ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

-


Vendégbejegyzés


A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által – a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez.

Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az ArbitrageScanner.io mutat be.

Vegyél részt a kriptopénz-iparág nagyra becsült vezetőivel való prémium kapcsolatépítési lehetőségekben, vegyél részt éleslátó vitákban, és szerezz hozzáférést értékes új meglátások és információk sokaságához.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Arbitrage Scanner, a kriptopénzpiac egyik meghatározó szereplője exkluzív találkozót szervez Dubaiban, amely a web3, a blokkláncelemzés és a kriptopénz-arbitrázs vezetőit gyűjti össze.

Az ArbitrageScanner az arbitrázs és a blokkláncelemzés elsőszámú platformjaként tisztelik, az ArbitrageScanner sikertörténetek sorával és az elégedett ügyfelek ragyogó ajánlásával büszkélkedhet.

Ezen a nagy érdeklődéssel várt eseményen a résztvevők hozzáférést kapnak az ArbitrageScanner által kínált egyik legmegbecsültebb kísérő eseményhez – a kriptopénz-arbitrázs és a blokklánc-elemzés legjobb kereskedési eszközeihez.

A kiválóságáról híres ArbitrageScanner kiváló hírnévnek örvend társai körében, amit számos pozitív ügyfélvélemény is alátámaszt.

Tavaly a csapat három nagyszabású eseményt szervezett Dubajban, Isztambulban és Bangkokban, amelyek a kriptoközösség prominens személyiségeit vonzották.

Idén az eseménysorozat április 17-én és 18-án Dubajban veszi kezdetét. A kétnapos esemény során a résztvevők prémium minőségű kapcsolatépítésben vehetnek részt a luxus kényelmi szolgáltatások, köztük egy úszómedence, finom ételek, italok és vízipipa közepette.

Az eseményre való bejutás gondosan kurátori alapon történik, így biztosítva a VIP-k és a jelenlegi szolgáltatási ügyfelek exkluzív közönségét.

Az ArbitrageScanner rendezvények jelentősége túlmutat a hagyományos kapcsolatépítési lehetőségeken.

A résztvevők kulcsfontosságú témák feltárására és olyan bennfentes ismeretekhez való hozzáférésre tesznek szert, amelyeket a mainstream csatornákon ritkán tárnak fel.

A résztvevők emellett élvezhetik a lehetőséget, hogy egy luxusvillában lazíthatnak, miközben felbecsülhetetlen értékű betekintést nyerhetnek tapasztalt piaci szakértőktől.

Hogyan juthat el egy ArbitrageScanner eseményre?

Ez egy zártkörű, exkluzív esemény, amelyen csak meghívott VIP vendégek és az ArbitrageScanner ügyfelei vehetnek részt.

Ennek előnye, hogy itt az iparág vezetőivel kommunikálhat, a szolgáltatás ügyfelei által, akik folyamatosan több százezer dollárt keresnek, megismerheti a piac új stratégiáit.

A legerősebb közösség részévé válik, ahol új, értékes ismerősökre, a legjobb kereskedők gyakorlati tudására és fontos bennfentes információkra tehet szert.

Kik vesznek részt az Arbitrage Scanner eseményen?

– Az 5 millió dollárnál nagyobb tőkével rendelkező kereskedők,
– Tier-1 kriptoalapok tulajdonosai, nagy tőzsdék.
– Az ArbitrageScanner sikeres ügyfelei, akik elhagyták a P2P szférát, részt vesznek az arbitrázsban és hajlandóak megosztani veled a tapasztalataikat.

A piacon való pénzkeresés nyereséges eseteit fogod elemezni, beleértve a blokkláncelemzést használó eseteket is.

A csapat és a szolgáltatás ügyfelei olyan gyakorlati tudást osztanak meg, amely segít a piac hozzáértő értékelésében, a nyereséges tárcák megtalálásában és a pénzkeresésben.

Április 17-18., Dubaj | A legnagyobb 3 emeletes villa Dubai egyik ikonikus helyszínén.

Ahhoz, hogy részt vehessen a zártkörű rendezvényen, fel kell iratkozni az ArbitrageScanner.io szolgáltatásra. A helyek száma korlátozott, ezért mindenképpen foglalja le előre a helyét!

Ingyenes belépő – ingyenes belépés a rendezvény 2. napján. A jegy megszerzéséhez online regisztrálnia kell, és ki kell töltenie egy jelentkezési lapot. Fontos: A helyek száma korlátozott, ezért foglaljon jegyet előre. A rendezvényre való belépés biztosítása érdekében javasoljuk, hogy iratkozzon fel a szolgáltatásra. A belépés a rendezvényre a második napon történik. Ön hozzáférhet az üdvözlő italokhoz, és lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen a fontos megbeszéléseken, és megtanulja, hogyan lehet pénzt keresni az on-chain elemzéssel és a kriptopénz-arbitrázzsal. Ha előre le szeretné foglalni a helyét, kérjük, töltse ki a weboldalon található regisztrációs űrlapot.
VIP Pass – 200 USD-t jelent, ha már rendelkezik ArbitrageScanner előfizetéssel (Business terv vagy annál magasabb). Az eseményre való belépés – 2 napig, plusz hozzáférés egy privát VIP területhez, korlátlan étel/ital és ArbitrageScanner márkájú ajándékok.
*Azt javasoljuk, hogy ezt az árat a 2 napos eseményre való teljes körű hozzáféréshez ajánljuk, minden VIP kiváltsággal.
VIP Pass – ingyenesen, 2 napos belépéssel – amennyiben Ön egy nagy, hűséges közönséggel rendelkező média/influencer. a jegy megszerzéséhez kapcsolatba kell lépnie az ArbitrageScanner csapatával, hogy megerősítsék a kérését. Az eseményünkről videót vagy cikket kell közzétennie. Az Ön számára nagy előny, hogy elhelyezhet egy affiliate linket az ArbitrageScanner-en, és minden vásárlásból 50%-ot szerezhet.

Vásárolj jegyet és tudj meg további információkat az eseményről: https://arbitragescanner.io/crypto-event-dubai

A közösség részévé váláshoz és bármely eseményen való részvételhez mindössze egy érvényes előfizetésre van szüksége az ArbitrageScanner szolgáltatásra.

Nem csak korlátlan belépőt kap a világ minden táján megrendezett eseményekre, hanem hozzáférhet a legjobb kriptopénz arbitrázs, elemzés és pénztárca keresés eszközeihez is.

ArbitrageScanner – Hogyan lehet pénzt keresni kriptoarbitrázzsal és kriptoelemzéssel?

A kriptopénz iparág vezetői szerint az ArbitrageScanner megbízható szolgáltatásként tűnik ki, amelyet az elégedett ügyfelek rengeteg pozitív visszajelzése és a kriptopénz arbitrázs és on-chain elemzés kézzelfogható sikertörténetei támogatnak.

A platform vizsgálata során az ArbitrageScanner ügyfelei kiemelik az eszközök robusztus funkcionalitását és felhasználóbarát jellegét. A csapat minden héten hiteles sikertörténeteket mutat be olyan felhasználóktól, akik különböző tevékenységeket folytatnak, többek között:

● Befektetők és kereskedők pénztárcáinak vizsgálata
● Átfogó elemzéseket végeznek az eszközbefizetésekről és -kivonásokról
● A kereső és a szűrő kihasználása a decentralizált (DEX) és a centralizált (CEX) tőzsdék közötti arbitrázslehetőségek kihasználására, ezáltal optimalizálva hozamaikat.

Semmilyen más szolgáltatás nem rendelkezik kriptotárcák keresésére szolgáló eszközökkel: megtalálhatja egy piaci bennfentes, egy top kereskedő tárcáját, és tanulmányozhatja befektetési stratégiáit.

A felhasználó a mesterséges intelligenciának köszönhetően abszolút bármilyen pénztárcát megtalálhat, még akkor is, ha azt néhány perccel ezelőtt hozták létre. Ezenkívül bármelyik pénztárcát elemezheti a kiválasztott paraméterek szerint.

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működnek az ArbitrageScanner eszközei, tekintsük meg az egyik ügyfél esetét:

Az ügyfél egy jól ismert kriptopénz-befektető pénztárcáját követte nyomon, akinek jó híre van a korai fázisú projektekbe történő sikeres befektetésekről, és úgy döntött, hogy követi a befektetési lépéseit.

Az ügyfél ennek eredményeképpen hat hónap alatt +250%-ot keresett az e befektető által támogatott projekteken.

A PennilessWassie az egyik legnagyobb és legismertebb kriptopénz befektető, a Tetranode kriptopénz tárcája.

A Tetranode széles körben ismert fejlett befektetési és vagyonkezelési stratégiáiról. A kezdők számára fontos felismerni, hogy a Tetranode nem csak egy alkalmi szereplő a piacon.

Ők az egyik vezető befektetési csoport a kriptopénzek világában, több százmillió dolláros vagyont kezelnek. Ismertek arról, hogy mélyen ismerik a piacot.

A tárcaelemző eszközök funkcióval – „Metrikák kiszámítása: Winrate, ROI, Volume és PnL” segítségével értékelhetjük a tárca stratégiák általános teljesítményét. Ennek része az olyan mérőszámok számítása, mint például a ROI minden egyes eszközre vonatkozóan, ami lehetővé teszi számunkra a jövedelmezőség és a kockázat értékelését.

Egy évben körülbelül -4 millió dollárt keresett.

Ezenkívül ez a tárca olyan kis kapitalizációjú érméket tart, mint a $JONES, $JPEG, $BTRFLY és $gOHM, összesen 200-600 ezer dollár értékben.

Az ArbitrageScanner csapata sokszor megosztja a nagy kereskedők tárcáit. Például Kane Warwick, a Synthetix vezérigazgatója 11,5 millió dolláros havi nyereséggel csatlakozott a sikeres kriptokereskedők listájához, ami 78,1%-os növekedést jelent.

Ezen a linken keresztül megtekintheted és értékelheted ezt a kriptotárcát.

Pillanatnyilag az ArbitrageScanner a legkényelmesebb termék a hétköznapi felhasználók számára, akik pénzt szeretnének keresni a pénztárca elemzésével.

Ennek oka, hogy minden mérőszám és termék célja az egyszerű, érthető és minőségi elemzés, olyan bonyolult rendszerek nélkül, amelyeket csak a nagy alapok elemzői érthetnek meg.

  • -Más termékek rengeteg bonyolult, érthetetlen számmal és adattal rendelkeznek, és nem világos, hogyan lehet velük pénzt keresni. Az ArbitrageScannernek minden terméke egy mindenki számára érthető másolási kereskedési stratégiára irányul.
  •  Van ingyenes verzió, amely nemcsak a PNL-t, hanem a WinRate-et is elemzi. Ez nagyon fontos paraméter a pénztárca kiválasztásakor.
  • A „pénztárcák keresése szűrő alapján” nevű termék a legegyszerűbb stratégia a pénztárcák megtalálására. Pár kattintással egy listát kaphatunk azokról a tárcákról, amelyek egy bizonyos százalékos vagy dollárösszegű nyereséget értek el bármely érmén, amelyet a felhasználó a beállításokban megad.
  • Az AI Similar Wallets Search (AI hasonló pénztárcák keresése) termék egy olyan termék, amely a te általad kiválasztott pénztárcák alapján találja meg a legsikeresebb pénztárcákat. Könnyen találhat minőségi új pénztárcákat az elemzendő pénztárcák alapján és különböző szűrők használatával.
  • Pénztárca előfizetés – a projekt sok különböző szűrővel rendelkezik, amelyekkel senki más nem rendelkezik. Nemcsak az összes tranzakcióra, hanem csak azokra is feliratkozhatsz, amelyekre szükséged van. Feliratkozhat például egy adott tokennel rendelkező csereügyletekre.
  • Van egy kiválasztó funkció. Hagyhatsz megjegyzést bármelyik tárcához, és elmentheted azt a tárcát, ami szuper kényelmes, mert nem kell minden tárcáról jegyzetfüzetben stb. feljegyzéseket készítened.

Ha kezdő vagy, és nem sokat tudsz az arbitrázsról, az ArbitrageScanner csapata segít megtenni az első lépéseket a blokkláncelemzés és a kriptopénz arbitrázs terén.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Kapsz ingyenes képzést és gyakorlati eseteket, amelyeken dolgozhatsz, valamint lehetőséget kapsz arra, hogy részt vegyél egy olyan eseményen, ahol megismerkedhetsz a piacon működő stratégiákkal.

ArbitrageScanner eszközök a kriptopénz kereskedés felülvizsgálatához

A szolgáltatás ügyfelei a következő termékeket emelték ki:

Az ArbitrageScanner/Screener kriptopénz arbitrázs megoldásokat kínál, és több mint 60 központosított (CEX) és decentralizált (DEX) tőzsdét támogat. API-kérések nélkül működik, 2 másodpercenként szállít tranzakciós értesítéseket, és megkönnyíti a tőzsdék és a tokenek közötti árkülönbségek nyomon követését. 10 000 spreadet követ egyszerre különböző időpontokban. Az arbitrázs spreadek előzményeit is láthatja.

Nagyszerű kezdőknek és azoknak, akik tokenekkel rendelkeznek a portfóliójukban.

Van egy új funkció is – mostantól lehetőség van arbitrázsra Spot + Futures, Futures + Futures között. Hogy működik? Veszel a spot piacon, shortolsz egy másik tőzsdén, elkapod a 2-3%-os különbséget az arbitrázsban, összehasonlítod az árakat és egyúttal megkapod a finanszírozás egy százalékát.

A szolgáltatás ügyfelei havonta tőkéjük 5-50%-át kereshetik meg. Ez egy remek eszköz, amely jó profitot hozhat.

Pénztárcaelemzés, pénztárca keresés szűrők alapján, AI Hasonló pénztárcák keresése szolgáltatásokat kínál a pénztárcák elemzéséhez és kiterjedt keresési lehetőségekhez. Az esemény során mélyreható megbeszélésre kerül sor a blokklánc anomáliák kihasználásáról és a tárcák nyomon követéséről a jövedelemszerzés érdekében. A csapat részletesen lebontja, és útmutatást ad a felhasználóknak, hogyan keressék meg a piaci bennfentesekhez és a legjobb kereskedőkhöz tartozó tárcákat, és hogyan elemezzék befektetési stratégiáikat. Az AI technológia segítségével a felhasználók bármelyik pénztárcát megtalálhatják, még a pillanatokkal ezelőtt létrehozottakat is.
Ez a pénzkeresés legjobb eszköze, csak meg kell nézni, hogy ki és hogyan keres pénzt a blokkláncon az adott érmékre, feliratkozhat ezekre a tárcákra, elemezheti és követheti őket: például a legnagyobb alapokat, market makereket, piaci bennfenteseket stb. Ez jelenleg a legjobb eszköz a piacon a pénzkereséshez, minden versenytársát felülmúlja: Nansen, Debank, Arkham és másokat.

Az ArbitrageScanner WhiteLabel mindenkinek érdekes lesz, aki valaha is gondolt arra, hogy saját vállalkozásba kezdjen.

A termék kész informatikai megoldásait megvásárolhatja, hogy azokat azonnal kulcsrakészen beépíthesse vállalkozásába.

Az ár 19.999 dollártól kezdődően több hónapnyi megtakarított idődért és erőfeszítésedért, amelyet egy hasonló szolgáltatás létrehozására fordítottál volna.

Akkor is, ha a kriptopénz arbitrázs nem az erősséged, akkor is profitálhatsz abból, ha az ArbitrageScanner partnerévé válsz, és jövedelmező jutalmakat kapsz.

A projekt nagylelkű ajánlóprogramot kínál, amely lehetővé teszi, hogy akár az eladások 50%-át is megkeresse.

A partneri linked határozatlan ideig aktív marad, így biztosítva, hogy az előfizetés megújításakor továbbra is minden hónapban profitot kereshetsz. A kifizetések kényelmesen, jutalék és korlátozások nélkül, USDT-ben kerülnek feldolgozásra.

Az ArbitrageScanner eszközeit ajánljuk, mert jelenleg egyértelműen ez a legjobb szolgáltatás a kriptopénzzel való pénzkereséshez – még akkor is, ha még csak most kezd pénzt keresni ebben a piaci résben.

Ha összehasonlítod az ArbitrageScanner-t a versenytársaival – Nansen, Arkham, Debank és társaival – akkor nagy különbséget fogsz látni a projekt funkcionalitásában és kényelmében.

Már az első naptól kezdve elkezdhetsz keresni ezekkel az eszközökkel – csak a nagy bennfentesek pénztárcáinak nyomon követésével és hasonló pénztárcák keresésével, hogy növeld a profilodat.

A piacon nincs más projekt, amely ilyen eszközöket kínálna. Ha tehát kriptopénz keresést szeretne kezdeni vagy növelni a profilját – az ArbitrageScanner használatát ajánljuk.

És biztosítsd a helyed a premier side eventen még ma! Két teljes nap alatt produktív kapcsolatépítésben vehet részt, minőségi kikapcsolódást élvezhet, és új kapcsolatokat építhet.

Amennyiben a részvétel nem megvalósítható, arra bátorítjuk, hogy fedezze fel az ArbitrageScanner szolgáltatást, iratkozzon fel, és kezdjen el keresni a legjobb eszközökkel a láncon belüli elemzéshez és a kriptopénz arbitrázshoz.

Regisztráljon és kapjon hozzáférést az ArbitrageScannerhez egy próbaidőszakra: https://t.me/arbitragescanner_promo_bot

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!