Az FTX Token (FTT) 15%-kal emelkedett

-

Az FTX token (FTT), a csődbe ment FTX Derivatives Exchange saját digitális fizetőeszköze, ma nagyon lenyűgöző napi növekedést könyvelhetett el.

Az FTT token 15%-ot emelkedett egy látszólagos feltámadás során, hogy az árfolyamát 1,31 dollárra erősítse, ahogyan most látszólagos lépést tesz, hogy kilábaljon az elmúlt hónap mélypontjairól. Jelenleg 1,29 dolláron áll, a CoinMarketCap szerint.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


FTX token újraéledése

Az FTX tőzsdei saját token árfolyamának újraéledése a kereskedési platform legújabb megnyilatkozásából ered, amely része annak a folyamatos erőfeszítésnek, hogy beváltja az ügyfelek pénzének visszatérítésére tett ígéretét.

A tőzsde közölte, hogy a hitelezőinek járó 8,7 milliárd dollárból 7 milliárd dollárnyi likvid eszközt sikerült visszaszereznie.

Ez a hír örömteli az FTX felhasználói számára, mivel azt mutatja, hogy van fény az alagút végén, ami a zárolt pénzeszközeik visszaszerzését érinti.

Az FTX csődje volt az utolsó csepp a pohárban az iparágat tavalytól január elejéig megrázó összeomlás-sorozatban.

Az FTX összeomlása felerősítette azt a narratívát, miszerint a központosított tőzsdék nem biztonságosak a kripto befektetők számára, és a saját letétkezelésért való fellépés került a középpontba.

Az újraindítás lehetősége

Amióta John Ray III átvette az FTX-et Sam Bankman-Friedtől, a kereskedési platform hangsúlya jól körülhatárolt, a felhasználók pénzéből minél többet visszaadni, és lehetőség szerint újraindítani a platformot.

Az FTX kezdeményező lépéseket tesz, hogy visszanyerje ügyfelei bizalmát, arra az esetre, ha a platformot a tervek szerint újraindítja.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A támogatás egyik módja, amellyel garantálni tudja a támogatást, a felhasználók pénzének visszatérítése.

Összességében úgy tűnik, hogy ma az FTT token a látható haszonélvezője ennek a kedvezményezésnek.

Olvastad már? Váljon kriptotulajdonossá, hogy az egekbe szökjön a keresete

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!