési módokokat. Kevesebb a papírmunka. Sokkal szélesebb és változatosabb réteget érhetünk el vele demográfia és hely szerint.”

„Az Amazon előbb vagy utóbb kibocsájt egy saját valutát” – tette hozzá CZ.

Ahogy arról a Kriptoworld is beszámolt, Jack Dorsey, a Twitter vezérigazgatója is a héten mondta el, hogy az internetnek lesz saját valutája, amely szerinte a bitcoin lehet.
Dorsey a Joe Rogan Experience podcastben szerepelt február 2-án. Nem teljesen biztos abban, hogy a bitcoin betölti-e majd ezt a szerepet, de jelenleg a vezető kriptopénz tűnik a legalkalmasabbnak a feladatra.

„Az interneten született, az interneten fejlesztették, az interneten próbálták ki és az interneten kreálta.” – zárta gondolatait.

Az Amazon „elmaradottságát” elnézve bátran kijelenthetjük, hogy Közép-Európa élmezőnyben jár a kriptopénzek elfogadása terén. Elég csak az Alza.hu-ra gondolnunk, amely immár Magyarországon is elfogad bitcoint, mint fizetőeszközt.
Ha kedvet kaptatok egy kis vásárláshoz, promóciós linkünkön keresztül kipróbálhatjátok, hogyan is működik a rendszer. A bitcoinnal történő fizetés jóval egyszerűbb, mint a bankkártyás, kevesebb lépést igényel, valamint nem jár extra költségekkel.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Legfrissebb bejegyzéseink

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

Vendégbejegyzés A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során. A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen...

A Bitcoin ára 2021 decembere óta először éri el az 57.000 dollárt

A Bitcoin árfolyama február 15. és 25. között alacsony volatilitást mutatott, de az elmúlt két napban úgy tűnik, hogy a vevők visszatértek, mivel a BTC...

Bitcoin előrejelzés: Michael Novogratz szerint 150.000 dollárra emelkedhet

A bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) körüli lelkesedés nem mutatja a lanyhulás jeleit, és a várakozások szerint az ágazatban tartós növekedés és elfogadás várható. Michael Novogratz,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!