Justin Sun, a Tron alapító-vezérigazgatója nemrég tagadta a hírt, hogy egy olyan befektetési csoport élén állna, amely felvásárolja a Poloniex kriptotőzsdét.

Egy október 19-én közölt Twitter-üzenetben Sun elmondta, hogy „nem vásárolok semmit”, hozzátéve, hogy ő egy befektető, emellett közölte kriptokészletének egy részét.

„Csak fektess be egy kicsit és segíts a barátaimon. Valójában nagyon sok bnb, ht, okb tulajdonosa vagyok és az olyan tőzsdékre fogadok, amik támogatják a trx-et és btt-t.”

Október 18-án jelent meg a hír, hogy az amerikai Poloniex kriptotőzsde kiszáll a Circle globális pénzügyi szolgáltató alól, hogy egy új kereskedelmi platformot indítson, amely nem támogatja az amerikai ügyfeleket.

A Poloniex mögött álló Polo Digital Assets egy új cég, melyet egy anonim ázsiai befektetőcsoport támogat a hivatalos blogbejegyzés szerint.

Sun vásárolta fel a Poloniexet?

Október 18-án a The Block híroldal írta meg, hogy Sun részese lehet az ázsiai befektetőcsoportnak, a Circle anonim forrása szerint.

A cikk szerint Sun vezeti a befektetői konzorciumot és személyesen is megjelent a Circle főhadiszállásán.

Állítólag a Poloniex alkalmazottait is megkérdezték arról, hogy a Circle-nél szeretnének-e maradni, vagy a Polo Digital Assetshez csatlakoznának.

Olvastad már? Scam felismerése elejétől a végéig

Szeptember 26-án Sun bejelentette, hogy „hamarosan” újraszervezi jótékonysági ebédét a Berkshire Hathaway elnökével, Warren Buffettel.

Forrás: cointelegraph.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép  estétek! 🙂