Örökre megváltozhat, hogyan rajongunk a sztárokért

-


Vendégbejegyzés


Minden rajongó számára fontos, hogy valahogyan kapcsolódhasson bálványozott kedvencéhez, ezt emeli új szintre egy magyar tulajdonosi körrel alapított amerikai startup cég.

A Benefit Barcode Inc. innovációjának köszönhetően a hírességek exkluzív előnyöket biztosíthatnak közönségüknek vásárlásaik során virtuális és kiterjesztett valóság típusú merchandising termékekkel.

A szolgáltatás igazi értékét az adja, hogy a különböző szolgáltatási szinteken biztosított virtualmerch-ökhöz a sztárok különböző felajánlásokat tesznek.

Az alkotók eközben újabb nagy ugrásra készülnek: meghódítják az NFT-k világát is.

Közismert, hogy kedvenc sztárjainktól, sportolóinktól mindenféle relikviákat vásárolhatunk, legyen az bögre, póló vagy valami egyedi tárgy.

A merchandising iparág már most is hatalmas: 2022-ben az Egyesült Államokban a forgalom meghaladta a 92.2 milliárd dollárt, de a szakértők becslése szerint ez az összeg világszinten 2030-ra elérheti a hihetetlenül magas 489,8 milliárd dolláros értéket.

Ezt az óriási piacot változtathatja meg alapjaiban egy több száz hazai egyesület, kamara, klub és szövetség tagkártyáját kezelő, magyar tulajdonosi körrel alapított amerikai startup cég, amely virtuális és augmented reality (kiterjesztett valóság) merchandising termékekkel bővítette ki üzleti modelljét.

A Benefit Barcode Inc. újításának köszönhetően a hírességek, influenszerek, sportolók létrehozhatnak virtuális és igény szerint kézzel fogható bercode merchandising termékeket, rajongói kártyákat, bögréket, pólókat, amelyek lehetővé teszik, hogy folyamatos kedvezményeket és előnyöket kínáljanak rajongóinak a bercode elfogadóhelyeken.

A virtualmerch-ökön elhelyezett, úgynevezett bercode (előnyt biztosító vonalkód) számos üzletben és kereskedőnél kedvezményes vásárlást tesz lehetővé. Az igazi értékét azonban az adja, hogy a különböző szolgáltatási szinteken biztosított virtualmerch-ökhöz a sztárok, különböző felajánlásokat tesznek. Ilyen lehet egy videóüzenet a rajongónak, személyes találkozás vagy betekintés egy videóklip forgatására” – mutatott rá Jáger László, a Bercode Platform alapítója.

A hazai sztárok közül elsők közt állt a cég élére Vastag Csaba, Fonogram-díjas előadó, az X-Faktor első évadának győztese, míg az Egyesült Államokban Keyla Wood színésznő, Robert Mack vizuális művész és Simo Ben televíziós személyiség csatlakozott nemrégiben.

NFT: új kapuk nyílnak meg a sztárok és rajongóik előtt

Miközben a Benefit Barcode és magát a rendszert alkotó Bercode Platform folyamatosan fejleszti ez irányú modelljét, máris egy újabb nagy ugrásra készülnek: meghódítják az NFT-k világát is.

Az NFT-k hatalmas népszerűségre tettek szert, majd ez a kezdeti lelkesedés kissé vissza is esett, a piacot elárasztó semmire se használható NFT-k tömkelege miatt.

Az elmúlt időszakban számos nulláról induló NFT Marketplace projektet láthattunk, melyeknek nem volt valódi átgondolt célja, hogy miként is szeretnének egyedivé válni a piacon.

Azonban egy olyan se akadt köztük, mint a Bercode Platform, mely több éves fejlesztéssel alapozta meg a világpiacra lépését.

Az eddig a fejlesztésre költött 2 millió dollárnak köszönhetően, mára egy több, mint 500 ezer programsorból álló monstrum pöfög a platform motorjaként, felkészítve rá, hogy bármiféle közösség igényeit ki tudja szolgálni.

A sztárok a jövőben már ennek a platformnak a segítségével adhatják ki limitált számú virtuális mercheiket és kollekcióikat NFT-k formájában, melyek ugyanúgy kedvezményes vásárlásra és a sztár különböző felajánlásainak igénybevételére jogosítanak majd fel, ezzel rendkívüli értéket képviselve a rajongók számára.

A Bercode NFT Marketplace izgalmas lehetőséget kínál a sztárok és rajongóik közötti kapcsolat elmélyítésére.

A fentieken túl számos egyéb tulajdonsággal is rendelkezni fognak az NFT-k, melyről részletesebben olvashatnak a projekt weboldalán.

Ehhez a Bercode Platform nemrég kiadta a saját tokenjét, a Polygon láncon futó Bercoint.

Ez egy utility token, amely a kizárólagos fizető eszköze lesz a Bercode NFT Marketplace-en megvásárolható NFT-knek.

Gondoljunk csak bele, mekkora lesz a kereslet a mindössze 100 millió db tokenre, amikor az NFT Marketplace világszinten beindul!

Az amerikai piacnyitáson a cég már gőzerővel dolgozik kiterjedt kapcsolati hálóján keresztül.

Elmondásuk szerint virális terjedésre számítanak és egy idő után már nem nagyon lesz olyan sztár, aki megengedheti magának, hogy ő kimaradjon ebből az innovációból, mely talán az NFT-k új forradalmát hozhatja el, hozzájárulva a következő bikapiachoz!

Aki nem szeretne lemaradni erről az innovatív lehetőségről – egy rövid regisztrációt követően – most még rendkívül kedvező áron szerezheti be a Bercoin-tokeneket.

A virtuális merchandising új korszakában a Bercoin kulcsfontosságú a sztárok által kínált különleges élményekhez!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!