Vibráló potenciál rejlik az MI vezényelt kriptókban

-


Vendégbejegyzés


A kriptovilág újabban előnyben részesíti a mesterséges intelligencia által körbeszőtt projekteket.

A NEAR Protocol, a Bittensor és a friss eTukTuk jó példák arra, hogy milyen virágzó potenciál rejlik az ágazatban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az MI iránti őrületnek nincs határa, és az elmúlt hetek során több projekt is bizonyította, hogy képes jelentős nyereséget elkönyvelni ebben a szegmensben.

Az olyan tokenek, mint a NEAR Protocol (NEAR), a Bittensor (TAO) és az új eTukTuk (TUK) mind felívelő tendenciát mutattak. Az izgalom a tetőfokára hág az MI-hez kapcsolódó blokklánc protokollok körül.

A NEAR érmében ott van az a bizonyos X 

A NEAR Protocol magasan vezeti a sikerlistát. Az elmúlt 1 hónapban több mint 50%-ot emelkedett, és jelenleg 6.60 dolláron kereskedik.

Az érdeklődés hatására a NEAR 24 órás kereskedési volumene több, mint 15%-kal emelkedett, a piaci kapitalizációja pedig egészen pontosan 6,946,787,732 dollár. Úgy néz ki, a befektetők látják az érmében rejlő potenciált.

A NEAR lassan de biztosan kezdi eltüntetni a keddi veszteségeket, és technikai mutatói számos bullish jelet produkálnak.

kripto

Forrás: CoinMarketCap

Ha azt próbálnánk meg kitalálni, hogy mi lesz a NEAR következő nagy feladata, akkor azt mondanánk, hogy azután, hogy hátat fordított a 6 dolláros támasznak, következő nagy ugródeszkának valószínűleg a 7,30 dollár környékét választja majd, mely ezelőtt makacs ellenállásként funkcionált.

Ha ezzel is megvan, akkor a következő célpont valószínűleg 8 dollár lesz. Az, hogy az érme lendülete mekkora lesz, még nehéz megjósolni, de a bikák még reménykedhetnek. 

A Bittensor tokenre is érdemes a kriptosoknak figyelni

Ugyan a NEAR Protocol megfürdött a reflektorfényben, azért nem ő az egyedüli MI rally résztvevő.

Itt van például a Bittensor (TAO), mely egy decentralizált MI hálózat. Natív érméje, a TAO az elmúlt 7 nap során 7,20%-ot emelkedett, és cikkünk írásakor 572 dollár feletti értéket mutat.

A TAO jelenleg erősen nyalogatja a kulcsfontosságú ellenállási szintet. A token előtt azonban még hatalmas munka áll, hiszen már kezdi sarcolgatni a 600 dolláros ellenállási szintet, melyet az eladók hétfőn agresszívan védtek.

Forrás: CoinMarketCap

Biztató árfolyam-emelkedés ide vagy oda, a Bittensor árfolyama a legtöbb időkeretben ingadozó.

Ennek ellenére vannak olyan elemzők, akik kitartanak mellette, és optimistán nyilatkoznak az érme jövőjével kapcsolatban. Most mindenki a bikákra vár, akik igazi áttörést hozhatnak el.

Azt viszont csak az idő fogja megmutatni, hogy a TAO a NEAR mellé csapódhat-e. Egy biztos: ha az érmének sikerül áttörnie a 600 dolláros szint falát, akkor áttörése jelentős vásárlóerőt szabadíthat, és megszólíthatja azokat a profitra vágyó kiskereskedőket is, akik érdeklődnek az MI kriptók iránt. 

Az eTukTuk már 2,7 millió dollárt gyűjtött az ICO-ján, és még hol a vége

Az MI kriptoprojektek trióját az eTukTuk (TUK) zárja, mely kezdeményezése a fenntartható közlekedés fejlesztését emeli piedesztálra.

A befektetők is bizalmat szavaztak neki, így a TUK előértékesítése már több mint 2,7 millió dollárt hozott a csapatkonyhára.

Az eTukTuk környezetbarát projektje a hagyományos benzinelnyelő tuk-tukokat elegáns küllemű, új elektromos változatokra szeretné leváltani, melyek fantázianeve „eTukTuk”.

kripto

A terv azonban messze nem ennyi, hiszen tartalmazza a napenergiával működő töltőállomások hálózatának kiépítését is a fejlődő országokban. Az eTukTuk körüli izgalom érthető, mivel integrálta a mesterséges intelligencia technológiáját.

A platform rendelkezik egy sofőralkalmazással, mely mesterséges intelligenciát alkalmaz az optimális útvonalak feltérképezéséhez, az ideális töltési idők kijelzéséhez, és ezáltal képes minimalizálni az akkumulátor fogyasztását.

Ezenkívül az MI a fejlesztőket is segíti az eTukTuk döntéshozatali folyamatában, akik általa képesek lesznek meghatározni az új töltőállomások optimális helyét.

Az eTukTuk céltudatos víziója megnyerte a befektetők tetszését, és a projekt Twitter- és Telegram-közösségei már 52 000 tagot számlálnak. Plusz, mivel ennyire nagy siker az ICO, az eTukTuk akár még ebben az évben debütálhat a tőzsdén.

Ha te is szeretnél befektetni, akkor BNB, USDT vagy bankkártya használatával tudod megtenni. Jelenleg 1 TUK token 0,0295 dollárt ér.

Ez egy nagyon kedvezményes árnak számít, tehát ha érdekelnek a környezetbarát MI kriptoprojektek, akkor lépj mielőbb!

Ha többet szeretne megtudni, látogass el az eTukTuk előértékesítésére

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Raboo árak emelkednek, mivel a Shiba Inu és a NEAR továbbra is lefelé ívelő spirálban maradnak

A Bitcoin és más altcoinok számára a kriptopiacon a Bitcoin feleződése utáni rali kezdetének tűnő időszak után az utóbbi időben más-más szerencse érte a kriptopiacot. Az...

Ausztráliában jóváhagyták az első spot Bitcoin ETF-et

Az ausztrál értékpapír-tőzsde, az ASX jóváhagyta az első spot Bitcoin ETF-et, a kereskedés pedig június 20-án kezdődik. Új piacokat hódít meg a VanEck Ausztrália legnagyobb értéktőzsdéje, az...

A 99Bitcoins és a ZKsync szuper airdropot tart

Sokak örömére két hamarosan bevezetésre kerülő kriptovaluta, a ZKsync és a 99Bitcoins még az árfolyam-emelkedéssel tarkított CEX-jegyzésük előtt tart egy nagyszabású airdropot. A kriptovaluták kedvelői folyton...

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!