A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

-

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett.

Eközben az újonnan előértékesített BRC20 kriptó, a 99Bitcoins is készen áll a sikerre, miután az ICO nyitónapján 125 ezer dollárt söpört be.

A Bitcoin megy felfelé, de a kereskedők további nyereséget jósolnak

Neves piaci elemzők szerint a Bitcoin legutóbbi emelkedését beárnyékolhatják a közelgő nyereségek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A piacvezető ezen a héten komoly erőt mutatott és 5 százalékkal emelkedett. Ez valóban megkönnyebbüléssel tölti el a piaci szereplőket, mivel a BTC árfolyama nemrégiben 66 ezer dolláros mélypontokon vergődött.

Jelenleg a Bitcoin ára 70,9 ezer dollár körül jár, ma 0,6 százalékkal, ezen a héten pedig 5,8 százalékkal emelkedett.

De továbbra is 1,3 százalékkal marad el a heti és 3,6 százalékkal a március 14-i történelmi csúcsától. A jelenlegi piaci tőkeértéke 1,3 billió dollár, a 24 órás kereskedési volumene pedig 30,2 milliárd dollár, ami ma 25 százalékos csökkenést jelent.

A népszerű piaci kommentátor, Jelle úgy véli, hogy a Bitcoin bikafutása talán  csak most kezdődik, és összehasonlította a jelenlegi és a 2020. decemberében elért árfolyamot.

„Az április hónap pirosban indult, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan hasonlóan néz majd ki, mint 2020 decembere. Küldjük feljebb” – írta a piaci kommentátor Jelle.

A prominens elemző, Bluntz azonban „maximális fájdalmat” jósol a kereskedőknek. Arra spekulál, hogy a Bitcoin először „beveszi a csúcsokat”, ami a bikák beugrásához vezet, mielőtt az eladás a támasz szintekig esne.

Ennek ellenére az elemző arra számít, hogy az ár ezután helyreáll majd, és megkezdi az emelkedő trend folytatását.

Nézzük, a Bitcoin mellett mi lehet még ígéretes befektetés, amit az élénkülő kriptopiacon érdemes megismerni.

A most indult 99Bitcoins előértékesítés az első napon 125 ezer dollárt gyűjtött, és 40 000%-os, lekötéses APY-t kínál

A 99Bitcoins egy neves kriptomédia, amely 2013-ban indult, majd nemrég gazdát cserélt. Az átadás-átvétel azonban egy sor izgalmas funkciót is bevezetett a weboldalon, beleértve egy új natív kriptopénzt is.

Az új token a 99BTC, amely jelenleg előértékesítés alatt áll, és az első nap máris káprázatos mennyiségű támogatást, összesen 125 ezer dollárt gyűjtött össze.

A 99Bitcoins honlapja szerint több mint 700 ezer YouTube és 2,8 millió e-mail feliratkozóval büszkélkedhet. Nagyon valószínű, hogy egy ilyen megalapozott közösséggel az előértékesítés hamar véget érhet.

A 99BTC token sokféle előnyt kínál a tulajdonosoknak. Többek között hozzáférést ad az interaktív tanuláshoz, továbbá token jutalmakat, BRC20 eszközöket és oktatást is nyújt. Valamint kriptokereskedési jeleket, VIP közösségi csoportot és lekötési juttatásokat kínál.

Kezdetben ERC-20-as tokenként jelenik meg, de az előértékesítést követően áttér a BRC20-as, hálózati szabványra.

99bitcoins

A 99Bitcoins már most is hatalmas közösséggel rendelkezik. A BRC20 narratíva trendjét is figyelembe véve nem meglepő, hogy olyan nagy súlyú médiaorgánumok, mint a Coindesk, a Techopedia, a Cointelgraph és a Bitcoinist már most támogatják az előértékesítés sikerét.

A potenciális vásárlóknak azonban gyorsan kell cselekedniük. Jelenleg ők gyűjthetik be a legnagyobb lekötési díjakat, amelyek értéke körülbelül 40.000 százalékos APY. Ez azonban csökkenni fog, ahogy a lekötési állomány növekszik.

A korai vásárlókat tovább ösztönzi az is, hogy az előértékesítési ár jelenleg 0,001 dolláron áll, de az eladás során fokozatosan emelkedni fog. A következő emelésre négy nap múlva kerül sor, vagy amikor az összbevétel eléri a 742 000 dollárt.

Nézd meg a 99Bitcoins előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!