Mit hozhat a következő 5 év a bitcoin számára?

-

Készen állsz arra, hogy megkapd a napi randomtények-adagodat? Akkor jó, hogy benéztél, kezdünk.

Öt évvel ezelőtt a bitcoin mindössze 200 dollárt ért. Ez a szám most nagyjából 6800 dollár. Ez barátok közt is 3300 százalékos növekedés a mostani gazdasági forgószél közepette.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

2015-ben 200 dollárért „osztogatták”

Jó, jó. Ez egy kicsit olyan, mint azok a Facebook-posztok, amelyben egy hihetetlenül optimista barátod (aki lehet, hogy te magad vagy :O) azt bizonygatja neked, hogy ez a kriptopénz mennyire egy hihetetlen dolog.

Mi azonban nem várjuk el tőled, hogy posztold a faladra vagy megosztod barátaiddal a szenzációt.

Ennek ellenére mégis érdekes tényről van szó, és legalább megfelelő szintre juttat spirituálisan ahhoz, hogy tovább olvass. Főleg, ha a bitcoin korai fenegyerekei között te is ott voltál.

Mindezek után, a 2015-től napjainkig vett minden medve és bika piac ellenére érdemes magunkat emlékeztetni arra, hogy Satoshi víziója (a valódi) milyen távlatokat ért el.

Michael Van de Poppe, hivatásos kereskedő és elemző a Twitteren mutatott rá ezekre a tényekre.

Szintén megjegyezte, hogy öt éven belül (vagyis 2025-ig) „még magasabb lesz”, és ezen felül:

jóval jelentősebb szerepet fog játszani a monetáris rendszerben.

Természetesen az élet szinte minden területén találhatunk perspektívákat. Az egyik követője gyorsan megjegyezte, hogy két és fél éve a bitcoin értéke 19 000 dollár volt, valamint hogy ő még mindig ezen sebek begyógyulására vár, miután annak idején rosszkor szállt be a piacra.

Tudván azt, hogy mennyire olcsó volt a bitcoin 2015-ben, valamivel több mint vicces (vagy idegesítő) az a tény, hogy vannak, akik mégis a mostaninál magasabb értéken vásároltak be.

Mennyit fog érni a bitcoin 2025-ben?

Ha tudnánk a pontos választ, minden bizonnyal mi sem egy hírportál szerkesztésével ütnénk el az időnket. Sok kereskedő és bitcoinhívő próbált már jobbnál jobb előrejelzésekkel előállni. Elég csak Mike Novogratzra, Max Keiserre meg a többiekre gondolni.

Valójában, még mielőtt a világjárvány kitört volna, a Bitcoinist megvizsgálta, hogy bár a bitcoin jóval magasabb értéket ért el a második feleződése után, az még mindig 72 százalékos csökkenést jelentett az első halvingot követő második év árfolymához viszonyítva.

Ha párhuzamba állítjuk ezeket a számokat a feleződés előtti 9000 dolláros bitcoinnal, akkor 72 000 dollárra számíthatunk 12 vagy 18 hónappal 2020 májusa után.

A jelenlegi árakon azonban ez a szám akár jóval kevesebb is lehet. Ez a jóslat ezen felül csak 2021 közepét mondhatja meg.

Szóval képzeljük el, hogy a pandémia után egyre többen teszik majd fel a kérdést, hogy mégis hogyan tudtak hirtelen pénzt nyomtatni, és miért ment fel annyira az alapvető termékek ára.

Tegyük fel, hogy a bitcoin ugyanannyi százalékot növekszik majd az elkövetkező öt évben, mint amennyit a múltban. Ha a 6800 dollárt vesszük alapul, az 231 200 dollárt jelentene 2025-re…

De ne feledjük, hogy a padlót is felsúrolhatjuk! A fenti opció viszont minden bizonnyal jobban tetszene mindenkinek.

Olvastad már? Egy technikai mutató szerint egy bika piac határán lehet a bitcoin

Forrás: bitcoinist.com
Kiemelt kép: BTC Keychain
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!