Cristiano Ronaldo futball-legenda NFT-partnerségre lépett a Binance-szal

-

Cristiano Ronaldo, a világ egyik legjobban kereső sportolója partnerséget kötött a Binance-szal, amely így lehetőséget ad a szurkolóinak, hogy csatlakozzanak a focista Web3 közösségéhez.
Ronaldo szerint a Binance-szal való partnerség „meg fogja változtatni a non-fungible tokenek (NFT) világát, és a labdarúgást egy a következő szintre emeli”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A sporttörténelem ikonikus darabja

A portugál sztárfocista, Cristiano Ronaldo bejelentette többéves exkluzív non-fungible token (NFT) partnerségét a Binance kriptopénzváltóval.
A kriptotőzsde által kiadott közlemény szerint a partnerségi megállapodás révén a termékeny focista követői lehetőséget kapnak arra, hogy „a sporttörténelem egy ikonikus darabját birtokolják”.
Ronaldo, alias CR7 követőinek lehetősége lesz arra is, hogy csatlakozzanak a 37 éves focista Web3 közösségéhez.
A Binance Twitter-csatornáján keresztül megosztott videóban Ronaldo, aki tartja a válogatottban legtöbb gólt szerzett focista rekordját (117), beszélt arról a döntéséről, hogy összefogott a kriptopénzváltóval.
„Örömmel jelentem be a Binance-szel való partnerségemet. Együtt meg fogjuk változtatni az NFT-játékot, és a labdarúgást a következő szintre emeljük, és ez még csak a kezdet” – mondta Ronaldo, a világ egyik legjobban fizetett sportolója.

Ronaldo követői

A Binance megállapodása Ronaldóval, akinek a Forbes szerint több mint 690 millió követője van a közösségi médiában, a tőzsde újabb erőfeszítése, amelynek célja a futballrajongók NFT-kre és a Web3-ra csábítása.
Mielőtt CR7-tel partnerségre lépett volna, a Binance korábban Andreas Iniestát, egy spanyol futball-legendát szerződtette, akinek 2021 novemberében 25,2 millió követője volt a Twitteren és 38,1 millió az Instagramon.
Miután azonban tweetelt a Binance-szel folytatott kriptopénz-kereskedésről, a spanyol szabályozó hatóságok figyelmeztették Iniestát, hogy ne bátorítsa követőit digitális valutákba való befektetésre.

Olvastad már? A Nexo felvásárolná a bedőlt defi projekteket

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

A Bitcoin egy rendkívül ritka aranykeresztet mutat

Általában az „aranykereszteket" és a „halálkereszteket" a középtávú bitcoin piaci hangulat megbízható indikátoraként interpretálják. Egy tapasztalt piaci elemző egy szuper ritkát szúrt ki, és biztos...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!