5 kriptovaluta készen áll arra, hogy pénznyomtató gépként viselkedjen ebben a bikafutamban

-

A kriptopiaci fellendülés ígéretes valutákkal világította meg a területet. Miközben a bikás légkör érezteti jelenlétét, a kiválasztott valuták potenciálisan képesek az értékük szárnyalására, ami a túlhajtott pénznyomdákra emlékeztet.

Ez a cikk öt ilyen versenyzőt világít meg, akik készen állnak a gyarapodásra.

A feltörekvő lehetőségeket szem előtt tartó befektetők a jelenlegi felfelé ívelő tendencia miatt különösen időszerűnek fogják találni ezeket a meglátásokat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Íme, azon kriptók feltárása, amelyek a piaci ciklus ezen áramlati fázisában újradefiniálhatják a növekedést.

A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtve

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, a közelmúltban elképesztő debütálással keltett szárnyakat a kriptovilágban, néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze.

kripto

Rengeteg okos befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökik.

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos előnyben részesülhetnek, beleértve az airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, és a staking révén kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a hatodik legnagyobb blokklánc által támogatott TVL, valódi hasznosságot kínál a DApp vállalkozások indulási alapjaként.

A BlastUP jelmondatával Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Aki most csatlakozik a BlastUP-hoz, az egy olyan projekt részévé válik, amely arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

Avalanche: Felemelkedés vagy csúszás a kriptopiac szemében?

Az Avalanche ármozgásának újabb mintái a spekulánsok körében egy kevert látásmódnak látszanak. A piaci vélemény óvatosnak tűnik a pozitív gondolkodás jelzése mellett.

A költség látott néhány pushback az alacsonyabb szintekről, ami azt sugallja, hogy egy későbbi visszaesés után növekvő intrika lehet.

A kereskedők körében tapasztalható óvatosság a szélesebb piaci környezethez és az Avalanche ökoszisztémán belüli konkrét fejleményekhez kapcsolódhat.

Figyelembe véve az Avalanche erős technológiai alapjait és a gyors, költséghatékony tranzakciókra való képességét, a közösség felismeri a benne rejlő lehetőségeket.

A platform egyedülálló fénypontjai és életképes felhasználási esetei, mint például a testreszabott alhálózatok, ígéretes kilátásokat nyújtanak.

A piac jelenlegi helyzete hatással lehet az AVAX-ra, valószínűleg figyelmet fordítva a hasznosságára, és a pénzügyi szakemberek körében a hosszú távú megbecsülésébe vetett hitet ápolva.

A Solana átvészeli a piaci ingadozásokat, megtartja a potenciált

A Solana piaci jelenléte a befektetők körében vegyes érzelmeket mutat. Nemrégiben sok felfelé és lefelé irányuló mozgás volt az értékében.

Az árfolyam néhány esése ellenére az általános tendencia növekvő érdeklődésre utal, az elmúlt hónapokban egyre többen tették pénzüket a Solana-ba.

Az, hogy az árfolyama nem esett egy kulcsfontosságú pszichológiai szint alá, arra utal, hogy a támogatók egyelőre maradnak a helyükön.

A kriptoközösség a Solana technológiájának erejét látja. A sok tranzakció gyors kezelésére való képessége és a fejlesztőkkel szembeni barátságos hozzáállása egyre nagyobb figyelmet kap.

Ez azt is jelentheti, hogy több dapp választja a Solana hálózatát másokkal szemben. Amint több projekt gyökeret ver a platformon, a SOL birtokosai számára a coin egyre értékesebbé válhat, mivel ez a kulcs mindenhez a Solana-n.

Az Aptos ára ingadozik a piaci bizonytalanság közepette

Az Aptos token ára az utóbbi időben fel-le mozgott. Magas és mélypontokat látott, kemény pontokkal szembesülve, ahol eshet, és pontokkal, ahol magasabbra emelkedhet.

Bár egyes rövid távú mérések szerint az Aptos gyenge volt, a hosszú távú változások nem zárják ki a nagy kilengést felfelé.

Az Aptos egy új blokklánc, amely állítólag gyors, olcsó és könnyen javítható vagy fejleszthető. Ugyanolyan megegyezési módot használ, mint más nagy láncok, de olyan emberek készítették, akik egy nagy technológiai vállalat projektjén dolgoztak.

Az Aptos úgy épült, hogy nagy aktivitást tudjon kezelni, és újfajta kódot használ a szerződésekhez, ami talán több embert vonz a hálózatához.

A Jupiter piaci hangulata emelkedik az airdrop közeledtével

A Jupiter kedvező közhangulatot tapasztal a piacon. A kereskedők és a kripto rajongók egyre nagyobb érdeklődést mutatnak, ami nagyobb aktivitást és potenciálisan magasabb árakat eredményezhet a Jupiter tokenek számára.

A pozitív hangulat a közelgő tokenátadás és a platform növekedése körüli izgalomból ered.

A Jupiter által tervezett airdrop várhatóan nagyban megjutalmazza a felhasználókat, és még több embert vonzhat a platformra.

Azáltal, hogy nagy mennyiségű tokent oszt szét, megmutatja, hogy értékeli a közösségét.

A Jupiter olyan funkciókkal, mint a tokencsere és a futures, valamint az új stablecoinjuk, a Solana blokkláncon a DeFi tér egyik kulcsszereplőjévé válik. A platform sikere tovább nőhet ezekkel a fejlesztésekkel.

Következtetés

A folyamatban lévő bikafutás összefüggésében megállapítható, hogy az AVAX, a SOL és az APT, valamint a JUP ígéretesnek mutatkozik.

Rövid távú potenciáljuk azonban nem biztos, hogy olyan erős, mint azt egyes befektetők remélik.

A hangsúly a BlastUP-ra helyeződik át, amely projekt innovatív koncepciója és a nagyobb Blast ökoszisztémába való integrációja miatt kiemelkedik.

E tényezők alapján a BlastUP rendelkezik a legnagyobb potenciállal társai közül a jelentős növekedésre ebben a piaci fellendülésben.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!