Rosszul végződött egy milliomos bitcointulajdonos szerelmi viszonya

-

Az Ausztrál bíróság elítélt egy 23 éves nőt, aki kapcsolatban állt egy ismeretlen bitcoinmilliomossal.
Az ausztrál média kapta fel a hírt egy fiatal nő és egy bitcoinmilliomos kapcsolatáról. Ez a történet szerelemről, drogokról és bűnözésről szólt, majd a queenslandi Maroochydore kerületi bíróságon végződött.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A Sunshine Coast cikke szerint a 23 éves Kaori Celine Nakase bűnösnek vallotta magát igazságszolgáltatás akadályozása miatt két vád, drogkereskedelemhez köthető ingatlanok birtoklása miatt két vádpont és befolyásoltság alatt való vezetés miatt egy vádpont alapján.

10 millió dollár vagyont halmozott fel egy bitcoinmilliomos

A történet szerint Nakase egy rehabilitációs központban találkozott egy ismeretlen bitcoinmilliomossal, aki állítólag 10 millió dollárt keresett kriptopénzekkel.
A bíróság állítása szerint a nő 637 000 dollárt kapott 2019 októberében, hogy vegyen magának egy Lamborghinit. Ezt a rendőrség gyorshajtás és drogos befolyásoltság miatti vezetés vádjával lefoglalta.
A pár később egy 745 000 dollár értékű házat vásáolt Pimpamában, Nakase állítása szerint pedig ezt a pénzt drogcsempészetből szedték össze.
A 23 éves nő azzal vádolja a milliomost, hogy az Ritalin és metamfetamin fogyasztására kényszerítette.

Drogcsempészés vádja

Martin Longhurst, a nő ügyvédje elmondta, hogy honnan származhatott a milliomos vagyona:

 „Feltételezhető, hogy a pénz drogkereskedelemből származhatott, majd puszta szerencse során nőtt ilyen hatalmasra. Valószínűleg vagyona rejtegetésére használta a bitcoint, majd a kriptopénz értéke több százezer százalékot növekedett a tőzsdéken.”

Gary Long bíró szerint Nakase sebezhető volt, így a férfi kihasználta a helyzetet. A bíró három év próbaidőt szabott ki börtönbüntetés helyett.
Április 29-én a Cointelegraph számolt be arról, miszerint a norvég rendőrség azzal vádolja a milliomos Tom Hagent, hogy megölte eltűnt feleségét, akiért korábban „10 millió dolláros Monero” váltságdíjat követeltek.

Olvastad már? 4000, kriptopénzekhez köthető kínai bankszámlát fagyasztottak be

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!