Az új kutyás kripto már 333.000 dollár felett csahol

-


Vendégbejegyzés


A frissen betoppant kriptovaluta előértékesítés, a Dogeverse (DOGEVERSE) az április 8-ai startolása után már néhány perc múlva 254 000 dollárt gyűjtött, ami jelzésértékű arra nézve, hogy ez a mém token lehet a következő nagy attrakció a kriptoérmék színterén. Az érme cikkünk írásakor, kedden már 333 000 dollár felett jár.

Az pedig már most biztos, hogy az április 20-án megrendezendő Doge Day hatalmas motivációt ad majd a Dogeverse-nek, hiszen a Doge körüli hype újra feléled, és erre rátesz majd még egy lapáttal a várva-várt Bitcoin feleződési esemény is.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ha pedig ez a két fő hajtóerő mégsem lódítaná meg e mém érme árfolyamát, akkor a multi-chain jellege biztosan beindítja az emelkedési folyamatot.

A Dogeverse már működik az Ethereumon, a BNB Smart Chain-en és a Polygonon, de a Solana, a Base és az Avalanche is nagyon készül az indulás napjára.

Ez a több hídból összetevődő segédprogram tulajdonképpen a Doge-univerzum fennhatóságát terjeszti ki.

A Dogeverse meglépi azt, amit egy mém érme sem kísérelt még meg. Natív érméjét több láncon is pörgeti, így hatalmas lehetőségeket ad neki.

Persze léteznek már ilyen láncok, de egyikük sem ennyire kiterjedt, vagy ilyen jól összefüggő, mint amilyen a Dogeverse lesz.

Nézd meg a Dogeverse előértékesítését

A Dogeverse büszke lehet a multi-bridge hasznosságára

Dicsekvésre ad okot, hogy a Dogeverse az első olyan mém érme, amely a Bitcoin után elindul a hat legnépszerűbb blokkláncon. 

A Dogeverse-t ezentúl csak az első láncban utazó Doge-ként emlegetik majd. Az érme értéke 0,00029 dollár, utolsó, 16. szakaszában pedig 0,00030500 dollárt kell érte fizetni.

A második fázis (0,00029100 dollár) a számláló szerint pár nap múlva kezdődik, illetve akkor, ha összegyűlt az első fázis célja, a 870 000 dollár.

Ez annyit takar, hogy aki szeretné kihasználni ezt a legalacsonyabb árat, gyorsan kell lépjen. 

Kövesd a projekt híreit közösségi oldalain, az X/Twitter felületén, illetve a Telegram-csatornáján.

A Dogeverse kihasználja, hogy Elon Musk előkészíti a Doge-t a „Doge Day”-re

Ha a multi-chain jellege miatt még nem vett volna le a lábadról a Dogeverse, akkor gondolj csak Elon Musk és a Dogecoin kapcsolatára.

A multimilliárdosnak hiába akad mindig rengeteg dolga, arra azért mindig szakít időt, hogy ódákat zengjen a Dogecoin érméről.

Vegyük számba a Dogerverse piacbarát tulajdonságait, és egyesítsük egy multiérmében, hogy láthassuk, milyen “mém érme szörnyeteget” hoztunk létre. 

A DOGVERSE olyan Layer 1-es láncokat vesz célba, mint az Ethereum, az Avalanche, a Solana és a BNB Smart Chain, de a Layer 2-es láncokat sem becsüli alá, kiveti hálóját például a Polygon és a Base láncokra is. Jogosan jelenthetjük ki, hogy a Dogeverse tényleg mindenre kiterjedő hatalmasság.

kripto

A mém érmék ismerik a kriptobiznisz szabályát, hogy nincs idő a pihenésre, és a babérjainkon való ücsörgésre.

Erőt vesznek hát magukon, és folyamatosan bővítik a bevezetésére használt láncok számát.

A változás napról napra sebesebb ütemet diktál, a Dogeverse pedig kitűnik a kutyás mém érmék közül azzal, hogy apait-anyait belead a multi-chain kialakításába.  

Az egykor túl ambiciózusnak csúfolt Solana most felfedi értékét, és ha a mém érmék jövőjéről van szó, már minden létező szempontból lekörözte az Ethereumot.

Nézd meg a Dogeverse előértékesítését

Elszállt a DEGEN és a BRETT érme, vajon a Dogeverse a következő nagy esélyes?

Ugyan a Solana láncnak nagy előnyei vannak az Ethereummal szemben, de ez nem jelenti azt, hogy ne volna sebezhető egy vetélytárs lánc által, amely hetykén fitogtatja újonnan megkaparintott dominanciáját.

A Base és a Polygon némileg más módszert alkalmaz az Ethereum gyengeségeinek kezelésére a Layer 2 megoldásokkal, amelyek az elsődleges tranzakciós elszámolási réteg tetején futnak.

Az olyan érmék, mint a DEGEN, a Base-re egy Layer 3. réteget építettek. A DEGEN teljesen hígított piaci kapitalizációja 1,56 milliárd dollár.

Eközben egy másik Base érme, a BRETT értéke is kilőtt, cikkünk írásakor 0,07981 dolláron kereskedik, és kedden már elért egy új történelmi csúcsot 0.08575 dollárral.

A Solanán tapasztaltakhoz hasonlóan a mém érmék több tízezer új felhasználóval ajándékozták meg a Base láncot.

Ehhez a Dogeverse is hozzájárul egy rendkívül egyedi módon, lehetővé téve az olyan alagutak létrehozását, amelyek egyszerűen áthidalják a láncok közötti hozzáférést és likviditást, még rugalmasabbá téve a mém érmékbe való befektetés módját.

A „Cosmo the Doge” névre keresztelt aranyos kis kutya „azzal az egyedülálló képességgel született, hogy hiperugráljon a kripto-univerzum csillagai között” – és esélyes, hogy ilyen hasznossággal még szupersztárrá is válhat.

A teljes érmekínálat 200 milliárd, ennek 15%-át az előértékesítésre, 10%-át pedig a staking jutalmakra fordítják. Az ICO-n részt vevők azonnal belevághatnak a lekötésbe.

A Dogeverse ezennel egyértelműen elhalványítja az egyláncú mém érmék csillagát, és átírja a mém érme játéktér szabályait. Csatlakozz te is a multi-chain projekthez és válj esélyessé a magas ROI-ra!

Keresd fel a Dogeverse előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!