Tim Draper, bitcoinrajongó nemrég a CNBC műsorában beszélt arról, hogy a pozitívan hatott a média kriptopénzek iránti figyelme a kriptoközösség számára.

Az elején Tim a kriptopénzek fontosságáról beszélt. Úgy hiszi: „jó dolog, hogy az emberek beszélnek róla és rájönnek, hogy milyen fontos lesz a bitcoin a bolygó számára.”

Szerinte a bitcoin egy sokkal jobb hellyé fogja varázsolni a világot az elkövetkezendő tíz-tizenöt évben.

Draper biztos benne, hogy a bitcoin felbuzdítja az igényeket egy modern és egyhangú üzletvállalásra világszerte.

Megbizonyosodott róla, hogy a blokklánc biztonságos és megbízható tervezése bizalmat ad majd a bitcoinnak.

Szerinte a kormányoknak minél előbb használnia kéne a blokkláncot, hogy nehogy kimaradjanak belőle.

Tim Draper elmondta:

„Szerintem minden kriptopénz egy híd egy bitcoin környezethez.”

Úgy gondolja, hogy a Libra meghallgatásokat indokolatlan mértékekig húzzák. Emiatt úgy tekintenek az emberek az USA-ra, mint egy technológiailag elmaradott nemzet.

Tim szerint azért széles körben elterjedtek a kriptopénzek az olyan országokban, mint Málta és Svájc, mert a szabályozók és a kormányhivatalnokok nem próbálnak az innováció útjába állni.

Tim állította:

„Az innováció elé helyezzük a szabályozásokat, a Facebook még csak bejelentette a Librát. Még ki sem adták, de már rászálltak a törvényhozók.”

Tim szerint a Libra még kezdetleges, de forradalmat hozhat a kriptopénzek számára.

Elmondta:

„Az arany alapú valuták és a papír alapú amerikai dollár mind a alárendelté válik egy olyan valutával szemben ami értéket sugároz, mint a Libra.”

Forrás: coinpedia.org


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon.

Legyen szép estétek! 🙂