Vitalik Buterin 40 millió dollárnyi ethert adhatott el 2018 elején

-

Betekintést nyerhetünk, hogy mennyi ethereumot is birtokol Vitalik Buterin az Ethereum alapítója és hogy mennyi ethert váltott fiatpénzre az elmúlt négy év során.

Olvastad már? A Stellar partnerével működik együtt a Western Union

Alex Sunnarborg, a Tetra Capital kripto fedezeti alap alapítótagja egy érdekes felfedezést tett, miszerint Vitalik 40 millió dollárnyi ethertől szabadult meg 2017 júniusa és 2018 februárja között.

Érdemes megemlíteni, hogy 2019 januárjában és februárjában érte el eddigi csúcsát az ether árfolyama.
Sunnarborg átvizsgálta Vitalik etherszámláit, jelenleg 350.000 ethert birtokol a fő tárcájában.

Betekintést nyerhetünk Buterin etherkészletébe

Jelenleg nagyjából 50 millió dollárt ér a Buterin számláján lévő ether. Ez az összeg az ether 2018-as januári árfolyamcsúcsán több mint 500 millió dollárt ért.

2015 óta Buterin összesen 544.998 ethert váltott fiatpénzre az Etherscan adatai szerint, eddig összesen 49 millió dollárnyi ethert adott el, ebből 40 millió dollárt a korábban említett időtartam alatt.

Sunnarborg késöbb Buterinnel is egyeztet, hogy megerősítse vele számításait.
Buterin azt válaszolta, hogy sosem adott el ethert 915 dollár fölött, összesen 30 millió dollárnyi ethert adott el eddig.
Buterin arra is emlékeztette Sunnarborgot, hogy eddig összesen 8 millió dollárnyi összegben adományozott különböző célokra.

Az tagadhatatlan, hogy Buterin eddig sok különböző célra adakozott, köztük találunk techfejlesztésekre és jótékony célokra áldozott összeget is.
A nonprofit Machine Intelligence Research Institure (MIRI) összesen 763.970 dollárnyi ethereumot kapott, hogy a mesterséges intelligenciák lehetséges veszélyeit kutassa.
2018 februárjában 2,4 millió dollárnyi ethert adományozott a SENS Research Foundationsnek (SRF), hogy az öregedéssel kapcsolatos betegségeket kutassa.
Tavaly 1000 ethert adományzott három startupnak, melyek az Ethereum 2.0-t fejlesztik. A három startup a Sigma Prime, Prysmatic Labs és a ChainSafe Systems.

Biztos sok kriptorajongót hoz lázba Buterin adatai, de mindig is transzparens volt ethertartalékaival kapcsolatban.

Végre az árfolyamról is beszélt Vitalik Buterin

Nemrég egy podcastben adott interjút, ahol elmondta, hogy a magasabb árfolyam a rendszer biztonságát is növeli.

 „Elmondhatom, hogy miért is jó az, ha magasabb az árfolyam.
Az egyik indok ezek közül a biztonság.
Ha az árfolyam 0 lenne, akkor nem lenne biztonságos a rendszer.
Ez egyaránt igaz a proof of workre és a prook of stakre is.”-elmondta Vitalik

Buterin az ICO-k fontosságát is kiemelte, szerint az Ethereum rendszere egy nagyon jó felületet adott az adománygyűjtések forradalmasítására.
Kiemelt kép: tiendientu vietnam
Forrás: coinspeaker.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép estét!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!