A Stellar partnerével működik együtt a Western Union

-

A kifizetésekkel foglalkozó Western Union (WU) óriáscég üzleti társulást kezdeményezett a Thunesal, mely a Stellart (XLM) használja mobilos fizetésekre. A társulást március 21-én jelentették be egy hivatalos sajtótájékoztatón.

Olvastad már? Hogyan szerezz bitcoint adataid kiadása nélkül.

A Thunes, korábbi nevén TransferTo, egy nemzetközi fizetési rendszer, mely a feltörekvő piacokra összpontosít.
A TransferTo korábban társult a nyílt forráskódú Stellar blokklánccal, hogy integrálja a blokklánc alapú fizetésrendezéseket szolgáltatásai körébe.
A Western Union sajtótájékoztatója szerint a Thunesal alkotott partnerség egy olyan rendszer fejlesztésére fog összpontosítani, mellyel a WU rendszeréből közvetlenül a küldöttek tárcájába lehessen pénzt küldeni.

Szerintük ez a rendszer kibővítené a lehetőségeket olyanok számára, akik jelenleg nem rendelkeznek rendes bankkal, vagy esetleg a hagyományos banki szolgáltatók nem támogatják.
A cég egyre nagyobb érdeklődést mutat a blokklánc alapú digitális pénzek iránt, a WU elnöke elmondta, hogy a kriptopénzeknek hivatalos fizetési eszköznek kéne lenniük, magánszemélyek és vállalkozások közt is.

„A cég készen áll arra, hogy ezt támogassa is.”

Egyéb területeken is kísérletezik a Western Union a blokklánc technológiájával, jelenleg is számos tesztet hajtanak végre a Ripple rendszerén, hogy kiderítsék mennyire költség és időhatékony a Ripple blokklánc alapú fizetési rendszere.
Nemrég hat nemzetközi bank is bejelentette, hogy saját stabilcoint szeretnének indítani az IBM fizetési rendszerét, melynek alapját a Stellar adja.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép napod!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!