Solana (SOL) technikai elemzés 04.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) volt az egyik legsúlyosabban érintett altcoin a piaci összeomlás során, hiszen a token értéke kétszámjegyű mértékben esett.

A Solana számára azonban még rosszabbra fordulhatnak a dolgok, mivel az árfolyama egy kulcsfontosságú támaszszint alá zuhant.

A CoinMarketCap szerint a Solana az elmúlt hét napban több mint 20%-ot esett. Egyedül az elmúlt 24 órában a token értéke több mint 6%-kal süllyedt.

A cikk írásakor a SOL 141 dolláron kereskedett, több mint 63 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

Egy további rossz hír, hogy miközben a token árfolyama csökkent, a kereskedési volumene több mint 70%-kal megugrott, ami legitimálta a csökkenő tendenciát.

A Santiment adatainak elemzése kimutatta, hogy a SOL árfolyam-volatilitása az 1w-ban megugrott. A token körüli medvés hangulat is domináns maradt, ami az alacsony Weighted Sentiment-ből is kitűnt.

Mindazonáltal a SOL közösségi volumene magas maradt, ami tükrözi a népszerűségét a kriptotérben.

A Solana aggályai azonban messze nem értek véget, mivel a token értéke egy kritikus támaszzóna alá esett.

Crypto Tony, egy népszerű kriptoelemző, nemrég egy tweetet tett közzé, amelyben kiemelte, hogy a SOL árfolyama teszteli a 150,99 dollár közelében lévő támasztékot. Sajnálatos módon a cikkünk megjelenésekor a token árfolyama már alábbhagyott.

Ez arra utalt, hogy a Solana befektetők az elkövetkező napokban további zuhanásnak lehetnek tanúi a token árfolyamának.

Ezután a Hyblock Capital adatai alapján megnéztük a SOL következő lehetséges támaszszintjeit. Az elemzésünk szerint a SOL likvidációja meredeken emelkedni fog 130 dollár közelében, ami támaszként működhet.

Ha a token nem teszteli ezt, akkor az ára tovább csökkenhet 120 dollárig, mielőtt bikás lendületet kapna.

A technikai mutató MACD szintén medvés fölényt mutatott a piacon, ami további árcsökkenést jelez. A többi indikátor azonban bikára fordult, és egy lehetséges trendfordulóra utalt.

A Relative Strength Index (RSI) például emelkedést regisztrált, miután megérintette a túladott zónát. Ezenkívül a Chaikin Money Flow (CMF) is felfelé mozdult a 0-s semleges szintről.

Ezt leszámítva a derivatívák piacán a dolgok bika irányba fordultak. A token Open Interestje az árfolyamával együtt meredeken csökkent.

A mérőszám csökkenése általában arra utal, hogy a folyamatban lévő piaci trendek megváltozhatnak.

A Solana Funding Rate is csökkent, ami azt jelenti, hogy a derivatív befektetők nem vásároltak SOL-t a cikkírás ideje alatti alacsony árfolyamán.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!