Az elemzők kiemelik azokat az altcoinokat, amelyek várhatóan jelentősen növekedni fognak a következő héten: Cardano (ADA), Avalanche (AVAX), Solana (SOL) és BlastUP (BLP)

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac várakozással telve pezseg, mivel több altcoin is a jelentős emelkedés jeleit mutatja.

Az elemzők figyelmüket egy csoport ígéretes altcoin felé fordították, köztük a Cardano (ADA), Avalanche (AVAX), Solana (SOL) és a feltörekvő BlastUP (BLP).


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezeket a kriptovalutákat vonzza az érdeklődés, és a következő héten jelentős növekedést láthatnak, ahogy a bikafutás folytatódik.

Ez a cikk elmélyül a potenciális emelkedésük mögött meghúzódó okokban, és abban, hogy miért kell a befektetőknek szorosan figyelemmel kísérniük őket.

A BlastUP előértékesítése: A Blast ökoszisztéma 1. launchpadja élesben működik!

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blast-on, az élvonalbeli Layer 2 megoldáson, amely gyorsan elérte az 1 milliárd dollár összértéket, amelyet mindössze 35 nap alatt zároltak.

A BlastUP sikere is nyilvánvaló, hiszen néhány hét alatt gyorsan összegyűjtött 4 millió dollárt, és ezzel magára vonta a hozzáértő korai befektetők figyelmét.

altcoin

A BlastUP a „Gyorsabban nőj, többet kereshetsz” mottót képviseli. A launchpad elsődleges célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy már a kezdetektől fogva fel legyenek készülve a sikerre.

A BlastUP token, a platform alapköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Növekedj gyorsabban és keress többet a BlastUP-al! <<

A BlastUP token tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint az airdrophoz való hozzáférés, különleges jutalmak az IDO-kban, és a staking segítségével kamatot szerezhetnek.

A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisú startupokat.

A BlastUP rohamosan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök ésAvalanche tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST, hogy a korai előnyöket felszabadítsd <<

A Cardano (ADA) árfolyam-ingadozásai és jelenlegi stabilitása

A Cardano árfolyamában különböző változások történtek, az elmúlt hat hónapban jelentős, 142%-os emelkedés volt tapasztalható. A múlt hónap azonban csökkenő tendenciát mutat, az ADA 19%-kal csökkent.

Az ADA jelenleg 0,55 és 0,64 dollár között kereskedik. Az ármozgások némi stabilitásra utalnak, de az olyan mutatók, mint a 45,69-es RSI és a 28,74-es sztochasztikus érték a potenciális közelgő árváltozások felé hajlanak.

Előretekintve, az ADA vegyes árfolyammozgásokat láthat. Ha leküzdi a legközelebbi ellenállást 0,69 dollárnál, a lendület a második ellenállás felé viheti 0,79 dollárnál.

A lefelé mutató oldalon, ha áttöri a 0,51 dolláros támaszt, a következő jelentős szint a 0,41 dolláros szint.

A piaci adatok azt mutatják, hogy az ADA jelenleg nincs erős impulzív állapotban. A 0,61 dolláros 10 napos átlaga rövid távú állandóságot jelez, de a hosszabb távú trendeket figyelni kell.

Az Avalanche árfolyamának áttekintése: AVAX készül a rallyra?

Az AVAX a napokban 44,15 és 54,34 dollár között kereskedett. Az érme az elmúlt héten 6%-ot esett, de az elmúlt hónapban közel 12%-kal emelkedett, és az elmúlt hat hónapban hatalmas, majdnem 420%-os ugrást tett.

Az érme árfolyama most úgy tűnik, hogy korrekciós mozgásban van, tekintve a legutóbbi heti esést és az olyan technikai mutatókat, mint a 33,96-os RSI, amelyek azt jelzik, hogy nincs túlvásárolt állapotban.

Az AVAX jövőjét tekintve a kilátások a kihívások és a potenciális növekedés keverékét mutatják. Az érmének a legközelebbi ellenállással 59,35 dollárnál és további ellenállással 69,53 dollárnál kell szembenéznie, ami korlátozhatja a felfelé irányuló mozgásokat.

A másik oldalon, ha az árfolyam csökken, a 38,97 dollárnál van támasza.

A mérsékelt RSI és a -0,13-as MACD értékkel az érmének mindkét irányba van helye, ami óvatos, de potenciálisan felfelé irányuló tendenciát sugall, ha a szélesebb piaci hangulat javul.

A Solana jelenlegi árfolyam trendjének feltárása

A Solana árfolyamát az elmúlt héten 8,9%-os csökkenés jellemezte, és a jelenlegi 163,53 és 200,02 dollár közötti tartományban landolt. A legutóbbi csökkenés ellenére a havi nézet 21%-os emelkedést mutat.

Még távolabbra visszatekintve, az elmúlt hat hónap 702%-os emelkedés volt figyelemre méltó.

A technikai indikátorok azonban azt sugallják, hogy a coin egy korrekciós mozgást élhet át, ahogyan azt a 33,76-os RSI is mutatja, ami azt jelzi, hogy jelenleg nem túlvásárolt vagy túladott.

A Solana szempontjából a hat hónapos jelentős emelkedés és a közelmúltbeli áresés keveréke összetett előrejelzést jelent.

Bár az elmúlt hónapok emelkedő tendenciája a jövőbeni emelkedésre utalhat, a jelenlegi technikai mutatók, mint például a 14,46-os alacsony Stochastic-érték és a negatív MACD-szint az óvatosság szükségességét hangsúlyozzák.

A közeli ellenállás és támasz szintek, a 220,50 és a 147,52 dollárnál lévő szintek kulcsfontosságúak lesznek a SOL számára, hogy tesztelje, hogy visszamegy-e felfelé, vagy folytatja a korrekciót.

A hosszabb távú teljesítményt figyelembe véve a befektetők meglátják a növekedés lehetőségét, de készen kell állniuk a volatilitásra is, amely tesztelheti az alacsonyabb támaszszinteket.

Következtetés

A Cardano, az Avalanche és a Solana ígéretes növekedést mutatnak a következő héten, de korlátozott rövid távú potenciállal rendelkeznek egy feltörekvő szereplőhöz képest.

A BlastUP robusztus koncepciójával és a Blast ökoszisztémában betöltött szerepével tűnik ki.

Ezáltal a BlastUP jelentős növekedésre van pozícionálva, és a nagy potenciál miatt érdemes közelről figyelni a projektet.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!