A mai befektetések, a holnapi nyugdíjazás: Mire figyeljünk 2024-ben!

-


Vendégbejegyzés


A kriptovaluta befektetések alakítják a nyugdíjbiztosítás jövőjét. A 2024-es bikafutás kezdetén a befektetők szeretnék azonosítani, hogy mely érmék biztosíthatják a virágzó jövőt.

Ez a cikk kiemel néhány kriptovalutát, amelyek kiemelkednek a jövő évi potenciáljukkal, és betekintést nyújt azoknak, akik bővíteni szeretnék nyugdíjas portfóliójukat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrég hullámokat vert a kriptovilágban a lenyűgöző debütálásával, és néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze.

Számos okos befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökne.

kripto

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, és a stakingen keresztül kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kitűnik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások indítóalapjaként.

A BlastUP mottójával Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Aki most csatlakozik a BlastUP-hoz, az egy olyan projekt részévé válik, amely arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

Optimism árelemzés: Rövid távú zuhanás vagy növekedési potenciál?

Az Optimism (OP) árfolyama a közelmúltban 13,89%-os heti és 29,30%-os havi eséssel csökkenő tendenciát mutat. Hat hónapra visszatekintve azonban 155,24%-os emelkedést mutat. Most 2,80 és 3,64 dollár között ingadozik.

A Relative Strength Index 60 felett van, ami arra utalhat, hogy az érme kissé túlvásárolt. Az Optimism árfolyammozgás tétova, felfelé és lefelé ugrál.

Az OP árfolyamának előrejelzése trükkös. Ha 2,41 dollár felett tartja magát, akkor kihívhatja a 4,08 dolláros, majd esetleg a 4,92 dolláros közeli ellenállásokat.

Azonban ha gyengül, akkor a 2,41 dolláros vagy akár az 1,57 dolláros támaszszintek felé eshet.

A féléves nyereség miatt a befektetők bizakodóak lehetnek, de az óvatosság kulcsfontosságú, mivel a közelmúltbeli tendenciák azt sugallják, hogy a volatilitás továbbra is fennáll.

Avalanche árfolyam-előrejelzés: Optimizmus és elővigyázatosság egyensúlyban tartása

Az Avalanche, azaz az AVAX jelenlegi árfolyamát 44,15 és 54,34 dollár között látja. Az elmúlt héten az árfolyam 9,34% -kal csökkent, míg az elmúlt hónap során 14,88% -kal nőtt.

Hat hónap alatt az AVAX 414,87%-kal emelkedett. A kurzus vegyes viselkedést mutat, a közelmúltbeli csökkenések korrekciós fázisra utalnak, ugyanakkor az általános trend jelentősen felfelé mutat, ami korábbi impulzív erőt jelez.

Előretekintve, az AVAX a legközelebbi ellenállás felé emelkedhet az 59,34 dollárnál, sőt a 69,53 dollárnál lévő második ellenállás felé is, ha a bullish trend visszatér.

Az optimizmust támogatja a masszív hathavi nyereség. Ugyanakkor óvatosságra int, mivel a piac kiszámíthatatlan lehet.

Az AVAX a 38,96 vagy 28,77 dolláros támaszszinteket is tesztelheti, különösen, ha a jelenlegi piaci körülmények további korrekciókat okoznak.

NEAR protokoll árelemzés és előrejelzés

A NEAR jelenlegi árfolyama 6,11 és 7,61 dollár között mozog. Az elmúlt héten a NEAR árfolyama enyhén, 1,38%-kal csökkent.

Az elmúlt egy hónapban azonban sokkal jobb teljesítményt mutat, 25,06%-os emelkedéssel. Hat hónapra visszatekintve a NEAR jelentős ugrást hajtott végre, az árfolyam 590%-kal ugrott meg.

Az árfolyamok jelenleg mind a 10 napos, mind a 100 napos mozgóátlag felett vannak, ami pozitív lendületre utal.

Úgy tűnik, hogy a NEAR összességében impulzív mozgásban van, az árfolyam rövid és középtávon emelkedik.

A NEAR rövid távú jövője ígéretesnek tűnik, mivel az 5,31 dolláros támasz védelmet nyújt az azonnali esés ellen. Bár a 3,81 dolláros második támaszszintre való süllyedés jelenleg valószínűtlennek tűnik.

Az emelkedési potenciál 8,30 dollár körül, majd 9,80 dollárnál van korlátozva, amit a NEAR igyekszik majd tesztelni.

A coin fejlődése a befektetői bizalomra utal, mégis a piac kiszámíthatatlan kimenetelű eseményekkel néz szembe.

Polygon (MATIC) árelemzés és előrejelzés

A Polygon (MATIC) legutóbbi trendje csökkenést mutat: az elmúlt héten 9,96%-os esés volt tapasztalható, az elmúlt hónapban pedig még élesebb, 19,86%-os esés.

A csökkenés ellenére a 6 hónapos nézet 74,52%-os emelkedést mutat. Jelenleg az árfolyam 0,85 és 0,99 dollár között ingadozik, ami instabilitásra utal.

A MATIC jövője bizonytalan. A mutatók nem mutatnak erős lendületet, ami arra utal, hogy a jelenlegi ármozgás inkább korrekciós, mint impulzív.

A legfontosabb támasz 0,78 dollárnál és az ellenállás 1,07 dollárnál van, a MATIC bármelyik irányba kilenghet.

A támasz alatti áttörés további csökkenéshez vezethet, a következő támasz 0,63 dollárnál található.

A másik oldalon az első ellenállási szint áttörése bizalomgerjesztő lehet, ami a MATIC-ot 1,22 dollár felé tolhatja.

Következtetés

Az OP, AVAX, NEAR és MATIC kriptovalutákba való befektetés egy lépés lehet a kedvezőbb nyugdíjas évek felé.

Lehet, hogy ezek az érmék nem lőnek fel gyorsan az értékükben. De 2024-re nézve a BlastUP kiemelkedik.

A projekt egyedülálló koncepciója és a Blast ökoszisztémában elfoglalt helye teszi a legjobb választássá.

Aki kényelmesen szeretne nyugdíjba vonulni, annak érdemes megfontolnia a BlastUP-ot, mert nagy növekedési potenciál rejlik benne.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Óriási növekedés a Shibarium hálózati aktivitásában

Az elmúlt hétvégén a Shibarium hálózat jelentős növekedést tapasztalt a tranzakciók számában, 441%-os emelkedést érve el. Az adatok szerint az aktivitás szombaton szó szerint az...

Minek köszönhető az Ethereum szép teljesítménye?

Az Ethereum natív tokenje, az eth, a tegnapi nap során mintegy 4,5%-kal nőtt, és június 19-én elérte a 3550 dollárt. Meglepő módon a fő hajtóerő...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.21.

Prémium Solana Annak ellenére, hogy a kanadai kriptoeszköz-kezelő "3iQ" új Solana ETF-et kérelmezett Kanadában, a SOL árfolyama ezen a héten továbbra is negatív árfolyammozgást mutatott. Ez kiemeli a...

Fantom (FTM) árfolyam elemzés 06.21.

Prémium Fantom (FTM) Miközben a mémérmék rallyja megnyugszik, a szélesebb piacon a különböző szegmensekből származó altcoinok kerülnek a középpontba. Az AI tokenek mellett az Fantom (FTM) árfolyamugrása a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!