Támogatott cikk


Új fokozatra kapcsol a 2016-ban alapított magyar fintech start-up. A jelenleg elérhető BTC, ETH, BCH és LTC kriptopénzek mellett hétfőtől további 46 altcoint vesz fel kínálatába.

Mindez azt jelenti, hogy az ügyfelek mostantól közvetlenül, előzetes bitcoinvásárlás nélkül juthatnak hozzá a kívánt tokenjeikhez. A lépéssel a változó ügyféligényeket szeretnék kielégíteni. A Kriptoworld.hu megkeresésére elárulták, hogy az utóbbi időben több kérelem is érkezett hozzájuk, amelyek mind altcoinvásárlással voltak kapcsolatosak.

“Az elmúlt időszakban számtalan megkeresést kaptunk az ügyfeleinktől, a legkülönbözőbb altcoinok váltására vonatkozóan. Sokan például azért vásárolnak nálunk Bitcoint, hogy más coinokra váltsák azokat. Ahogy eddig is, szeretnénk egyszerűbbé, gyorsabbá és könnyebbé tenni régi és új ügyfeleinknek a kriptovilág elérését, így mostantól forintért vagy euróért is közvetlenül rendelhető az 51 legfontosabb coin bármelyike”

– mondta Mogyorósi Attila, a CoinCash vezérigazgatója.

Ezekből a levelekből kiderült, hogy a bitcoinvásárlóknak gyakran csak mintegy közvetítőként van szükségük a vezető kriptopénzre. Annak nagy részét aztán a kriptotőzsdéken további altcoinokba fektetik. Egyértelmű, hogy ha a kliensek közvetlenül vásárolhatják meg azt, amit szeretnének, az pénzügyileg is jobban megéri számukra. Ebbe a közvetlenségbe természetesen az is beletartozik, hogy az összes jelenlegi és újonnan bevezetésre kerülő token forintért és elérhető a nagyközönség számára.

Jelszavuk: kripto, egyszerűen

A CoinCash mindig is arra törekedett, hogy a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módon tegye elérhetővé a kriptovilágot régi és új ügyfelei számára. Külön érdekesség, hogy az online utalás és ATM-en keresztül történő fizetés mellett a személyes, készpénzes számlakiegyenlítés sem jelent nekik problémát. Ezen tények nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy jelenleg is hazánk kriptováltóinak élvonalába tartozik.

A „tokenpaletta” bővítése természetesen nem jelenti azt, hogy néhány lehetőséget kihúznának a listáról: a most megszokott rendszerhez hasonlóan az új altcoinok mind forintért mind pedig euróért is elérhetőek lesznek.

Akció: 0,99%-os váltási díj

A mérföldkő apropóján egy igazán jelentős akcióval készültek ügyfeleik számára:


Leírás:
Az akció időtartama alatt 0,99%-os fee-vel lehet kipróbálni az új szolgáltatást.

Akció időtartama:
2019. február 25. – 2019. április 18.

Feltételek:
1 magánszemély maximum 300.000 Ft vagy 1.000 EUR értékben válthat kedvezményesen. Az akció csak az újonnan bevezetett coinokra érvényes (BTC, ETH, BCH, LTC nem tartozik bele). Az akció csak online vásárlás esetén érvényes.


Te már váltottál valaha náluk? Ha igen, írd meg tapasztalataidat. Ha még nem próbáltad ki, írd meg nekünk, mi tart vissza. Várjuk hozzászólásodat itt, illetve közösségimédia-felületeinken.

6 Comments on “Már 50 coin és token a CoinCashnél – most 0,99% a váltási díj!”

  1. Váltottam már náluk, volt egy kis fennakadás az én hibámból, de az ügyfélszolgálat készségesen és gyorsan segített.

    Átnéztem miket lehet most váltani sajnos a SMARTCASH nincs köztök az egyik kedvencem. Remélem későbbiekben elérhető lesz.

  2. Én is váltottam már, és nagyon gyorsan ment. Ki tudja lehet nemsokára a SMARTCASH is megtalálható lesz a portfólióban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük