Olyan kriptopénzek amelyek emelkedhetnek, mint a Solana (SOL) vagy még magasabbra is

-


Vendégbejegyzés


A 2024-es bikafutás teljes lendületben van, bizonyos kriptopénzek készen állnak a jelentős növekedésre, és potenciálisan megegyezhetnek vagy meghaladhatják a Solana hullámzását.

Ez a cikk számos ígéretes kriptovalutát vizsgál meg, amelyeket a befektetők erőteljes növekedési potenciáljuk miatt szemmel tartanak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A piac fejlődésével ezeknek a tokeneknek a megértése kulcsfontosságúvá válik azok számára, akik a következő nagy hullámból szeretnének tőkét kovácsolni.

Olvasd tovább, hogy megtudd, mely tokenek rendelkeznek azzal a lendülettel, hogy jelentős hatást gyakoroljanak a jelenlegi piacon.

A BlastUP előértékesítése néhány hét múlva véget ér, utolsó esély a kedvező vásárlásra.

A BlastUP előértékesítés lelkes érdeklődést váltott ki a kripto rajongók körében, rekord alacsony idő alatt megközelítette a 6 millió dollárt.

Mintegy 15.000 hozzáértő befektető már megvásárolta a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökne.

kripto

Az előértékesítés május végéig tart, így van még egy kis idő arra, hogy növelje kriptóállományát a BlastUP-al, a robbanásszerű, akár 1000%-os hozamot ígérő eszközzel.

A jelenleg pár amerikai centért árult BlastUP tokenek az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dollárt.

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az Airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat és a staking révén kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a hatodik legnagyobb blokklánc által támogatott TVL, valódi hasznosságot kínál a DApp vállalkozások indulási platformjaként.

A BlastUP mottójával Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Aki most csatlakozik a BlastUP-hoz, az egy olyan projekt részévé válik, amely arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Az idő sürget – vásárolj $BLP-t még május vége előtt! <<

Az Optimism (OP) kriptopénz piaci hangulat óvatos hozzáállást tükröz

Az Optimism (OP) számára egy nehéz hónap ellenére, az árfolyamok csökkenő tendenciájával, az elmúlt hetekben enyhe pozitív elmozdulás volt tapasztalható.

kriptopénz
Forrás: CoinGecko.com

A grafikonok azt mutatják, hogy az árak nehezen kapaszkodtak vissza, gyakran akadályokba ütköznek, valahányszor magasabb szintekhez közelednek.

Ez azt jelezheti, hogy a befektetők tétováznak, esetleg erősebb jelekre várnak, mielőtt nagyobb mértékben elköteleznék magukat.

Az Optimism olyan alapvető jellemzői, mint az Ethereum tranzakciók javítására irányuló célja és aktív közössége, létfontosságú szerepet játszhatnak a fellendülésben és a jövőbeli növekedésben, ha a piaci bizalom visszatér.

A Polygon vegyes jelzéseket tapasztal változatos piaci hangulat közepette

A Polygon esetében jelenleg a vevők és az eladók közötti kötélhúzás zajlik, ami a piacon uralkodó bizonytalansági állapotot tükrözi.

A legutóbbi árfolyammozgások visszafogott optimizmusra utalnak, mivel az érme a lefelé irányuló nyomás ellenére is meg tudta tartani magát.

Az elmúlt egy hónap általános csökkenése azonban a befektetők tartós óvatosságát jelzi.

Az érmének az Ethereum tranzakciók skálázásában és a különböző decentralizált alkalmazások támogatásában való hasznossága erős alapot ad, ami a jelenlegi piaci bizonytalanság ellenére hosszú távú érdeklődést vonzhat.

Az Arbitrum piac hangulata óvatos optimizmust mutat az ingadozások közepette

Az Arbitrum piacának hangulata elővigyázatosan optimistának tűnik, mivel az érme egy szűk árfolyamsávban navigál, enyhén hajlik a pozitívabb mozgás felé.

A vevők és az eladók közötti egyensúly egy olyan vívódást mutat, amely még nem dőlt el határozottan egyik irányba sem.

A kereskedési támogatás alapvető szintjeinek megtartásával az optimizmus óvatosnak tűnik, de mégis jelen van, ami a növekedés lehetőségére utal, ha a szélesebb piaci feltételek összehangolódnak.

Mivel az Arbitrum a tranzakciók sebességének javításával és a költségek csökkentésével szerepet játszik az Ethereum skálázásában, bármilyen pozitív piaci elmozdulás növelheti az ARB vonzerejét a befektetők számára, akik a bevált blokklánc ökoszisztémákhoz kötött megoldásokat keresik.

Következtetés

A különböző tokeneket vizsgálva az OP, a MATIC, az ARB és mások nem biztos, hogy rövid távon erős potenciált mutatnak a gyors fellendülésre.

A BlastUP ezzel szemben kiemelkedik innovatív koncepciója és a Blast ökoszisztémában elfoglalt helye miatt.

A projekt az ígéretével hívta fel magára a figyelmet, és jelentős növekedésre van pozícionálva.

A jelenlegi bikafutás során jelentős nyereséget szem előtt tartók számára a BlastUP lehet az okos fogadás, mivel társai közül ez mutatja a legnagyobb potenciált.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!