Az Enjin kriptostartupot támogatná a Galaxy S10 blokklánctárcája?

-

Anonim források szerint a dél-koreai Enjin Wallet kriptovállalatot kérte meg a Samsung, hogy készítse el a Galaxy S10 okostelefon blokklánctárcáját, az Asia Crypto Today cikke szerint.

Olvastad már?  Vitalik Buterin szerint az XRP biztosabb pénz, mint a bitcoin.

Egy anonim forrás megosztott egy képet a híroldallal, amit a Tworld, Korea második legnagyobb telekommunikációs cége posztolt ki.
A kép azt mutatja, hogy a Galaxy S10 az Enjin walletet használja ethereum tranzakciókra.

Forrás: asiacryptotoday.com

A képen szerepel az enjin coin (ENJ) és a basic attention token (BAT) is, egy digitális reklámozásra használt ethereum token.
Egyéb témában jártas források szerint az Enjin Wallet alapértelmezett alkalmazásként jön az S10-en, melynek az elvárások szerint több mint 31 millió felhasználója lehet világszerte.
A tárcával küldeni és fogadni is lehet ERC-20 tokeneket és ERC-115 kripto játékeszközöket.

A Samsung decentralizált technológiában bízik, azért, hogy biztosítsa az adatok, tartalom, digitális eszközök, játékeszközök, tranzakciók és publikációk megosztását.
Az Enjin indította el az ERC-1155 tokeneket, egy olyan eszközosztályt mellyel vásárolhatunk, eladhatunk és kereskedhetünk digitális tárgyakat videojátékokban.
A cég tárcája már elérhető iOS-en és Androidon, mely támogat minden ERC-20 és ERC-1155 tokent és kereskedésüket is.
A Samsung február 20-án mutatta be új csúcstelefonját. A cég közölte, hogy az okostelefonon képes lesz kriptopénzek privátkulcsainak tárolására, de konkrétan nem mondta ki, hogy kriptotárca lesz a telefonon számos kiszivárgott információ ellenére.
Heslin Kim, koreai kriptoelemző megosztott egy videót a Twitteren, amin bemutatja, hogy a Galaxy S10 egy blokklánc bevezető is szerepel, mely bemutatja, hogyan kell használni az integrált blokklánc tárcát.


Kim szerint azért nem beszél a Samsung az új funkcióról, hogy „állandó készenlétben tartsa az Applet.”
Az integrált blokklánctárcát a Coindesk Korea is megerősítette, akinek riporterei ki is tudták próbálni a Samsung telefonját a Szöulban található Samsung üzletben.
A cikk írásakor az Enjin és a Samsung sem válaszolt a Cointelegraph megkeresésére.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estéd!

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!