Az elemző 2025-re 150.000 dollárra növeli a Bitcoin (BTC) árelőrejelzését

-

Mark Palmer, a Benchmark elemzője bikásan áll a MicroStrategy-hez, 1.875 dolláros részvénycélt tűzött ki, ami majdnem duplája a korábbi 990 dolláros célértéknek.

A Benchmark Company elemzője, Mark Palmer arra számít, hogy a Bitcoin árfolyama 2025 végére eléri a 150.000 dollárt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a prognózis felülmúlja Palmer korábbi, február 27-i előrejelzését, amelyben azt jósolta, hogy az árfolyam ugyanebben az időszakban eléri a 125.000 dollárt.

A Bitcoin gyógyulás utáni kilátásaival kapcsolatos optimizmus

Április 8-án Palmer analitikus megjegyezte, hogy a Benchmark 1.875 dollárra emelte a MicroStrategy (MSTR) árfolyamcélját, közel megduplázva a korábbi 990 dolláros célértéket, miközben fenntartotta vételi besorolását.

Palmer optimizmusát az MSTR-rel kapcsolatban a vállalat jelentős Bitcoin-részesedése adja.

Várakozásai szerint a piaci tőkeérték alapján első számú kriptopénz 2025-re eléri a 150 000 dolláros árfolyamot.

Palmer hangsúlyozta a MicroStrategy jelentős Bitcoin-állományának potenciális előnyeit, különösen a közelgő felezési esemény fényében, amely a BTC kínálatát a felére csökkenti.

A Yahoo Finance-nak adott interjújában Palmer hangsúlyozta a Bitcoin feleződési események történelmi jelentőségét a BTC árfolyamára nézve.

Kiemelte, hogy a korábbi, 2012-es, 2016-os és 2020-as feleződéseket árnövekedés követte az általuk kiváltott kínálati sokk miatt.

Úgy vélte, hogy a közelgő feleződés is hasonló hatást válthat ki, amit a spot Bitcoin ETF termékek bevezetéséből eredő megnövekedett kereslet felerősíthet.

Arra számít, hogy az ilyen ETF-ek iránti kereslet megugrik, ahogy egyre több intézmény lép be a piacra.

Mindeközben nem Palmer az egyetlen elemző, aki optimista a Bitcoin feleződés utáni kilátásaival kapcsolatban.

A Skybridge Capital alapítója, Anthony Scaramucci előrejelzése szerint a Bitcoin legalább 170.000 dollárt érhet el a halving utáni 18 hónapos cikluson belül.

Hasonlóan, a Bitfinex kriptotőzsde elemzői 150.000 és 169.000 dollár közötti árcélt tűztek ki a BTC-re.

Ugyanakkor megjegyezték, hogy ez a felezési esemény különbözik a korábbiaktól, mivel a Bitcoin már az esemény bekövetkezte előtt is történelmi csúcsot ért el.

A MicroStrategy Holdings 2025-ig 40%-kal nőhet

Michael Saylor irányítása alatt a MicroStrategy 2020 óta 35 160 dolláros átlagáron halmozta fel a Bitcoint.

A saylortracker adatai szerint április 9-én a cég 214.245 BTC-t birtokol.

elemző
Forrás: saylortracker

Palmer arra számít, hogy ez a felhalmozási trend folytatódni fog, rámutatva, hogy a vállalat 15 egymást követő negyedévben folyamatosan növelte Bitcoin-állományát.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Palmer arra számít, hogy a MicroStrategy 2025 végére körülbelül 298.246 BTC-vel fog rendelkezni, ami 40%-os növekedést jelent a jelenlegi állományához képest.

Szerinte a vállalat ezt a felvásárlást tőkeemeléssel és a vállalati szoftverüzletágából származó többlet készpénzzel fogja finanszírozni.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A mai befektetések, a holnapi nyugdíjazás: Mire figyeljünk 2024-ben!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!