Hogyan szerezz bitcoint adataid kiadása nélkül.

-

Akkor szeretjük a bitcoint, ha decentralizált, anonim és peer-to-peer, ez lenne az egésznek a lényege.

Olvastad már? Svájc legnagyobb online kereskedése bitcoint is elfogad

Módok és lehetőségek

A legtöbb ember azonban centralizált tőzsdéken keresztül vásárolnak, akik igénylik a személyes adatainkat. De ezen kívül számos egyéb módon szerezhetünk.
A BTCPay Server Blogon megjelent egy bejegyzés, mely számos módszert leír arra, hogy hogyan fogadhatunk el bitcoint.

A bitcoinfizetések elfogadásának egyik legnagyobb előnye a teljes mértékű önrendelkezés. A rendszer egy másik előnye, hogy az egész rendszeren segít, ha valaki el is költi a megkeresett bitcoinjait.

Azok, akiket bitcoinban fizetnek mindenképpen el is kell, hogy költsék összegyűjtött kriptopénzüket, mellyel a kereskedőknek és a rendszernek is segítenek a bitcoin szétosztásában.

A blogbejegyzés természetesen a BTCPay szerver előnyeire fókuszál, de az alapelveket más területeken is felhasználhatjuk.

Bitcoinos számlák

Szabadúszóként vagy kisvállalkozóként fontolóra veheted, hogy bitcoin is elfogadj szolgáltatásaidért vagy áruidért. Ez esetben mindenképp meg kell egyezned egy fiatpénz összegben is, hogy elkerülj minden esetleges áringadozást.
Egyszerűen csak kiírhatnád a tárcacímedet és az ügyfélre bízhatod az összeg átváltását kriptopénzbe, vagy használhatod a BTCPay Payment Request (Fizetéskérelem) funkcióját.
A Payment Request egy időérzékeny, testreszabható számla, mely akár egyszerű linkként is elküldhető.
Az átváltás összege automatán kiszámolásra kerül, ezután az ügyfelek kiválaszthatják, hogyan szeretnének fizetni, részletekben, Lightning Networkön keresztül vagy esetleg egyéb kriptopénzekkel.

Vásárlogatás

Számos lehetőség áll rendelkezésre a bitcoinelfogadásra a webáruházakban és a hagyományos üzletekben is.
Számos olyan webáruházban, mint a WooCommerce elérhetőek pluginok, melyekkel könnyen elérhetővé tehetjük a bitcoint, mint fizetési lehetőség.
A hagyományos üzletek számára is vannak választási lehetőségek az egyszerűbb megoldásoktól a bonyolultabbakig.

Fizess a zsenialitásomért

Féktelen zseniként megérdemled, hogy fizessenek a tartalmadért ugye?
Fizetőssé teheted a munkádat, vagy ha elég nagy rajongótáborod van akkor számíthatsz rajongóid adományaira. Számos lehetőség áll rendelkezésre, és rengeteg fizetési kapu is .

Lehet, hogy a programozáshoz, marketinghez, vagy a bitcoinprojektek eladásához értesz.
Számos lehetőség áll rendelkezésre, hogy a szélesebb kriptoiparban dolgozz, mely a kriptotél ellenére is folyamatosan növekedik. Számos kriptostartup fizeti alkalmazottait részben vagy teljesen kriptopénzben.
Ha egy igazi ötletgazda vagy akkor nincs másra szükséged, mint egy lehetőségre, hogy betölts egy piaci rést.
A megvalósítás érdekében választhatod a bitcoin tömegfinanszírozást, vagy indíthatsz egy ICO-t vagy STO-t. Az új tokenből pedig állhatod a fizetésed és kiadásaid.

Nem szükséges tapasztalat

Most, hogy megtudtuk, hogy kaphatunk bitcoint az egyetlen dolog amiért aggódnunk kell az az, hogy hogyan is költsük el.
Ha a fentiek közül egyik lehetőséget sem tudod kihasználni, ne ess kétségbe. A fenti módszerek kívül is tudunk úgy bitcoint vásárolni, hogy közben nem adjuk meg személyes adatainkat, ilyen lehetőségek például a bitcoin ATM-ek vagy a bitcoinkuponok.
Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép estéd!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!