Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

-

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban.

Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP jelenleg egy figyelemre méltóan bikás és robbanásszerű mintát állít fel a kriptoszektoron belül.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A kereskedő hangsúlyozta, hogy az XRP lehet az egyetlen olyan coin, amely képes lehet arra, hogy idén gazdaggá tegye a befektetőket.

Ugyanakkor arra is figyelmeztetett, hogy az ellenkező kimenetel, vagyis a befektetők pénzügyi helyzetének megterhelése továbbra is lehetséges.

A Fous tweetjét kísérő mellékelt chartot elemezve láthatóvá válik, hogy az XRP árfolyama folyamatosan közelít a 0,5498 dolláros tokenenkénti szinthez.

A kereskedői szemléletet elfogadva megfigyelhetjük, hogy az XRP egy éven át halmozódott e szint alatt, amihez több sikertelen kísérlet párosult a szint átlépésére.

A kriptopénz azonban mostanra elkezdte a rugalmasság jeleit mutatni, kevésbé hátrál és magasabb mélypontokat alakít ki.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Figyelemre méltó, hogy az XRP volatilitása is csökkenésnek indult.

Az árfolyammozgás klasszikus szemléletére támaszkodva ez a minta potenciálisan egy erőteljes felfelé irányuló mozgás előkészítő szakaszát jelezheti.

Fous, a tapasztalt szakértő kereskedő, úgy tűnik, hogy ezeket a piaci mutatókat az XRP értékének közelgő emelkedésére utaló erős jelekként értelmezi.

Mint minden befektetési döntésnél, itt is szükséges saját kutatást végezni, mielőtt bármilyen jelentős lépést teszünk, különösen a kriptopiacon belül.

Fous jóslata azonban tagadhatatlanul széles körű érdeklődést és vitát váltott ki a kriptórajongók körében, akik türelmetlenül várják az XRP példátlan árfolyam-emelkedésének lehetőségét.


Olvastad már? A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Solana (SOL) technikai elemzés 05.28.

Prémium Solana (SOL) A piac napközbeni gyengesége ellenére, ahogy a Bitcoin és az Ethereum küzd, a Solana (SOL) árfolyam trendje fenntartja az optimizmust. Annak ellenére, hogy a múlt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!