14 millió dolláros kriptocsalás Indiában

-

Indiában a Mumbai rendőrség letartóztatott további négy gyanúsítottat, akik állítólag egy 14 millió dollár értékű csalásban vettek részt. Az indiai The Times írt a letartóztatásokról március 22-én.

Olvastad már? Összesen 5 millió kriptopénzreklámot tiltott le a Bing 2018-ban

A hírek szerint a rendőrség letartóztatta a Delhi-i származású Ashok Goyal Jaipurit, Asif Malpanit, Baljit Singh Sainit és Pradeep Arorát.
Goyal számos bankszámláját befagyasztották, melyet felhasznált a csalás elkövetésére. A Times szerint egy eddig meg nem nevezett Bollywood-i színész is kihallgatásra fog kerülni, aki népszerűsítette a csalást.
A múlt hónapban derült fény a csalásra, amikor az indiai rendőrség megtette az első négy letartóztatást, de Goyát ekkor még nem tartóztatták le.

Az ítéletekhez vezető első jelentés Surat városából érkezett, ahol egy férfit 150.000 dollár értékben károsítottak meg.
Január elején az indiai rendőrség szintén letartóztatott egy csalót, aki 71,6 millió dollár értékben követett el csalásokat.
Morgan Rockcoons, másik nevén Morgan Rockwell nemrég beismerte bűnösségét, két kriptopénzekkel kapcsolatos ügyben is csalást hajtott végre.
Földeket árult egy „Bitcoinopia” nevű kriptoprojektre, melyek fölött nem rendelkezett semmilyen tulajdoni joggal, emellett engedélyek nélkül üzemeltetett egy pénzküldő vállalkozást.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin árfolyama 10%-kal emelkedik – 60 000 dolláros árfolyam van a láthatáron?

A Bitcoin (BTC) meglepte a befektetőket, mivel az éjszaka folyamán bikás teljesítményt mutatott, ami lehetővé tette, hogy átlépje az 57.000 dolláros szintet. A CoinMarketCap szerint a...

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!