A Solana emelkedése veszélyezteti az Ethereum dominanciáját, állítja a szakértő kereskedő

-

A neves kriptokereskedő, Peter Brandt nemrégiben megvizsgálta a SOL/ETH grafikonját, és olyan meglátásokat fedezett fel, amelyek egy jelentős ellenállási szintre utalnak.

A felfedezés nemcsak egy akadályt emel ki, hanem a Solana potenciális áttörésére is utal.

Már Brandt egy bikás forgatókönyvet sugall, elképzelve, hogy a SOL értéke megduplázódik, ha az Ethereumhoz képest túllépi ezt a kulcsfontosságú ellenállást.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mit tanulhatsz mindebből, és hogyan lehet ez előnyös a portfóliód számára? Olvasd tovább.

A kriptopénz trendek elemzése

Peter Brandt egy nemrégiben megjelent tweetjében hangsúlyozza a technikai elemzés fontosságát.

Hangsúlyozza az ellenállási szintek szerepét, bemutatva azok ármozgások előrejelzésére való képességét.

A SOL/ETH grafikonra, mint érdekes példára mutatott rá, azt sugallva, hogy ha a Solana sikerül túllépnie egy kulcsfontosságú ellenállási vonalat, akkor az értéke jelentős növekedést tapasztalhat az Ethereumhoz képest.

A Solana emelkedik

Miközben az Ethereum olyan kihívásokkal küzd, mint a magas díjak és a skálázhatósági problémák, a befektetők a Solana felé fordulnak, mint életképes alternatíva.

A Solana kiemelkedő teljesítménye és alacsony díjai vonzó opcióvá teszik az Ethereum küzdelmei közepette.

Ahogy az Ethereum akadályokkal néz szembe, a Solana ígéretes versenyzőként nyer teret, és egyre nagyobb érdeklődést vált ki a hatékonyságot és skálázhatóságot kereső befektetőkből.

Brandt humorral fűszerezi elemzését, viccelődve a „FUD” (Fear, Uncertainty, and Doubt) elterjesztésével az Ethereummal kapcsolatban.

Ethereum: A „Junk Coin”?

Brandt nem először fejezi ki szkepticizmusát az Ethereummal szemben.

Előzőleg az Ethereumot „ócskavas érmének” bélyegezte, hivatkozva állítólagos hiányosságaira, mint értéktároló, és kritizálta a funkcionalitását, beleértve a Layer-2 megoldásokkal kapcsolatos nehézségeket és a magas költséget.

solana
Forrás: X

Brandt általános meggyőződése továbbra is az, hogy a Bitcoin uralkodik a kriptopénzek piacán.

A Solana árelemzése

Az elmúlt 24 órában a Solana figyelemre méltó emelkedést produkált, az árfolyama 3,38%-kal emelkedett és elérte a 175,58 dollárt.

Ez az emelkedő tendencia a kereskedési volumen jelentős növekedésével párosul, amely 94,40%-kal 8,54 milliárd dollárra ugrott.

Az Ethereum ezzel szemben szerény, 1,87%-os áremelkedést produkált, és elérte a 3333,40 dollárt.

Az Ethereum kereskedési volumene azonban közel 11%-kal 13,39 milliárd dollárra csökkent.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? 5 kriptovaluta készen áll arra, hogy pénznyomtató gépként viselkedjen ebben a bikafutamban

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!