A Tron Alapítvány vezetője visszamondta Buffett ebédmeghívását, és megbeszélés kezdeményezett egy későbbi időpontra történő átszervezésről.

Ezt Justin Sun – aki a Buffett által évente megrendezett jótékonysági ebédet „megnyerte” – a  saját twitterén jelentette be, egészségügyi okokra hivatkozva – a jelentések szerint veseköve van – és a többi résztvevő elfogadta a halasztási kérését.

A Tron alapítója és vezetője, Justin Sun még áprilisban vett részt a Berkshire Hathaway híresen sikeres befektetője, Warren Buffett által a eBay-en szervezett jótékonysági aukción, amelyet meg is nyert, így ő vehet részt közös ebéden Buffett-vel, hét, általa választott társával együtt.

Sun licitje 4,567,888 dollárral az esemény eddigi 20 éves történelme során a legmagasabb.

Július 19.-én Jeremy Allaire, a Circle vezetője szintén elfogadta Sun meghívását, és emellett Charlie Lee, a Litecoin alapítója szintén jelezte a részvételét.

Warren Buffett a következetesen kripto-szkeptikus megszólalásairól ismert.

Tavaly májusban megosztotta, hogy szerinte a kriptopénzek csúnya véget fognak érni, a bitcoinról pedig úgy nyilatkozott, hogy „valószínűleg patkányméreg a négyzeten”.

Mostanában sem változtatott az álláspontját, februárban a bitcoint tévképzetként jellemezte, mivel a blokklánc-technológia nem függ a bitcointól, és amúgy sem hoz létre semmi értéket:

„Egész nap bámulhatod, de akkor sem fog történni semmi, nem fognak kis bitcoinok születni, és semmi ilyesmi. Alapvetően ez az egész egy téveszme.”

Forrás: cointelegraph.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂