Justin Sun egészségügyi okokból elhalasztaná a jótékonysági ebédet Warren Buffett-vel

-

A Tron Alapítvány vezetője visszamondta Buffett ebédmeghívását, és megbeszélés kezdeményezett egy későbbi időpontra történő átszervezésről.
Ezt Justin Sun – aki a Buffett által évente megrendezett jótékonysági ebédet „megnyerte” – a  saját twitterén jelentette be, egészségügyi okokra hivatkozva – a jelentések szerint veseköve van – és a többi résztvevő elfogadta a halasztási kérését.


A Tron alapítója és vezetője, Justin Sun még áprilisban vett részt a Berkshire Hathaway híresen sikeres befektetője, Warren Buffett által a eBay-en szervezett jótékonysági aukción, amelyet meg is nyert, így ő vehet részt közös ebéden Buffett-vel, hét, általa választott társával együtt.
Sun licitje 4,567,888 dollárral az esemény eddigi 20 éves történelme során a legmagasabb.
Július 19.-én Jeremy Allaire, a Circle vezetője szintén elfogadta Sun meghívását, és emellett Charlie Lee, a Litecoin alapítója szintén jelezte a részvételét.
Warren Buffett a következetesen kripto-szkeptikus megszólalásairól ismert.
Tavaly májusban megosztotta, hogy szerinte a kriptopénzek csúnya véget fognak érni, a bitcoinról pedig úgy nyilatkozott, hogy „valószínűleg patkányméreg a négyzeten”.

Mostanában sem változtatott az álláspontját, februárban a bitcoint tévképzetként jellemezte, mivel a blokklánc-technológia nem függ a bitcointól, és amúgy sem hoz létre semmi értéket:

„Egész nap bámulhatod, de akkor sem fog történni semmi, nem fognak kis bitcoinok születni, és semmi ilyesmi. Alapvetően ez az egész egy téveszme.”

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin (BTC) On-Chain analitikai elemzés

Miközben az FTX hirtelen összeomlását követően az általános kriptovaluta piac felépülésbe kezdett, a Glassnode egy új jelentésében megvizsgálta, hogy a Bitcoin folyamatos eladásai a...

Mark Mobius: a Bitcoin ára 10.000 dollár alá csökkenhet

Mark Mobius veterán befektető, a Mobius Capital alapítója arra számít, hogy a bitcoin ára 10.000 dollárra esik. Ennek ellenére azt mondta: „A kriptónak megvan a helye...

A Bitcoin 16 500 dollár fölé emelkedett

Prémium A Bitcoin árfolyama a 16 500 dolláros ellenállási szint fölé emelkedett. Tovább emelkedhet, ha a 17 000 dolláros küszöbszint felett zár. Az árfolyama bázist hozott létre...

Rekordot döntött a kisebb bitcoin-tulajdonosok száma

Az FTX tőzsde csődjének az utóhatásai között olyan pozitív fejleményeket is találni, mint a 10-nél kevesebb bitcoint tartalmazó címek számának a megnövekedése. A kisebb befektetők...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!