Ethereum és a Tron háborúja nem áll meg

-

Folytatódik a kriptovilág egyik legfurcsább „háborúja”, ahogy a közkedvelt Justin Sun is elérte az egymillió követőt a Twitteren.

Olvastad már? 37 altcoin ami 2019-ben, eddig jobban teljesített, mint a bitcoin

A neten hírhedt Ripple Labs alumnus nemrég megírta a Twitteren, hogyha sikeres lesz a Tron, akkor egy emlékművet fog emelni.
Nem a Tron fog szerepelni rajta, hanem az Ethereum az alapítóival és támogatóival.
Sun támogatja az ötletet, szerinte is emlékművet érdemelne Vitalik Buterin és az Ethereum, mivel megérdemlik, hogy örökre emlékezzenek rájuk.

Ez szarkasztikusnak hangozhatott, de Sun komolyan gondolhatja, nehéz ezt megmondani az interneten keresztül. Azonban érdemes figyelembe venni a Tron vezérigazgatójának nemrég elmondott támadásait az Ethereummal szemben.

Avokádók? Justin Sun bekeményít az Ethereum csúcstalálkozón

Amíg Vitalik nyitóbeszédet mondott a Hongkongi Token 2049 Ethereum Csúcstalálkozón, addig Justin Sun egy néma avokádó társaságában állt a szoba végén, ásítozva és grimaszolva.

Egy korábbi zártkörű eseményen csak vihogott, mikor megemlítette az Ethereumot, ezzel kifejezve nemtetszését.
Ezután egy interjúban elmondta, hogy szerinte az Ethereum nem áll készen a proof of stakre, amiért a bányászok, befektetők és a fejlesztők közötti konfliktust okolja.
Ennek ellenére mindenki csak mosolygott a teremben, ha vannak is konfliktusok, ezt a teremben nem lehetett látni.

Vitalik visszavág

Vitalik nemrég reagált Justin Sun Ethereum kritikáira. Vitalik nemrég Laura Shinnek adott interjút, amiben szót ejtett a versengő blokkláncokról.
Az orosz-kanadai programozózseni nem hiszi, hogy a több, mint 100 millió dollárt összegyűjtő Polkadot valaha képes lenne leváltani az Ethereumot.
Ennek ellenére nem hatná meg különösebben, ha mondjuk a titkosításra összpontosító ZCash, vagy akár az Ethereum Classic előzné be az Ethereumot.
Ennek ellenére azt mondta, hogyha a Justin Sun által vezetett Tron előzné meg, akkor „bizonyos mértékben elvesztené az emberiségbe vetett hitét.”

Egyelőre nem tudni, hogy Sun abbahagyja-e a támadásokat, de biztos lesznek ellentétek, amíg a Tron összértéke alacsonyabb, mint az Ethereumé.
Azt, hogy ki lesz a győztes senki sem tudhatja előre.
Forrás: ethereumworldnews.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum és a Solana növekedése az ETF-ek miatt várható: Tökéletes időzítés az MTAUR előértékesítéshez

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán figyelemre méltó fejlemények figyelhetők meg, az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) jelentős növekedés előtt áll, elsősorban az ETF-ek közelgő jóváhagyása miatt. A...

200 dolláros havi stratégia, hogy 2024-ben vagyonra tegyen szert a kriptobizniszben

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, sokan egy közelgő bikafutást várnak. Az altcoinok különösen mélyponton vannak, és felkészültek a jelentős emelkedésre. Ezen radar alatti lehetőségek gondos kiválasztásával egy...

Egyre kisebb az USDT részesedése a tőzsdéken

Az USDT piaci részesedése a központosított kriptotőzsdéken 2024-ben 82%-ról 74%-ra csökkent. Bár az elmúlt években számos nagy horderejű összeomlás és árfolyam-ingadozás történt, a stablecoinok iránt...

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!