Nagy emelkedésre várnak a bitcoin-kereskedők

-

A grafikonok alapján az optimista kereskedők úgy vélik, akár 60%-os bitcoin árfolyam-növekedés is bekövetkezhet, ez most a 40 ezer dolláros szint elérését jelentené.

A BTC egy szűk sávba szorult be, és már hónapok óta itt van. A kereskedők így a rövid távú jóslataikkal problémákba ütközhetnek.

Egy elemző viszont most felhívta a figyelmet arra, hogy ha a tankönyvi mintázat kirajzolódik a grafikonon, akkor a fordított fej és vállak alakzat nagy emelkedést hozhat.

„Az elmúlt pár napban nem igazán mozdult semerre a piac. Ezzel nem tudunk mit kezdeni, esetleg a szélső értékeknél lehet megbízásokat adni, és várni, hogy mi történik. A nagyobb időtáv lesz az, ahol majd változás jön.”

A heti nézeten a kereskedők úgy vélik, hogy egy fordított fej és vállak alakzat rajzolódhat ki, amely kifejezetten bikás, optimista jelnek van tekintve.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az általános meggyőződés az, hogy ez erősödéssel szokott folytatódni, és az árfolyam emelkedésnek indul.

Ez az alakzat egy rövidebb időtávon, a napi grafikonon is kirajzolódott a közelmúltban, és akkor a 31 ezer dolláros szint határozta meg a lokális csúcsot.

Heti nézeten viszont még csak elkezdődött kirajzolódni, és ezért vélik úgy a kereskedők, hogy folytatódhat ez az irány.

„A BTC grafikonja tankönyvi alakzatot rajzol ki, mégpedig a fordított fej és vállak képét a heti nézeten. Az árfolyam jelenleg a nyakvonalat teszteli újra. Innen jöhet az ismételt felugrás, és ha az eddigi szinteket vesszük alapul, akkor egy 60%-os növekedés is lehetséges. Ez most azt jelenti, hogy 40 ezerig emelkedhet az ár.”

A 40 ezer dolláros szint népszerűnek számít a kereskedők körében, sokan egyenesen egyfajta mágnesként hivatkoznak rá, amely vonzza az árfolyamot.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ráadásul vannak, akik szerint nem is ez lesz majd a csúcs idén.

„Jövő tavasszal jön a bitcoin felezése. Rengetegen azt hiszik, hogy akár 12 hónapos oldalazás is megelőzheti ezt, tehát az ugrálás 20 és 40 ezer között. Ez elég idő, hogy jó sok bitcoint halmozzunk fel, és idővel megérkezik a 100 ezres árfolyam is, mondjuk 2025-ben. De a valóság az, hogy esélyes, hogy az idén új rekordárat látunk majd, és arról sokan le fognak maradni, mert még a partvonalon állva várnak az alacsonyabb árakra.”

Olvastad már? Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Solana (SOL) technikai elemzés 05.28.

Prémium Solana (SOL) A piac napközbeni gyengesége ellenére, ahogy a Bitcoin és az Ethereum küzd, a Solana (SOL) árfolyam trendje fenntartja az optimizmust. Annak ellenére, hogy a múlt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!