A lusta és aranyos Slothana már 10 millió dollárt gyűjtött

-


Vendégbejegyzés


Az új ICO, a Slothana (SLOTH) vörös szemű lajhárja röpke két hét alatt már 10 millió dollárt gyűjtött össze.

Ez az óriási hír egy nyüzsgő piaci környezetbe robbant be, ahol a Solana mém érmék vakon követik a Bitcoin és Ethereum piacvezető érméket egy kis méretű rallyra, melyre a Bitcoin jövő heti feleződésének várakozása miatt kerül sor.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A mém érme projektek a múltban rengetegszer döntöttek az Ethereum mellett annak kifinomult intelligens szerződései miatt.

De aztán felütötte a fejét a csak „Ethereum-gyilkosként” becézett Solana, mely elterjedésével és fejlesztésével már a nagy sebességű Layer 1 blokklánc lopta el a show-t a szektorban az Ethereum elől.

Alig két hét alatt a kereskedők 10 millió dollárt áldoztak a friss Solana mém érme, a Slothana (SLOTH) ICO-jára.

Ezzel tulajdonképpen esélyt adtak a lajháros érmének arra, hogy leutánozza a korábban népszerű, vicces Solana tokenek (Slerf, DogWifHat, Bonk) emelkedési potenciálját. 

Ismerd meg a lusta, blokkláncon élő és dolgozó Slothana-t! Folyton homályos vörös szemeivel nem tudja véka alá rejteni, hogy ő igazából nem is szeretne dolgozni; folyton csak az órát lesi, de még így is 420 dollárból 420 milliót szeretne csinálni. Érdekes személyiség, az már biztos!

Vajon sikerülhet a Slothana-nak (SLOTH) elérnie a 420 millió dollárt?

Gondolkozzunk! Ha a Slothana-nak sikerült röpke két hét alatt 10 millió dollárt összegyűjteni, akkor feltéve, hogy marad iránta a jelenlegi mértékű kereslet, 84 hét alatt érné el a 420 millió dolláros piaci kapitalizációt.

Ám mivel az ICO-ja nem tart örökké, de legalábbis nem ilyen sokáig, az ICO folyamán képtelen elérni ezt az árszintet. 

Az iparágnak viszont van néhány árfolyam-növelő taktikája az elkövetkező hetekre, és a mém érmék egyébként is arról híresek, hogy sokszor eltúlozzák a szélesebb piaci mozgásokat.

Az első ilyen potenciálisan értéknövelő eseményre a jövő héten, április 19-én kerül sor, ez pedig a négyévente megrendezésre kerülő Bitcoin-feleződés. A mostani immár a negyedik a sorban.

A felezés a Bitcoin kódját érinti, és az esemény nyomán a bányászok jutalma a felére csökken. Abból kifolyólag, hogy a bányászok ellenőrzik az új Bitcoinok kibocsátását, az új kínálat a felére csökken majd.

A kereslet és kínálat dinamikája szerint nagy kereslet idején a kínálat beszűkül, az árucikkek pedig sokkal értékesebbé válnak.

Jó visszaemlékezni arra, hogy a Bitcoin feleződések a történelem folyamán mindig megelőzték a bikafutamokat.

A kriptolemzők úgy vélik, ez idén is így lesz, és ennek bizonyosságára még rádob egy lapáttal az is, hogy a Wall Street is érdeklődik az év elején a SEC által jóváhagyott Bitcoin ETF-ek iránt.

Aztán májusban sem fogunk unatkozni, hiszen május 23-án a SEC-nek ki kell mondania az ítéletét a spot Ethereum NFT-k egy részéről.

Az amerikai spot Ethereum ETF körül kialakult bivalyerős hype áremelő hatással bír a piacon, és főleg egy olyan láncra lesz hatása, mint a Solana, mely sebesség és skála tekintetében túltesz az Ethereumon.

Nézd meg a Slothana oldalát

A Slothana a Smog készítőinek új projektje?

A pletykák szerint a Slothana-t ugyanaz a fejlesztői csapat álmodta meg, mint amely a Smog-ot (SMOG) bocsátotta útjára.

Emlékezzünk csak vissza, ez a sárkányos token az előértékesítés után, a tőzsdére való lépésekor a sokszorosára emelkedett.

Ha igaz a szóbeszéd, akkor a befektetők okkal bízhatnak abban, hogy a SLOTH is hasonló pályát kezd el a tőzsdén.

Tik-tak, ketyeg az óra, csatlakozz az előértékesítéshez úgy, hogy SOL-t küldesz erre a címre: EnSawje2vQSQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA.

A másik lehetőség, hogy a Slothana weboldalán veszel SLOTH tokeneket.

Látogass el a Slothana oldalára

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!