Kisebb szívrohamot hordtak ki a Dogecoin imádói szerdán

-


Vendégbejegyzés


A Dogecoin (DOGE) szerda délután az ellenállási szintje alatt kereskedett, de azóta elkapott egy emelkedő tendenciát.

A Dogecoin értéke fogta magát, és 0,1823 dolláros szintre esett. Ennek ellenére kérjük őrizd meg a nyugalmad, hiszen az érme hosszú távú előrejelzése még mindig bullish.

Gyakorlatilag a DOGE előtt ott a szent esély, hogy negyedik alkalommal is megérintse a 0,23 dolláros ellenállási zónát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ha sikerül áttörnie, akkor felülhet a 0,30 dolláros érték felé zakatoló vonatra. Viszont ha erre nem képes, akkor még tartható a 21 napos SMA és a 0,23 dolláros csúcs közötti jelenlegi tartomány.

A keserűbb árforgatókönyv alapján a DOGE a mozgóátlag vonalak alá zuhan, és 0,12 dolláron mélypontra kerülhet.

Az emelkedés megkezdődött, az árfolyam ma, szerda késő délután már 0,1914 dollárra rúg. A 24 órás változás 0,92%-os növekedés, a 7 napos pedig mintegy 6,64%-os.

Forrás: CoinMarketCap

Összefoglalva, a 0,23 dolláros ellenállási szint alatt kereskedő Dogecoin jelenleg oldalazó trendet követ, és felfelé ívelő trendet jelez előre.

Minden készen áll ahhoz, hogy az érme egy eszméletlen ralli során elinduljon a 0,30 dolláros szint felé.

Dogeverse –  Multi-Chain token a javából

A Dogeverse egy olyan friss mém érme projekt, amely 2024. április 8-án nyitotta meg az előértékesítését.

Ugyan az Ethereum blokkláncra épül, de a csapat azt ígérte, hogy e hét végéig megkapja a BNB, a Polygon, a Solana, az Avalanche és a Base kiterjesztést is.

Úgy néz ki, hogy “az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó” szlogent a Dogeverse fejlesztői is ismerik, hiszen az Avalanche felé szerdán meg is nyílt az út. Amikor ezt a cikket olvasod, valószínűleg még több láncon érhető már el az érme.

Dogecoin

A Dogeverse kiválóan startolt, hiszen ICO-jának első perceiben beözönlött rá több mint 250 000 dollár, szóval esélyes, hogy ez lesz a befektetők következő kedvenc mém érméje. Ráadásul nyakunkon a Doge Day is!

Ugyan a projekt X-oldalán itt még annak örvendenek, hogy a gyűjtés meghaladta a 900 ezer dollárt, cikkünk írásakor ez a szám már jóval több, mint 1,133,907.77 dollár. Elképesztő ez az ütem!

A Dogeverse valóban különlegesebb, mint a piacon lévő többi érme, főként egyedi kialakítása és átjárhatósági jellemzői miatt.

A projekt karaktere, COSMO a szabadságot szimbolizálja, és kombinálja egymással a Doge érmét valamint a legmodernebb technológiát. 

A platform a Wormhole és a Portal Bridge technológiát kívánja alkalmazni. Ezáltal a tulajdonosok képessé válnak több blokklánc közötti navigációra, összekapcsolva azokat egyetlen platformban, amely egyesíti az összes elérhető hálózat legelőnyösebb jellemzőit. 

Dogecoin

A natív token, a DOGEVERSE tulajdonosai tokenjeiket le is köthetik, így magas hozamban részesülhetnek. Végre egy olyan befektetés, amelyhez érdemes csatlakozni! 

Vásárold meg a DOGEVERSE érmét most

A Dogecoin20 sorra dönti a rekordokat

A Dogecoin20 (DOGE20) is egy újdonságnak számító mém érme, amely híre villámgyorsan átfutott a befektetői közösségen, és pillanatok alatt levette őket a lábukról.

A Dogecoin érméből ihletődő token remek hasznossággal bír, és az érmék lekötése által még magas hozamra is számíthatunk. 

A platform egy hónappal ezelőtt lépett az előértékesítés útjára, és a 35 milliárd tokenből álló készlet egy szempillantásnyi idő alatt elfogyott, több mint 10 millió dollárt gyűjtve össze.

Az ICO a vártnál sokkal hamarabb elfogyott, ezért a fejlesztők átirányították a marketingköltségekre félretett érmék bizonyos hányadát, hogy még több befektető juthasson alacsony áron a DOGE20 tokenhez.

A Dogecoin20 szintén a Doge-napon fog debütálni a tőzsdén, és könnyen 100-szoros nyereséggel ajándékozhatja meg a benne bízókat.

Dogecoin

 

Nézd meg a Dogecoin20 oldalát

Fektess be még ma a Dogeverse, vagy a Dogecoin20 projektekbe, és hozz ki a lehető legtöbbet a mém érme-őrületből, amely az év hátralévő részére is kiterjedhet.

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!