Vitalik Buterin szerint az XRP biztosabb pénz, mint a bitcoin.

-

A Twitteren aktív olvasók már szembetalálhatták magukat Vitalik Buterin XRP-ről alkotott véleményével, de ha nem akkor itt egy kis összefoglaló.

Olvastad már?  Már 50 coin és token a CoinCashnél – most 0,99% a váltási díj!

Buterin XRP véleményét Pierre Rochard kutatása kapcsán osztotta meg, aki arra jutott, hogy a bitcoin az „ideális stabil koin” és hogy ez a legbiztosabb pénz.
 
Vitalik a következőt írta a Twitteren:

 
Mr. Rochard feltöltött egy grafikont, mely egy egyenest mutat, ami bemutatja, hogy a bitcoin értéke önmagához viszonyítva mindig egy bitcoint ér.
Vitalik Buterin azt válaszolta, hogy Mr. Rochardnak valószínűleg az XRP grafikonját kellett volna felhasználnia. Buterin szerint az XRP grafikonja is ugyanígy nézne ki, de a ripple a biztosabb pénz.

Azt is elmondta, hogy az XRP-t világszerte számos intézmény alkalmazza és számos társulást kötött.
Őszintén megvallva a ripple és az XRP rendkívül népszerű témák, ez a sok eredménynek, társulásnak és terveiknek tudható be.
Mint tudjuk, a Ripple elsődleges célja, hogy legyőzze a SWIFT-et, melyet évtizedek óta használnak a bankok és pénzügyi intézmények, mint fizetési rendszer. De a SWIFT lassan elavult lesz, és már most kezdenek problémái akadni a tranzakciók sebességével, költségével és egyéb tényezőkkel is.
Ezeket a problémákat szeretné orvosolni a ripple, hogy problémamentes, gyors, biztonságos és olcsó tranzakciókat nyújtson az ügyfelek számára.

„Új játékos a színen”

Érdemes megemlíteni, hogy Buterin 2013-ban írt egy érdekes cikket a Ripple-ről, melyben úgy nevezte, hogy „az új játékos a színen.”
Kiemelve:

Jelenleg az alternatívák közül talán a litecoinban látom a legtöbb lehetőséget, 0,07 dollár körül van jelenleg és szépen lassan elindult felfelé az elmúlt hat hónapban, de a kereskedők és kereskedőplatformok nagy részét ez nem érdekli.

Folytatta:

„Az, hogy számos erős és vonzó alternatíva van már a bitcoinra csak tovább erősítni azt, hogy a kriptopénzek maradni fognak.”

 
Whale Panda, ismert bitcointámogató azt válaszolta, hogy az ether alkalmatlan értékek tárolására, mivel nem lehet tudni, hogy a grafikon az ETH1.0/ETH1.0-t vagy az ETH1.0/ETH2.0-t mutatja, és ezek értéke nem megegyező.

Hozzátette, hogy a bitcoinnak és az XRP-nek kiszámítható a monetáris irányelve, ezzel szemben az ethereumnál „egy csapat döntése a meghatározó.”
Számos rippletámogató is nagyon örül Buterin tweetjének, egyesek viszont támadják Buterint. Egy felhasználó azt írta, hogy Vitalik csak szarkasztikusan beszélt a kriptoközösséggel a Twitteren.
Nem szabad azt sem elfelejteni, hogy a MercuryFX globális tőzsde is dicsérte a Ripple XRP alapú xRapid fizetési rendszert. Alaistair Constance, a Mercury FX vezérigazgatója elismerte az xRapid gyorsabb és olcsóbb határokat átszegő tranzakciót a SWIFT lassan elavuló rendszeréhez képest.

Yoshitaka Kitao, az SBI Holding elnöke szerint az XRP piaci értéke meghaladhatja a bitcoinét, mely fennállása óta a világ vezető kriptopénze.
Az sem elfelejtendő, hogy a RippleNet nemrég több mint 200 ügyfélre tett szert világszerte, köztük az Exim Bank, JNFX, Transpaygo és az FTCS kezdte el használni az XRP-t nemzetközi tranzakciók folyósítására.
Forrás: coinspeaker.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 150.000 dollárig 2024-ben? Miért mondja a vezető ezt az árjóslatot?

A Bitcoin küzd a visszautasítás után, amely azt követően következett be, hogy az árfolyam 53.000 dollárt tesztelt az árfolyamgrafikonon. Az árfolyam február 20-án 51.774 dollárról néhány...

Digitális aranyláz: Hogyan alakítja át a kriptovaluta a sportfogadási piacot?

Vendégbejegyzés A kriptovaluta, amely egykor még csak egyszerű érdeklődést kapott a technológia rajongóitól, ma már rengeteg különböző iparágban, köztük a sportfogadásban is előszeretettel alkalmazzák. Ez a...

Az Ethereum Alapítvány fontos bejelentést tesz közzé

Az Ethereum Alapítvány kulcsfontosságú bejelentést tett, amely inspirálni fogja a kutatást és fejlesztést a Zero-Knowledge proof-ok és a ZK L2 szabványok területén. A ZK finanszírozás első...

Miért lesz beleszólása az intézményeknek a BTC jövőjébe?

A CryptoQuant adatai szerint február eleje óta megugrott az 1000 és 10.000 Bitcoint (BTC) tartalmazó Unspent Transaction Outputs (UTXOs) száma. A BTC UTXO egy olyan mérőszám,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!