Mutatunk egy airdropot, amely 99 ezer dollár értékű Bitcoinnal csábít

-


Vendégbejegyzés


A kripto airdropok egyre inkább szerves részét képezik az iparág ökoszisztémájának. Egyrészt, az airdropok jutalmazzák a közösségeket, és a kriptopénzek egy része a grassroots jelleget fejezik ki.

Másrészt viszont gyakran páratlan hype-ot gerjesztenek, és ezáltal az egyik leghatékonyabb kriptomarketing-stratégiává válnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Jelenleg a legmenőbb kripto airdrop, amibe érdemes befektetni, a 99Bitcoins, amely a kampány során 99 ezer dollár értékű BTC-t kínál a résztvevőknek.

A 99Bitcoins Airdrop egy win-win

Az új 99Bitcoins airdrop az úttörő kriptoinnováció kiemelkedő példája. Összekapcsolja a marketingtevékenységet a legmodernebb tokenomikával, hogy minden érintett felet megjutalmazzon.

A 99Bitcoins egy neves kriptomédia, amelyet 2013-ban alapítottak. Olyanokkal versenyez, mint a CoinDesk, a Cointelegraph és a CryptoSlate (amely nemrégiben áttekintette a 99BTC előértékesítését).

Úttörő kivitelezésben a csapat elindított az új natív kriptopénzét, a $99BTC-t. A token így tehát jelenleg előértékesítés alatt áll, és aki vásárol, az részt vehet az airdrop jutalomjátékban.

airdrop

A $99BTC egy sor előnyt kínál a tulajdonosoknak, például exkluzív tanfolyamokat, kereskedési szignálokat, VIP közösségi csoportokat és staking juttatásokat (jelenleg több mint 6000%-os APY értékben).

Az előértékesítés résztvevői a következőkkel nyerhetnek belépőt az airdropra:

  • Regisztráció a 99Bitcoins.com főoldalon (az előértékesítés fő domainje).
  • A projekt közösségi média csatornáinak követése
  • Bitcoin tárcájuk címének megadása
  • Az előértékesítés megvásárlásához használt tárcacím megadása.

Ezeket a lépéseket a 99Bitcoins YouTube-csatornáján található kripto airdrop promóciós videó is elmagyarázza:

A hatalmas BTC airdrop jutalmak lehetősége mellett az előértékesítésben résztvevők a 99BTC tokenből is profitálnak. A nagylelkű staking APY és a hatalmas árfolyam-emelkedés lehetősége miatt a 99Bitcoins airdrop és előértékesítés mindenki számára előnyös.

A presale.99bitcoins.com oldal szerint a Bitcoin feleződésének hatása szerves szerepet játszhat a $99BTC árfolyamának az előértékesítés utáni egekbe szökésében.

Elemzők arra számítanak, hogy az ár emelkedésével több új belépő fog belépni az iparágba, ami a 99Bitcoins platform iránti keresletet erősítheti, ami pedig végső soron a $99BTC árának is kedvezhet.

Más közelmúltbeli airdrop-kampányokkal összhangban a $99BTC előértékesítése az IEO-t követően profitra éhes kereskedők tömegéből fog kikerülni.

Megnézem a 99Bicoins oldalát

Ez az 5 kripto Airdrop felrobbant – a $99BTC lesz a következő?

Az airdrop jutalmak csábító erejével és a kiterjedt előzményekkel a befektetők elárasztották a 99Bitcoins előértékesítését, a kampány már több mint 300 ezer dollárt gyűjtött össze.

Azok azonban, akik értik az airdropok bonyolult piaci dinamikáját, nem lepődnek meg a befektetők beáramlásán.

Ennek oka, hogy a közelmúltban számtalan airdrop kriptó hozott kiemelkedő nyereséget a tőzsdén való megjelenés után.

Jelenleg a legkiemelkedőbb az Ondo, amely kínálatának 52,1%-át közösségi jutalmakra, köztük airdropokra osztotta ki.

Jelenleg felkapott a CoinMarketCap-en, az árfolyama hatalmas erőt mutat a pletykák hatására, miszerint a BlackRock vásárolja a tokent.

Hasonlóképpen, a láncközi kommunikációs protokoll Wormhole és a hozamtermelő stabilcoin protokoll Ethena is indított airdropot ebben a hónapban, és mindkettő 1 milliárd dollár feletti piaci kapitalizációra robbant.

További sikeres példák közé tartozik a prémium DEX Jupiter, amely 1,4 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, valamint a Solana-alapú mémérme, a MEW, amely ma már 477 millió dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik, ami 80%-os növekedést jelent.

Valóban, az egyik dolog, amivel sok ilyen projekt rendelkezett, az egy meglévő felhasználói bázis és egy jól bevált termék vagy szolgáltatás volt.

Ez azonban jelentősen bullish a 99Bitcoins számára, tekintve, hogy hosszabb a múltja, mint a fent említett projektek bármelyikének.

A 99Bitcoins előértékesítésének közelebbi vizsgálata

A 99Bitcoins elsőszámú „Learn-to-Earn” platformjában a 99BTC egy hasznosági tokenként fog szolgálni, amely kriptoösztönzők és bonyolult tokenomika segítségével törekszik a tömeges elfogadásra.

A 99Bitcoins 2013-as indulása óta az iparág vezetőjévé vált, több mint 2,8 millió e-mail feliratkozóval és 700 ezer YouTube feliratkozóval büszkélkedhet, nem mellesleg egy első osztályú kriptovaluta híroldal és edukációs platform.

Összesen 99.000.000.000.000 token áll rendelkezésre, amelynek 10,5%-át az előértékesítésre, 14%-át a lekötési juttatásokra, 27,5%-át a projekt alapjára, 17%-át a közösségi jutalmakra, 8%-át a likviditásra és 23%-át a marketingre fordítják majd.

Ne hagyd ki tehát ezt a projektet a jelenlegi alacsony ár mellett. Kövesd a 99Bitcoins-t az X-en és a Telegramon, hogy naprakész maradj. Továbbá látogass el a weboldalukra, hogy megismerkedhess és megvásárolhasd a tokeneket az előértékesítés alatt.

Megnézem a 99Bitcoins oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!