Binance coin elemzése „szinte félelmetesre sikerült”

-

Kyle Samani, a Multicoin Capitaltól a héten megosztott egy részletes elemzést és értékbecslést a binance coinról (BNB). Az elemzés annyira részletes, hogy Changpeng Zhao a Binance vezérigazgatója elolvasta és azt mondta róla, hogy „szinte félelmetes”.

Olvastad már?  Öt éven belül csak a bűnözők használnak készpénzt és a kripto fog uralkodni
Spoiler: A Multicoin Capital bízik a BNB-ben

Az elemzés arra a megállapításra jut, hogy a BNB alulértékelt, szóval akár be is fejezheted az olvasást és mehetsz vásárolni.

Igazából egyértelmű, hogy CZ meg sem említené a jelentést, ha nem azt mondaná ki, hogy a BNB megéri az árát. De érdekes, hogy CZ szerint a jelentés részletessége „szinte félelmetes”.

Azt akarja ezzel mondani, hogy a jelentés nagyon pontos, vagy azt is jelentheti, hogy olyan dolgokat is leírtak benne, amikre még CZ sem gondolt volna korábban.
Egy olyan cégnél, akinek a vezérigazgatója szerint nincs, hosszú távú terv ez most irányt adhat a jövőre nézve.

Használható tokenek vagy értékpapírok?

A BNB értékének egy részét a Binance tőzsdén való használhatósága adja. Lehet használni befektetésre, fizetésekre, kedvezményekre, amivel számos előnyt nyújt a Binance felhasználóknak.
Továbbá a Binance a negyedéves profitok 20%-át arra használja, hogy felvásároljon és elégessen BNB-t, ami hasonlít a részvényfelvásárláshoz.
A token nem egy tipikus részvény, de e tulajdonságai miatt értékpapírnak számíthat egyesek definícióija szerint.
A Multicoin Capital szerint azért is alulértékelt, mivel nagy lehetőségek várnak a tokenre a Binance decentralizált tőzsdéjén is.

Mi úgy gondoljuk, hogy a Binance lesz az első profitorientált cég, ami centralizálva kezd, kinövi magát, majd decentralizálja magát. Ezzel a Binance lehetne a világon az első decentralizált önműködő vállalat.

Amikor a Binance bejelentette  decentralizált tőzsdéjét azt mondta, hogy „a Binance célja, hogy egy cégből egy közösséggé váljon”
A Multicoin Capital arra számít, hogy a Binance decentralizált tőzsdéje a cég helyett a BNB számára fog értéket teremteni.
A kezdetekben biztosan kihat a decentralizált tőzsde a Binance nyerségére, de évek alatt a tranzakciók nagy része a decentralizált tőzsdére vándorolhat.

A tőzsdék velejárója, hogy a piaci egyensúly a legnagyobb piaci szereplő felé tolódik és a Binance jelenleg be is tölti ezt a szerepet.
A cég legnagyobb kockázata az lehet, hogy a decentralizált tőzsdéjük népszerűbb lesz az eredetinél. Ha elindul a Binance Chain ez a rizikó azonban enyhülni fog.
Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép napod!

Szeretnél kriptotőzsdézni, de nem tudod hogyan fogj bele? A Kriptoworld a Binance-t ajánlja! Csatlakozhatsz promóciós linkünkön keresztül, ezzel is támogatva oldalunk működését.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

Vendégbejegyzés A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során. A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen...

A Bitcoin ára 2021 decembere óta először éri el az 57.000 dollárt

A Bitcoin árfolyama február 15. és 25. között alacsony volatilitást mutatott, de az elmúlt két napban úgy tűnik, hogy a vevők visszatértek, mivel a BTC...

Bitcoin előrejelzés: Michael Novogratz szerint 150.000 dollárra emelkedhet

A bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) körüli lelkesedés nem mutatja a lanyhulás jeleit, és a várakozások szerint az ágazatban tartós növekedés és elfogadás várható. Michael Novogratz,...

Az Ethereum bálnák 64 millió dollárt vontak ki a tőzsdékről

Az Ethereum (ETH) bizalmának figyelemre méltó megnyilvánulásaként a kriptopénz bálnák együttesen mintegy 64 millió dollár értékű ETH-t vontak ki a főbb tőzsdékről - jelentette a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!