A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

-


Vendégbejegyzés


Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése.

Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának majdnem egyharmadát gyűjtötte be a folyamatban lévő előértékesítésen.

A 5thScape ICO-ja jelenleg a 12 szakasz közül a negyediknél tart, és már nagyjából 4 500 000 dollárt gyűjtött össze.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a szám a célnak közelítőleg a 30 százalékát teszi ki, pedig az előértékesítés csak január 9-én kezdődött.

Az 5SCAPE azért volt ilyen népszerű, mert a befektetők szinte megrohamozták, hogy támogassák a világ első Web3-as, kripto-alapú VR játékplatformját, a 5thScape-et.

A tokenek tulajdonosai exkluzív hozzáférést kapnak a hiperrealisztikus VR-játékokhoz, az oktatási forrásokhoz, a kasszasiker filmekhez és sok minden máshoz is.

A korai, kiemelkedő AAA cím, a Cage Conquest még idén megérkezik. Ez egy kíméletlen VR MMA harci játék, amelyben a játékosok egymás ellen játszanak, méghozzá heves, szimulált ketrecharcokban, hogy kriptopénz jutalmakat szerezzenek.

További bejelentett AAA-címek is vannak, amelyek megjelenése szintén erre az időszakra esik, az Epic Cricket Arena, az Immersive Kickoff, az Archery Master és a Thrust Hunter.

Vásárolj 5thScape tokent most

5thScape: A következő újgenerációs játék és a további lehetőségek

A Web3 kifejezés a blokklánc rendszer azon potenciális lehetőségére utal, miszerint képes megváltoztatni az internet szerkezetét.

A Web3 koncepció egyfajta paradigmaváltást jelent abban, ahogyan a webhez kapcsolódunk.

Ha a web első felhasználói csoportja az információ passzív befogadója volt, akkor a Web2 demokratizálta az internetet.

Ezt úgy érte el, hogy az embereket szociálisan összekapcsolta, és több felhasználó által generált tartalmat fogadott, illetve ösztönözte a megosztást.

VR

Mindez pedig a Web3-mal folytatódott. A decentralizáció révén a Web3 az internet egy önszabályozó és technológiailag csodálatos változata lett, ahol a VR, a blokklánc és a mesterséges intelligencia zökkenőmentesen integrálódik a felhasználói élmény javítása érdekében.

A Web3 egy kiaknázatlan aranybányaként jellemezhető, amely azt ígéri, hogy felszabadítja a teljes spektrumot, amire a kripto és a web képes. Ebben a folyamatban az internet még interaktívabbá válik, és egyre több tranzakció kerül át a blokkláncra.

A Web3 háromdimenziós, virtuális és kiterjesztett valóság interfészét William Gibson, legendás cyberpunk regénye, a Neuromancer után metaversumnak nevezték el.

Jelenleg ez a kifejezés olyan blokklánc játékokra vonatkozik, mint például az Axie Infinity és a The Sandbox. Ezek a metaverzum képességeinek embrionális megjelenései.

A blokklánc-alapú VR címek könyvtárával rendelkező, kripto-alapú játékplatformként az 5thScape és az 5SCAPE token katalizálja a Web3-ra irányuló átmenetet.

Az 5thScape megújítja a hardverét és az üzleti modellt is

A 5thScape komoly elköteleződést kívánó munka. A projekt fejlesztői a legfontosabb alapokig vezették vissza a folyamatot, és az összes szoftvert és hardvert házon belül tervezték meg.

Beleértve a VR headsetet és a mozgást támogató VR játékszékeket – erősítette meg weboldalán az 5thScape.

A VR headset nagy felbontású vizuális megjelenítéssel, pontos mozgáskövetéssel és intuitív vezérléssel rendelkezik.

Az 5thScape az ökoszisztémáján kívüli szoftverekkel is kompatibilis.

Ha az üzleti modellt nézzük, akkor az 5thScape decentralizált és közösségközpontú. A fejlesztők irányítják a gazdaságot.

Az előfizetéses címek listája az előfizetési díjak 70 százalékát teszi ki, miközben a platform széles felhasználói bázisát különböző marketing akciókkal kötik az oldalhoz.

A 5thScape fehér könyve felsorolja a potenciális felhasználási lehetőségeket más iparágakban is. Például az oktatásban, az egészségügyben és a vállalatoknál. A platformon keresztül alkalmazások sokasága építhető és értékesíthető.

Beleértve olyan programokat, mint a munkavállalói szimulációs gyakorlatok, továbbfejlesztett tanulási tapasztalatok és orvosi képzési szimulációk.

Vásárolj 5thScape tokent most

Az előértékesítés után a 5SCAPE komoly emelkedésre számíthat

Az 5SCAPE célja, hogy előértékesítésének 12 fordulója alatt 15 millió dollárt gyűjtsön. A 3. fordulóig ennek közel egyharmadát sikerült összeszedni.

A token jelenleg 0,00285 dolláron kapható, de ez 15 százalékkal, egészen 0,00327 dollárra emelkedik majd, amikor az ötödik forduló elkezdődik.

Ha csak előtte el nem éri az összeg az 5 millió dollárt, mert akkor szintén emelkedik az ár.

A teljes token-készlet 80 százaléka megvásárolható az előértékesítésen keresztül. A fennmaradó húsz százalékot a csapat egyrészt a pénztár és a fejlesztés, másrészt a likviditás között osztotta el.

Az előértékesítés befejezésekor az 5SCAPE token fix, 0,01 dolláros tőzsdei árfolyammal indul majd, ami a token potenciális, több mint 250 százalékos bevezetés előtti árfolyam-emelkedését biztosítja a most vásárló befektetőknek.

A 5thScape web3 platform és a natív 5SCAPE token teljes mértékben auditált, a KYC irányelveknek is megfelel, az erről szóló dokumentumok a GitHub-on érhetők el.

A projekt mögött álló csapat szintén átlátható és közvetlenül elérhető.

Ha szeretnél mindig friss információhoz jutni, akkor csatlakozz a közösséghez a projekt közösségi csatornáin! Így még a protokoll indulása előtt értesülsz a feladatokról, amelyekkel még több 5SCAPE jutalmat igényelhetsz.

A projektet megtalálod a Discordon, a Telegramon, az X-en (Twitteren) és a YouTube-on.

Vásárolj 5thScape tokent most

Ez is érdekelhet:

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!