Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

-

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb elterjedéssel lehet számolni.

Blackburn szenátor a Bitcoin előnyeiről

Blackburn szenátor ismert szószólója a magánszféra védelmének, illetve a fogyasztói jogoknak, és ezért hívták meg beszédet tartani a hét elején tartott Bitcoin Policy Summit rendezvényre, ahol egy panel-beszélgetésen is részt vett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A beszélgetés során felmerült a kérdés, hogy a saját háttere, a magánszféra és a fogyasztóvédelem szerepet játszott-e abban, hogy hogyan alakult ki a bitcoinról alkotott véleménye?

A szenátor szerint a rendszer páratlanul alkalmas az ilyen célokra.

„Rengeteg dolog tetszik a bitcoinban. Ha arról beszélünk, hogy szabadság, vagy magánszféra, a bitcoin elősegíti ezeknek az elérését. A decentralizáció, az állami beavatkozás ellehetetlenítése szintén nagyon fontos az embereknek.”

Blackburn szenátor példákat is felhozott ennek a bizonyítására, elmondva, hogy jelenleg is vannak olyan helyek, például Afganisztán, ahol az emberek egyáltalán nem bíznak a kormányban, és az állam által kibocsátott valutákban sem.

Ennek ellenére nekik is kell valamilyen pénzeszköz, amelyet értéktárolóként használhatnak, a bitcoin pedig kiváló erre a célra.

„Az emberek azt akarják, hogy ők rendelkezzenek a pénzükkel, ne más kontrollálja azt. A bitcoint ráadásul nagyon egyszerű használni, és az emberek egyértelműen szeretik, ha valami egyszerűen használható.”

Ahogyan a szenátor elmondta, jelenleg is rengeteg kritikát kapnak a kártyakibocsátók, mivel nagyon magas jutalékokat számolnak fel az ügyfeleiknek.

Ráadásul a vásárlók számára is egyre szembe tűnőbb, hogy tényleg drága a kártyák használata, így a bitcoin ezen a téren is megoldást nyújthat, hiszen nem kell a közvetítőknek is fizetni a hálózat használatáért.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Blackburn évek óta hangos szószólója a magánszféra védelmének, és arra jutott, hogy a bitcoin számos problémára megoldást nyújt, az emberek számára az egyik legjobb választás.

Ahogyan pedig egyre jobban elterjed, és bekerül a köztudatba, az emberek is egyre bátrabban fogják használni.

Mikor pedig teljesen átlagos fizetési módszerré válik, addigra a bitcoin-tranzakciók ugyanolyan részei lesznek a hétköznapi életnek, mint bármilyen más pénzmozgás.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra. A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be,...

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!