Justin Sun egészségügyi okokból elhalasztaná a jótékonysági ebédet Warren Buffett-vel

-

A Tron Alapítvány vezetője visszamondta Buffett ebédmeghívását, és megbeszélés kezdeményezett egy későbbi időpontra történő átszervezésről.
Ezt Justin Sun – aki a Buffett által évente megrendezett jótékonysági ebédet „megnyerte” – a  saját twitterén jelentette be, egészségügyi okokra hivatkozva – a jelentések szerint veseköve van – és a többi résztvevő elfogadta a halasztási kérését.


A Tron alapítója és vezetője, Justin Sun még áprilisban vett részt a Berkshire Hathaway híresen sikeres befektetője, Warren Buffett által a eBay-en szervezett jótékonysági aukción, amelyet meg is nyert, így ő vehet részt közös ebéden Buffett-vel, hét, általa választott társával együtt.
Sun licitje 4,567,888 dollárral az esemény eddigi 20 éves történelme során a legmagasabb.
Július 19.-én Jeremy Allaire, a Circle vezetője szintén elfogadta Sun meghívását, és emellett Charlie Lee, a Litecoin alapítója szintén jelezte a részvételét.
Warren Buffett a következetesen kripto-szkeptikus megszólalásairól ismert.
Tavaly májusban megosztotta, hogy szerinte a kriptopénzek csúnya véget fognak érni, a bitcoinról pedig úgy nyilatkozott, hogy „valószínűleg patkányméreg a négyzeten”.

Mostanában sem változtatott az álláspontját, februárban a bitcoint tévképzetként jellemezte, mivel a blokklánc-technológia nem függ a bitcointól, és amúgy sem hoz létre semmi értéket:

„Egész nap bámulhatod, de akkor sem fog történni semmi, nem fognak kis bitcoinok születni, és semmi ilyesmi. Alapvetően ez az egész egy téveszme.”

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!