A befektetők sorban állnak a 5thScape ICO-ján

-


Vendégbejegyzés


A 5thScape (5SCAPE) blokklánc alapú VR platform olyannyira belehúzott, hogy már több, mint 4,3 millió dollárt szerzett az előértékesítése során.

5thScape

A feltörekvő projekt kiváló játékokat, modern hardvereket és egy decentralizált alkotói piacteret alkot: a jelek szerint remekül beilleszkedik majd a metaverzum térbe. 

Tarol a 5thScape előértékesítése

Cikkünk írásakor, hétfőn a forgalmas ICO épp a 4. szakaszánál tart, és már egészen közel került az 5 millió dolláros adománygyűjtési céljához.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Jelenleg egy 5SCAPE érme 0,00285 dollárt ér, mely több, mint 14%-kal olcsóbb, mint az 5. szakaszban kínált 0.00327 dolláros ár.

Aki pedig az egyes előértékesítési szakaszok során vásárol be a natív érmékből, biztos lehet benne, hogy rengeteg kedvezményt kap 0,01 dolláros tőzsdei bevezetési árhoz képest.

5thScape

Mivel az egyes szakaszok meghatározott ideig tartanak, és az oldalon elhelyezett időzítő gyorsan pörög, a befektetők érzik a sürgető hívást a 5thScape ICO-ján való mielőbbi részvételre. 

Az elmúlt néhány óra vételi adataiból kitűnik, hogy a projekt világszerte népszerű, hiszen az érméből vásároltak többek között Japánban, Ausztriában, az Amerikai Egyesült Államokban, Svájcban és Spanyolországban is. 

Egy ausztriai befektető 3217, míg egy svájci 1990 dollár értékű 5SCAPE tokent vásárolt.

A 5thScape gyorsan gyarapodó adománykészlete mellett közösségi médiabeli aktivitására is büszke, hiszen Telegram-oldalán több, mint 17 700, X-felületén pedig 13 000 követőt gyűjtött már.

Ráadásul a CoinSniper promotált, bevezetésre készülő projektek sorában a 3. helyet foglalja el, ami szinte kitüntetésnek számít.

5thScape

Nézd meg a 5thScape előértékesítését

Miben rejlik a 5thScape varázsa?

A 5thScape körül nagy az izgatottság, de vajon mi az oka?

A 5thScape egy olyan VR-platform, mely a játékot és a szórakoztatást helyezi előtérbe, de egyáltalán nem hagyományos módon.

A 5thScape felhasználói dúskálnak majd a VR-élményekben, többek között várjuk már a Cage Conquest és a Thrust Hunter lebilincselő játékait.

5thScape

A projekt olyan újgenerációs berendezésekkel is előrukkol, mint például a lenyűgöző vizuális valósághűséggel rendelkező VR Ultra headset és az ergonomikus, prémium anyagokból készült SwiftScape VR szék.

Az ökoszisztéma magva a natív 5SCAPE érme, mely a játékbeli előnyök mellett korai hozzáférést kínál az friss tartalmakhoz és lehetőséget ad a véleményalkotásra a platform jövőbeli fejlesztéseivel összefüggésben.

A 5thScape csapata a decentralizált piactéren esélyt ad a külső fejlesztőknek arra is, hogy részt vegyenek a platform életében. 

A fentiek ismeretében már érthető, hogy miért gyűlik olyan sebesen az 5th Scape adománya.

Less bele a projekt fehér könyvébe is, mely hasábjain a 5SCAPE ICO-jának résztvevői még sok kulisszatitokba nézhetnek bele.

Tudj meg többet a 5thScape projektről itt

A 5SCAPE-nek sok támogatója akad 

A VR-élménykért, és a modern hardverekért rajongó kriptoinfluencerek bíznak az érme pozitív alakulásában.

Oscar Ramos azt állítja, hogy a 5th Scape mindent tartalmaz, amire szüksége van egy ICO-n.

A 5thScape részletes auditját a blokklánc-biztonsági specialista, a Coinsult végezte, és kiválóan megfelelt rajta.

5thScape

Ha pedig ez még nem lenne elég, csak vizsgáld meg a VR-játékok ágazatának növekedési előrejelzéseit, és láthatod, milyen jó esélyei is vannak a 5thScape ökoszisztémájának.

5thScape

Forrás: Grand View Research

Persze arra semmiféle garancia nincs, hogy a 5thScape berobban majd, de az biztos, hogy remek esélyei vannak rá.

Nézd meg a 5thScape előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

A jegybankok 94%-a saját digitális valuta bevezetésén dolgozik

A Nemzetközi Fizetések Bankja, a BIS legújabb felmérése szerint a jegybankok 94%-a vizsgálja egy jegybanki digitális valuta, más néven CBDC bevezetésének lehetőségét. Különösen a fejlett...

A Raboo árak emelkednek, mivel a Shiba Inu és a NEAR továbbra is lefelé ívelő spirálban maradnak

A Bitcoin és más altcoinok számára a kriptopiacon a Bitcoin feleződése utáni rali kezdetének tűnő időszak után az utóbbi időben más-más szerencse érte a kriptopiacot. Az...

Ausztráliában jóváhagyták az első spot Bitcoin ETF-et

Az ausztrál értékpapír-tőzsde, az ASX jóváhagyta az első spot Bitcoin ETF-et, a kereskedés pedig június 20-án kezdődik. Új piacokat hódít meg a VanEck Ausztrália legnagyobb értéktőzsdéje, az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!