Vitalik Buterin 40 millió dollárnyi ethert adhatott el 2018 elején

-

Betekintést nyerhetünk, hogy mennyi ethereumot is birtokol Vitalik Buterin az Ethereum alapítója és hogy mennyi ethert váltott fiatpénzre az elmúlt négy év során.

Olvastad már? A Stellar partnerével működik együtt a Western Union

Alex Sunnarborg, a Tetra Capital kripto fedezeti alap alapítótagja egy érdekes felfedezést tett, miszerint Vitalik 40 millió dollárnyi ethertől szabadult meg 2017 júniusa és 2018 februárja között.

Érdemes megemlíteni, hogy 2019 januárjában és februárjában érte el eddigi csúcsát az ether árfolyama.
Sunnarborg átvizsgálta Vitalik etherszámláit, jelenleg 350.000 ethert birtokol a fő tárcájában.

Betekintést nyerhetünk Buterin etherkészletébe

Jelenleg nagyjából 50 millió dollárt ér a Buterin számláján lévő ether. Ez az összeg az ether 2018-as januári árfolyamcsúcsán több mint 500 millió dollárt ért.

2015 óta Buterin összesen 544.998 ethert váltott fiatpénzre az Etherscan adatai szerint, eddig összesen 49 millió dollárnyi ethert adott el, ebből 40 millió dollárt a korábban említett időtartam alatt.

Sunnarborg késöbb Buterinnel is egyeztet, hogy megerősítse vele számításait.
Buterin azt válaszolta, hogy sosem adott el ethert 915 dollár fölött, összesen 30 millió dollárnyi ethert adott el eddig.
Buterin arra is emlékeztette Sunnarborgot, hogy eddig összesen 8 millió dollárnyi összegben adományozott különböző célokra.

Az tagadhatatlan, hogy Buterin eddig sok különböző célra adakozott, köztük találunk techfejlesztésekre és jótékony célokra áldozott összeget is.
A nonprofit Machine Intelligence Research Institure (MIRI) összesen 763.970 dollárnyi ethereumot kapott, hogy a mesterséges intelligenciák lehetséges veszélyeit kutassa.
2018 februárjában 2,4 millió dollárnyi ethert adományozott a SENS Research Foundationsnek (SRF), hogy az öregedéssel kapcsolatos betegségeket kutassa.
Tavaly 1000 ethert adományzott három startupnak, melyek az Ethereum 2.0-t fejlesztik. A három startup a Sigma Prime, Prysmatic Labs és a ChainSafe Systems.

Biztos sok kriptorajongót hoz lázba Buterin adatai, de mindig is transzparens volt ethertartalékaival kapcsolatban.

Végre az árfolyamról is beszélt Vitalik Buterin

Nemrég egy podcastben adott interjút, ahol elmondta, hogy a magasabb árfolyam a rendszer biztonságát is növeli.

 „Elmondhatom, hogy miért is jó az, ha magasabb az árfolyam.
Az egyik indok ezek közül a biztonság.
Ha az árfolyam 0 lenne, akkor nem lenne biztonságos a rendszer.
Ez egyaránt igaz a proof of workre és a prook of stakre is.”-elmondta Vitalik

Buterin az ICO-k fontosságát is kiemelte, szerint az Ethereum rendszere egy nagyon jó felületet adott az adománygyűjtések forradalmasítására.
Kiemelt kép: tiendientu vietnam
Forrás: coinspeaker.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép estét!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hogyan lehet passzív jövedelmet szerezni a kriptovalutákból? A szakértő kripto választások

A kriptopiac nyugodt a várható bikafutás előtt. Az altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak. Már elindultak felfelé, készen állnak arra, hogy bármelyik pillanatban berobbanjanak. Ez izgatottságot...

A legjobb altcoinok listája a hosszú távú nyereségért

Conor Kenny elemző és befektető megosztott egy listát azokról az altcoinokról, amelyek szerinte maximális nyereségre képesek a közelgő bikafutás során. A lista első helyén a kriptovaluták...

Szeptemberi kitörésre készülhet a bitcoin

A Bitcoin volatilitási jelzései mindössze kétszer mutattak ilyen erős torzítást a bikák javára a coin története során – derült ki a heti BTC árfolyamgrafikon elemzéséből. Az...

Vége a mémszezonnak? A PEPE és a SHIB megtorpan, a MEME új ATL-el, de a CYBRO új csúcsokat döntöget

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, miközben a következő bikafutásra vár. A befektetők jó belépési ponton keresik az altcoinokat. A legutóbbi trendek vegyes teljesítményt mutatnak a népszerű...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!