Mike Novogratz szerint hat hónap múlva megduplázódhat a bitcoin értéke

-

Figyelem medve rajongók! Mike Novogratz szerint a bitcoin értéke az elkövetkezendő hat hónap során megduplázódhat, és év végére a 20 000 dolláros szintet is ismét próbára teheti.

Mike Novogratz szerint „ez a bitcoin éve”

Novogratz a CNBC Closing Bell műsorában szerepelt múlt éjjel, amikor 534 pont nyereséggel zárt a Dow Jones ipari átlag.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Novogratz szerint a világon először a gazdag magánszemélyek és a kockázati alapkezelők kezdenek beszállni a bitcoinba.
Azt mondta:

 „Ez a bitcoin éve, ha most nem megy fel, akkor sosem.”


Novogratz azt is kiemelte, hogy a bitcoin egy valós vagyoni eszköz és hamarosan jelentős tőke áramolhat bele. Röviden a több billió dollár értékű mennyiségi lazítást is felhozta és hogy mennyire tarthatatlan a helyzet.

 „A pénz nem a fákon nő. Azonban átléptük azt a határt, ahol mindenki úgy érzi, hogy valóban fákon nő a pénz. Nem hiszem, hogy a Fed rossz dolgot csinál, de jelentősen csökkenti a fiat értékét.”

„Amikor konkrét becslést kérdeztek tőle azt felelte, hogy a bitcoin értéke legalább meg fog duplázódni hat hónapon belül. Ha nem, akkor fel is adja.”

Hirtelen fordulat?

A Galaxy Digital vezérigazgatójaként Novogratz mindig is nagyon bízott a bitcoin sikerében. Az elsők között volt, aki tavaly megerősítette a bika piac kezdetét és azt jósolta, hogy a bitcoin új magaslatokba emelkedhet 2019-ben.
Azonban a két héttel ezelőtti hatalmas összeomlás után Novogratz azt mondta Anthony Pomplinanónak egy interjúban, hogy a kriptopénzek elterjedése 12-18 hónapot csúszhatott, mivel a befektetőknek fiatra van szükségük.
Azonban ez már két hete volt, és még azelőtt, hogy az amerikai kongresszus bejelentette volna a 2 billió dolláros koronavírus elleni gazdaságélénkítő csomagot.
Ez jelentősen megdobta a tőzsdéket, de ahogy Novogratz is megmondta a fiat pénzek értékromlásával fog járni.

Olvastad már? Rég elfeledett fizetési megoldás hozhat áttörést a webes azonosításban

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

A republikánus szenátorok szerint a CBDC-k „sértik a szabadságukat” – Miért?

Ted Cruz szenátor vezette republikánusok nemrégiben megosztották véleményüket a központi banki digitális valutákról (CBDC). A fiat valuták e digitális formáit, amelyeket számos ország, köztük az Egyesült...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!