Már 50 coin és token a CoinCashnél – most 0,99% a váltási díj!

-


Támogatott cikk


Új fokozatra kapcsol a 2016-ban alapított magyar fintech start-up. A jelenleg elérhető BTC, ETH, BCH és LTC kriptopénzek mellett hétfőtől további 46 altcoint vesz fel kínálatába.
Mindez azt jelenti, hogy az ügyfelek mostantól közvetlenül, előzetes bitcoinvásárlás nélkül juthatnak hozzá a kívánt tokenjeikhez. A lépéssel a változó ügyféligényeket szeretnék kielégíteni. A Kriptoworld.hu megkeresésére elárulták, hogy az utóbbi időben több kérelem is érkezett hozzájuk, amelyek mind altcoinvásárlással voltak kapcsolatosak.

“Az elmúlt időszakban számtalan megkeresést kaptunk az ügyfeleinktől, a legkülönbözőbb altcoinok váltására vonatkozóan. Sokan például azért vásárolnak nálunk Bitcoint, hogy más coinokra váltsák azokat. Ahogy eddig is, szeretnénk egyszerűbbé, gyorsabbá és könnyebbé tenni régi és új ügyfeleinknek a kriptovilág elérését, így mostantól forintért vagy euróért is közvetlenül rendelhető az 51 legfontosabb coin bármelyike”

– mondta Mogyorósi Attila, a CoinCash vezérigazgatója.
Ezekből a levelekből kiderült, hogy a bitcoinvásárlóknak gyakran csak mintegy közvetítőként van szükségük a vezető kriptopénzre. Annak nagy részét aztán a kriptotőzsdéken további altcoinokba fektetik. Egyértelmű, hogy ha a kliensek közvetlenül vásárolhatják meg azt, amit szeretnének, az pénzügyileg is jobban megéri számukra. Ebbe a közvetlenségbe természetesen az is beletartozik, hogy az összes jelenlegi és újonnan bevezetésre kerülő token forintért és elérhető a nagyközönség számára.

Jelszavuk: kripto, egyszerűen

A CoinCash mindig is arra törekedett, hogy a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módon tegye elérhetővé a kriptovilágot régi és új ügyfelei számára. Külön érdekesség, hogy az online utalás és ATM-en keresztül történő fizetés mellett a személyes, készpénzes számlakiegyenlítés sem jelent nekik problémát. Ezen tények nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy jelenleg is hazánk kriptováltóinak élvonalába tartozik.
A „tokenpaletta” bővítése természetesen nem jelenti azt, hogy néhány lehetőséget kihúznának a listáról: a most megszokott rendszerhez hasonlóan az új altcoinok mind forintért mind pedig euróért is elérhetőek lesznek.

Akció: 0,99%-os váltási díj

A mérföldkő apropóján egy igazán jelentős akcióval készültek ügyfeleik számára:


Leírás:
Az akció időtartama alatt 0,99%-os fee-vel lehet kipróbálni az új szolgáltatást.

Akció időtartama:
2019. február 25. – 2019. április 18.

Feltételek:
1 magánszemély maximum 300.000 Ft vagy 1.000 EUR értékben válthat kedvezményesen. Az akció csak az újonnan bevezetett coinokra érvényes (BTC, ETH, BCH, LTC nem tartozik bele). Az akció csak online vásárlás esetén érvényes.


Te már váltottál valaha náluk? Ha igen, írd meg tapasztalataidat. Ha még nem próbáltad ki, írd meg nekünk, mi tart vissza. Várjuk hozzászólásodat itt, illetve közösségimédia-felületeinken.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!