Óriási megtérülést hoz a Binance Launchpad

-

Nagyjából 380%-os megtérülést hoztak a Binance Launchpaden indult Initial Exchange Offeringek (Tőzsdén lezajló tokenkibocsájtás – IEO).

Olvastad már? 14 millió dolláros kriptocsalás Indiában

Elemzők szerint ez tovább emelkedhet és egyre több tőzsde indít majd IEO-t.
Bizonyára mindenki emlékszik rá, hogy a Binance Launchpaden zajlott le a BitTorrent IEO-ja. Percek alatt elkelt az összes token, összesen 7,2 millió dollár értékben.
Az IEO során 0.00012 dolláros áron indult a BitTorrent Token (BTT), indulásakor rögtön 330%-ot emelkedett az árfolyama.

A cikk írásakor 0.000768 dolláron áll a token árfolyama, eddigi legmagasabb értéke 0.001250 dollár volt.
Eddig 640%-os megtérülést hozott, ha az eddigi legmagasabb árfolyamán sikerült eladnunk, akkor 1041%-nyit ment.

Rekordot döntött a Fetch.AI

A Fetch.AI (FET) 0.0867 dolláros áron futott az tokeneladás alatt. Jelenleg 0.199 dolláron áll, eddigi legnagyobb árfolyama 0.430 dollár volt. A jelenlegi megtérülés 230%-os, a csúcson 496%-os volt.
A Fetch.AI mindenképpen az év egyik legjobban bárt ICO-jának mondható. Ez colt a második ICO ami a Binance Launchpaden indult, mintegy 22 másodperc alatt gyűlt össze a szükséges finanszírozás.
Jelenleg csak BNB birtokosok tudják használni a Launchadet, ugyanis csak BNB-vel lehet vásárolni rajta. Az egyetlen kivétel a BitTorrent eladása volt, ahol TRX-el is vásárolhattunk.
Chanpeng Zhao (CZ) a következők írta a Twitteren:

A Celer Network (CELR) tokeneladás iránt volt a legmagasabb a vásárlói kereslet

Szintén a Binance adott otthont a Celer Network tokeneladásának, mely rekordokat döntött, ugyanis 39.000 felhasználó próbált bevásárolni.
Sajnos csak a 10%-k járt sikerrel, de mindenképpen örülhetnek neki.
A CELR tokeneladása sok csalót is inspirált, akik hamis tokeneladási oldalakat hoztak létre, ezért a CELR csapata figyelmeztetéseket adott ki ezekkel kapcsolatban.
A Binancen kívül sehol sem kerül sor tokeneladása, a csapat a következőre emlékeztetett mindenkit:

A token jelenleg 0.025 dolláros árfolyamon fut, a 0.0067-es nyítóárfolyamához képest, mely csaknem 400%-os megtérülés.
Jelenleg 0.0015 BNB-t ér egy CELR, a tokeneladás alatt ez 0.00043 volt, tehát a dollárértékhez hasonlóan alakult.
A tokeneladást következően CZ azt nyilatkozta, hogy „a vásárlói kereslet eddig a CELR iránt volt a legmagasabb.”

A Binance Launchpad értékelése

Ha a legmagasabb árfolyamot nézzük, akkor a fent említett tokenek átlagos megtérülése 711%, ehhez a Fetch.ai 496%-kal, a Celer Network 597%-kal, a BitTorrent 1041%-kal járult hozzá.
Jelenlegi árfolyamot ez átlagosan 379%, a Fetch.ai 230%-os, a Celer Network 266%-os, a BitTorrent 640%-os megtérülést hozott.

További kriptotőzsdék csatlakoznak

A Binance a legismertebb tőzsde, mely az IEO modellt alkalmazza, de nem az egyetlen.
Számos egyéb tőzsde rendelkezik a Launchpadhez hasonló rendszerrel, nevezetesen a Huobi (Huobi Prime), az OKEx (OK Jumpstart), a Bittrex, a Bitmax (Bitnax Launchpad), és a KuCoin (Spotlight).
A tokeneladások és a tőzsdék ötvözése jelentős mértékben megemelte a tőzsdék forgalmát, a tőzsde és a tőzsde saját tokenje iránt is.

A projektek hatalmas expozíciót élvezhetnek, ugyanis a tőzsde elvégez minden szükséges reklámozást és felel a folyósíthatóságért is.
A befektetők is számos előnyhöz jutnak, ugyanis könnyedén hozzáférnek a tokeneladáshoz és nem kell amiatt aggódniuk, hogy becsapnák-e őket, mivel a tőzsde minden szükséges átvilágítást elvégez.
Forrás: coinspeaker.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!
Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:
BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!