Nem, a befektetők nem hagyják el tömegesen a Coinbaset

-

Az elmúlt hetek során több támadás is érte a népszerű Coinbase kriptotőzsdét, így újabb #DeleteCoinbase (töröljük a Coinbaset) kampány indult.
A kezdeti blokkláncadatok alapján úgy tűnik, hogy működött a kampány, de ha jobban áttekintjük az adatokat, akkor látszik, hogy a felhasználók nem menekülnek a Coinbaseről.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Visszatér a kampány a Coinbase törlésére

A Coinbase szinte szinonimává vált a bitconnal és a kriptopénzekkel 2017 végén, ekkor ez volt a legtöbbet letöltött alkalmazás az Apple App Store-on.
Azóta visszaesett hírneve, mivel a népszerű tőzsde gyakran leáll, amikor nagyot változik az árfolyam.
Grafikonok alapján jól látszik, hogy a San Francisco-i cég platformja szinte mindig leáll, ha 500 dollárnál nagyobbat változik a bitcoin értéke.
Ha valaki nem tud eladni vagy vásárolni a legnagyobb mozgások során, azzal értelmét veszti az, hogy tőzsdén tároljuk kriptovagyonunkat. A feldúlt kereskedők és befektetők hangot is adtak ennek a közösségi oldalakon.
Lehet, hogy egyesek feldúltak emiatt, de az elemzők gyorsan észrevették, hogy a tőzsde hibái ellenére egyelőre nincs jelentős elvándorlás.

A tömeges elvándorlás úgy tűnik, hogy csak a hideg tárcák újrarendezése volt

A múlt héten a Coinbase bejelentette, hogy blokklánc és kriptopénz elemzési és lekövetési eszközöket fog nyújtani az USA adóhivatalának.
Sok befektető a digitális adatok védelme miatt választotta ezt a technológiát, így a Coinbase döntése, hogy együttműködik az adóhivatallal rossz érzést váltott ki a befektetőkből.
Több tucat ember mondta, hogy már készen állnak arra, hogy kiutalják vagyonukat az oldalról és az adatok azt mutatták, hogy 31 000 bitcoint vontak ki egyetlen nap alatt az oldalról.
A Glassnode és az Arcane Research adatai alapján azonban a bitcoin jelentős része csupán azért indult meg, mivel a Coinbase „új hideg tárcákat hozott létre és újraosztotta vagyonát.” A 31 000 bitcoinból 20 000 BTC nem a #DeleteCoinbase kampány miatt indult útnak.
Nassim Nicholas Taleb, amerikai-libanoni befektető publikus vitába szállt a Coinbase-el a Twitteren, ahol elmondta, hogy zárolta felhasználóját a kifogásolható ügyfélszolgálat miatt.


Taleb korábban arra biztatta a valutaválsággal küszködő libanoni polgárokat, hogy vásároljanak kriptopénzt.
A szájról-szájra terjedés nagyon erős eszköz, ahogy a közösségi médián dúló kampányok is.
A Coinbase-nek meg kell találnia az egyensúlyt a kriptofelhasználók és a törvényhozók igényei közt, ha tovább akar növekedni a következő bika piac során.

Olvastad már? Rosszul végződött egy milliomos bitcointulajdonos szerelmi viszonya

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra. A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be,...

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!