NFT-jegyeket kínál a Binance az olasz Lazio mérkőzéseire

-

A Binance kriptotőzsde NFT-jegyeket kínál az egyik vezető olasz futballcsapat, a Lazio mérkőzéseire a következő szezonban az olasz Serie A bajnokságban. A Lazio szurkolói a tokenekkel különböző kedvezményeket is igénybe vehetnek majd.

A Lazio-szurkolók NFT-jegyeket vásárolhatnak a Binance kriptopénztőzsdén

A Binance, a világ vezető kriptotőzsdei kereskedési platformja bejelentette, hogy elindítja az NFT-jegyek értékesítését az olasz S.S. Lazio labdarúgóklub mérkőzéseire a 2022/23-as szezonban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A vásárlók a non-fungible tokenekkel (NFT) ellátogathatnak a legendás Stadio Olimpicóba, Róma legnagyobb sportlétesítményébe, és megnézhetik kedvenc csapatuk hazai mérkőzéseit.
A stadionba való belépés mellett a jegyek tulajdonosai számos kedvezményt is igénybe vehetnek majd, többek között 10%-ot a Lazio üzletében értékesített bármely termékre, valamint 20%-ot a klub Európa Liga-mérkőzéseire szóló jegyekre, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) által évente megrendezett versenyre.
A kedvezmények mellett a digitális jegyeket vásárló szurkolóknak lehetőségük lesz szurkolói kuponokat nyerni, és számos exkluzív eseményre is belépőt kapnak. A jegyvásárláshoz a Lazio szurkolóinak számlát kell nyitniuk a Binance-nél, és fel kell lépniük a Binance Fan Token Platformra.
A digitáliseszköz-váltó azzal érvelt, hogy az NFT-jegyek segítenek megoldani a hagyományos jegyelosztási rendszerrel kapcsolatos néhány jól ismert problémát.
Például az NFT-tokenek lehetővé teszik a kettős jegyértékesítés elkerülését, amikor egy helyet a stadionban kétszer adnak el, valamint megakadályozzák a jegyek hamisítását és az elvesztéssel vagy sérüléssel kapcsolatos problémákat.
A Binance a Lazio fő mezszponzora. A 30 millió eurós (30,5 millió dolláros) szponzori szerződést tavaly ősszel jelentették be. A két fél kezdetben kétéves időtartamra kötött megállapodást, amely egy harmadik évben meghosszabbítható.
Az NFT-jegyértékesítési kezdeményezésre azt követően került sor, hogy júniusban a Binance többéves exkluzív NFT-partnerséget kötött a portugál futballszupersztárral, Cristiano Ronaldóval.
A híres futballista több NFT-kollekciót tervez kiadni, hogy a követőknek lehetőséget biztosítson arra, hogy „a sporttörténelem egy ikonikus darabját birtokolhassák”.

Olvastad már? Egyre érdekesebben alakul a bitcoin mostani bikafutása

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Avalanche technikai elemzés 06.02.

Prémium Avalanche Az AVAX árfolyam nagyrészt a 14 dolláros támasz körül ragadt, mivel a május 8-i 16,48 dolláros árfolyamról, az elmúlt egy hónap legmagasabb árfolyamáról való...

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!