A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

-

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában.

A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják juttatni. Cameron és Tyler Winklevoss 4,5 millió dollárnyi bitcoint fordítottak erre a célra, ezzel pedig hivatalosan is társtulajdonosok lettek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A hivatalos nyilatkozatokból kiderül, hogy a Winklevoss ikrek a saját befektetési alapjuk, a Winklevoss Capital közreműködésével hajtották végre a befektetést, és ezzel a klub immár egy saját bitcoin-pénzalappal is rendelkezik.

Peter McCormack, a klub tulajdonosa elmondta, a csapat ezzel azt szeretné elérni, hogy védekezni tudjon a pénz kormányzati leértékelése ellen, amely hosszú távon mindig megtörténik.

„A befektetés elősegíti, hogy megfelelően tudjuk menedzselni a csapatot. Ahogyan az ambícióink nőnek, úgy kell növelni a tartalékainkat is.”

Winklevoss
Forrás: X

A pénzből emellett további fejlesztéseket is terveznek, új edzőpályákat, és finanszírozást az ifjúsági csapatok számára. McCormack 2021-ben vásárolta meg az RBFC csapatát, amely a 200 ezres lakosságú Bedfordban, Angliában működik.

A hosszú távú tervek között számos fejlesztés szerepel, többek között a bitcoin elfogadása a csapat boltjában a különböző termékekért, de emellett szponzori szerződésekben is gondolkodnak, valamint fel akarnak jutni az Angol Premier Ligába, amelyben olyan jól ismert nevek játszanak, mint a Manchester United vagy a Chelsea.

„Messze vagyunk még attól, hogy a Premier Ligában játsszunk. Elkötelezettek vagyunk az ambícióink mellett, de egyszerre egy lépés tudunk megtenni.”

McCormack mellett a Winklevoss ikrek is osztják ezeket az ambíciókat, és ők is szívesen látnák az RBFC-t a csúcson.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Ahogyan megfogalmazták, nem egyszerűen egy befektetést hajtottak végre.

„Nem csak részesedést szereztünk egy fociklubban, hanem megosztozunk azon az álmon, hogy a Bedford a felső ligában játszhasson. Osztozunk Peter meggyőződésében, hogy a bitcoin remek dolog, és abban is biztosak vagyunk, hogy nagyon nagy mértékben fogja támogatni az RBFC útját a legjobbak közé.”

A Winklevoss ikrek egy másik kezdeményezéssel is ismét bekerültek a köztudatba, hiszen 4,9 millió dollárt adományoztak a Fairshake részére.

Ez a szervezet egy kriptobarát politikai bizottság, amely a különböző, kriptoipari fejlesztéseket támogató amerikai képviselőket segíti a választási céljaik megvalósításában.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!