Nagy hírt jelentett be a Circle, örülni fognak a Polygon felhasználói

-

Egy új blokkláncon integrálja a Circle a USDC-t, hogy így tegye lehetővé a „másodperceken belül” történő automatikus kifizetéseket.
A Circle nevű fintechvállalat hozzáadja a Polygon blokkláncához kripto stabilcoinját, a US Dollar Coin (USDC) érmét.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az integrációnak köszönhetően a felhasználóknak ezentúl nem kell átvinniük USDC-jüket az Ethereum mainnetjéről a Polygonra.
Az Ethereum-Polygon híd sokak számára nehézkes, mert lassabb, mint a tipikus ETH-tranzakciók, és Ethereum mainnet magas gas díjakkal jár.
Jeremy Allaire, a Circle vezérigazgatója és társalapítója egy nyilatkozatban osztotta meg az integráció indoklását. A Polygon egyébként jelenleg nagyjából 20.000 dApp-ot tartalmaz.

„A Polygon USDC-támogatása a Circle Account és a Circle API-kban egy újabb lépés az USDC átjárhatóbbá tétele felé több vezető blokklánc tekintetében, ami elősegíti a dollárhoz kötött digitális valuta nagyobb elfogadottságát az interneten” – mondta Allaire.

Bár a Polygon-natív USDC új lehet, az USDC nem az – 2018-ban 110 millió dollárt öntöttek a létrehozásába a kockázatitőke-befektetők.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Ma a USDC egy több láncon létező stabilcoin. Használható az Ethereum mainnetjén, az Algorand, Solana, Stellar, Avalanche, Flow, Tron, Hedera és most már a Polygon hálózatán is.
Anthoni Martin, a Polygon Technology vállalati vezetője a Decryptnek adott interjúban elmondta, hogy szerinte az újítás segíteni fog a Polygon fiatra történő átváltása során és felhasználói élményének elsimításában. Az automatikus kifizetésekhez is integrálva lesz.

„Közép / hosszú távon úgy látjuk, hogy ez az opció nagyon jó lépés a nemzetközi kereskedelem, a különböző országokba történő átutalások számára” – tette hozzá Martin.

A USDC integrálása egyébként nem sokkal azután következik, hogy májusban a Tether döntött úgy, USDT nevű stabilcoinját a Polygonhoz is hozzáadja.

Forrás: Decpryt.co

Olvastad már? Mindenki erre várt: a PayPal bejelentette a közvetlen kriptokiutalást

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Az XRP brutális visszaesése: 3 árszint, amit figyelnünk kell

Prémium Ripple (XRP) Az XRP brutálisan elutasította a 200 EMA ellenállási szintet. A stabilitás fenntartására tett kísérlet után az XRP éles visszafordulást tapasztalt a mozgóátlagtól, ami potenciálisan...

Floki Inu (FLOKI) technikai elemzés 04.25.

Prémium Floki Inu (FLOKI) A Floki Inu (FLOKI) árfolyama egy kritikus szinten pihent, ami az elkövetkező napokban masszív bikarallyt eredményezhet. Ahogy azonban a piaci helyzet medvéssé vált, a...

A Futball Pápa kriptója: indul a BetHustlers

Vendégbejegyzés A sportfogadás az emberiség egyik legrégebbi időkre visszanyúló szórakozása, több mint 2000 éves múltra tekint vissza. Az ókori görögök és rómaiak szenvedélyesen űzték ezt a...

Egy félreértett bejelentés miatt növekedett 96%-ot a HBAR token

A Hedera Foundation által kiadott bejelentés félreértése okozott zavart a kriptoipar résztvevői között, és az HBAR token árfolyama meredeken megugrott, majdnem a duplájára. A BlackRock egyik...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!